50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

chemescim sana da cevap yazıcaktım ama ah kafa gitti yine işte

üzülme hayatım sen de hayatını düzene sokacaksın diyemeyeceğim. çünkü düzenli bir hayatın var zaten senin. kalbini çalacak prensi elbet yakında bulacaksın. belki de uzaklarda değildir. güzin abla smileysi

bazen hepsi arka arkaya gelirler
canım sen yarın varmısın detox tayerimseniben

ben de diyorum bu çorbada bir eksik var, salatalığı unutmuşum. şimdi onu da koydum, bol naneli yaptım tadına baktım çok güzel olmuştu yiyesim geldi hemen kaydirigubbakcemile3 1lt'lik cam şişeye koydum, kapının yanına koydum sabah aceleyle çıkarkern unutmamak için. ayyy çok heyecanlıyımalkisalkisalkis

evet yaaa :lepi: ben evdekilere ne anlatıcam (( yani eşime))) onu düşünüyorumm:1ninca:

Canım şöyle de bence: netten araştırdım bende şu vitamin eksikliği varmış o yüzden böyle oluyormuş (varolan bi sorununu söyle)... bunu denicem de... ya da hiç bişi deme, çaktırmadan ye :)) Ben bu tarz bişi sallıcam yerimseniben

avelonum bugün kız sen benlemi uğraşıyon derken evet uğraştım :kedi:

sayfalar çok hızlı geçiyor dönemedim geriye:uhm:

baksana 2 tane varmış o bölümden ohaoldumsmile

Ayyy trufcum yazık sana ya... üzüldüm valla. Kaçta bitcek canım işin????

sabah 8 canım o zamana kadar burdayım

bazen hepsi arka arkaya gelirler
canım sen yarın varmısın detox tayerimseniben

ben yarın öğleden sonra 2-3 gibi ancak evde olacağım
ertesi günde kızımın doğum günü var o yüzden

acunun ağzıyla

yokuummmm diyoooooor. (um)

:tomato:

ayy guzın abla yaa ne guzel yazmıssın bana da desene aynısından hatta daha da abartılısından kaydirigubbakcemile

Afiyet olsun spatz ama 1lt den fazla yaptın di mi?? bi kısmı evde sanırsam. Ben de tere otunun süper yapacağına inanıyorum. yerimseniben

sallayalım bakalım nere kadar:teytey:
sabah 8 canım o zamana kadar burdayım

ben yarın öğleden sonra 2-3 gibi ancak evde olacağım
ertesi günde kızımın doğum günü var o yüzden

acunun ağzıyla

yokuummmm diyoooooor. (um)

:tomato:

hıııı seni nınzıııırrkötükedihüso
halimize bakım ona göre takılceen dimiiiiigamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…