50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:dilcikar: Kuru işte :dilcikar:

canım senın baktıgın topık 1 sayfa 1 mesaj hehehhe

yasemnın baktıgı topık 97 sayfa 35bın kere de goruntulenmıs hehhe aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

o yuzdennnnnnnnnnn YAS dıyoruzz:)

Ben söyledim eşime, hatta o da çorba niyetine içicekmiş severmiş öyle dedi:)
Bizimkiler de yazın bu tarz şeyler içerler... ama ben içmezdim, o yüzden çaktırmadan içcem yoksam benle uğraşırlar boshayallersmile Ama kesinlikle diyet şeysi gibi değil, normal yemek gibi cokacimcoook

sabah 8 canım o zamana kadar burdayım
Ayyy canım ya :1hug: ne diyeceğime bilemedim Böyle çalışma şartları oluşturanlar beter olsunlar!!! Oh ya biraz rahatladım.

yasemnın baktıgı topık 97 sayfa 35bın kere de goruntulenmıs hehhe aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

avelonum gördünüz iştee bilir kişilerin verdiği cevap

naniknanik naniknanik :roflol:

herkese iyi geceler canlar
ya kızlar biraz moralim bozuldumafoldumben niyemi?
detox çorbamı hazırladım ama sanırım yanlış yaptım. Ben hepsini birarada pişirdim manyak gibi ve 8 kaşık koydum ayranın içine ama hanginden 4 kaşık hanginden 2 kaşık gittiği belli değil tabi.Dengesiz oldusenağlama off ya nasılda özenmiştim aslında. Bu saatten sonrada yapamam tekrar artık. Napcam ben yaa:sinifsinif: çok kızdım kendime,salaklık yaptım resmen yaa ufffklava:
Bugünlük böyle yapsamda yarın tam anlatıldığı gibi yapsam olmazmı kızlar he?

hatta bı dıp not daha vereyım o bı mesajfan sonra konuyu kapatıp konuyu acan uyeyı de sonsuz banlamıslar hehehheh:))

ayy guzın abla yaa ne guzel yazmıssın bana da desene aynısından hatta daha da abartılısından kaydirigubbakcemile

sen bu kafayla gidersen daha çooook beklersin kuzum
zayıflıcam diye evde yemek içmek yapmazsın
bigün adama maydonoz suyu içirirsin
bigün detoks yaptırırsın adama
sen otur sessiz sakin yaşlanmayı bekle

çok kötüyüm yaşasın smileysi

biliyomda gülüm anneleri yinede onlara yeter ama bi köşeye atılanlar var
onların annecikleri yok o yüzden dediydim:kedi: bitanemŞeniz

himm anladim canimm bakarim eger terkedilen anneleri tarafindan varsa ondan alirim farketmez benim icin yeterki kurtulsun bi yavru daha

canım 4 -4 4 12 kasık bıle koyabılırdın sankı yaa bozma moralını olumunekankayizsmile a.s.

ama kılonda dgısıklık olmazsa lısteye dahıl etmem ona gore :roflol: :roflol: :roflol:

ya ya ama ama truf yaaaa ama soyle bı bakıyorum da dogruluk payı var gıbı haa :roflol: :roflol:

olsun be gülüm bişey olmaz bi günden yeşil mercimek nohut bulgur hepsi 4 er kaşık değilmiydi

salatalığı minik ninik doğrayınca daha iyi oluyor diyolar sulanmıyormuş çorbaa:hulya:

olsun be gülüm bişey olmaz bi günden yeşil mercimek nohut bulgur hepsi 4 er kaşık değilmiydi

salatalığı minik ninik doğrayınca daha iyi oluyor diyolar sulanmıyormuş çorbaa:hulya:

hayır canım ayrı ayrı 4er kaşıktı.Salatalığıda rendeledim.Herşeyi yanlış yaptım,kesin olmıcak bu iş :sinifsinif:

Afiyet olsun spatz ama 1lt den fazla yaptın di mi?? bi kısmı evde sanırsam. Ben de tere otunun süper yapacağına inanıyorum. yerimseniben

evet canım 1 lt'den fazla yaptım, evde bırakıcam geri kalanını. gündüz için 1 lt yeter diye düşündüm.

olur öyle GriPincim ya moralini bozma, ben de yaptığımın yarısını işe yarısını eve ayırdıgım için dengesiz olmuştur ama hepsini bu 2 gün içinde sen yemicek misin zaten ? bana farketmez gibi geldi...:1rolleyes:

canlar ben kacayım yaa otobus gelecek:)) ben hala bılg karsısında:)) haydı oper herkeslerı gorusuruuzz detoxculara ozel opucuk:))

hayır canım ayrı ayrı 4er kaşıktı.Salatalığıda rendeledim.Herşeyi yanlış yaptım,kesin olmıcak bu iş :sinifsinif:
yooook salatalık önemli değil hiç bişeyide yanlış yapmadım
orada bir bayan doğrayınca sulanmıyo diye yazmış ona istinaden demiştim

amaa böylee kasılma moralinide düşürme yok işte problem ben bide ((kahve bilem içicem ))kimse duymasınkaydirigubbakcemile3

Sana da :dilcikar:

Canım 12 kaşık koymalısın bu şekilde. ıyice karıştırdıysan sorun yok. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum.
hatta bı dıp not daha vereyım o bı mesajfan sonra konuyu kapatıp konuyu acan uyeyı de sonsuz banlamıslar hehehheh:))
O kısmın formatı öyle cicim, diğer diyet listeleri de kilitli.. en doğrusunu yayınlıyorlar bi kerem :dilcikar:
Buarada yasemin sana bi daha: :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…