canlar ben kacayım yaa otobus gelecek:)) ben hala bılg karsısında:)) haydı oper herkeslerı gorusuruuzz detoxculara ozel opucuk:))
Sana da :dilcikar:
Canım 12 kaşık koymalısın bu şekilde. İyice karıştırdıysan sorun yok. Ben de öyle yapmayı düşünüyorum.
O kısmın formatı öyle cicim, diğer diyet listeleri de kilitli.. en doğrusunu yayınlıyorlar bi kerem :dilcikar:
Buarada yasemin sana bi daha: :dilcikar:
Bizimkiler de yazın bu tarz şeyler içerler... ama ben içmezdim, o yüzden çaktırmadan içcem yoksam benle uğraşırlar boshayallersmile Ama kesinlikle diyet şeysi gibi değil, normal yemek gibi cokacimcoook
.
canlar ben kacayım yaa otobus gelecek:)) ben hala bılg karsısında:)) haydı oper herkeslerı gorusuruuzz detoxculara ozel opucuk:))
yanii gecenin bi yarısı bastırdın yine kahkahayııııııı:roflol: Şeniz olumunekankayizsmile
yaş işteeeeeeeeeeeee:mymeka:
ok o zaman kızlar gidip biraz daha ekleyeyim bari.Hay bi daha iyice anlamadan iş yapan 10kilo alsın emi:umursamaz: teşekkür edrim hepinize.Çok öptüm sizi,tatlı uykularopuyorumnanaktan
Ama doğru canım siz yaş koymalısınız... daha az olsun ki sizin gibi uslanmaz oburlara detoksun bi etkisi olsun lülülülülülü hıh :dilcikar:
bi ben lokumuma yaptıramadım böleeeekaydirigubbakcemile3
Canım valla çok dalga geçerler, uğraşıp dururlar boshayallersmile Ben zaten 2-3 kilo daha verem.. herkes benle uğraşmaya başlar uyuz ederler beni eyvahedigeldismileSanki kötü birşey yapıyor gibi saklamak zorunda kalıyoruz bu diyet mevzularını garip dimi:)
2 lt al o zaman en az.. zaten normalde 1 gün için 2 lt diyor ama yesa 1,5 lt yeter dediydi.Kızlar kaç litre ayrandan yapıyorsunuz siz şimdi ben hazır alıcam ya ondan sordum, eşimin de 1-2 kase içeceğini düşünürsek 2 litre fazla mı az mı bir gün için bilemedim.
1 litre iyi midir?
:roflol: Kız tamam pes ettim valla kaydirigubbakcemile3ayy yeter gözümden yaş geldiiiii:jeyyar: gülmektennnnn :roflol:sırnaşık şey
Kızlar kaç litre ayrandan yapıyorsunuz siz şimdi ben hazır alıcam ya ondan sordum, eşimin de 1-2 kase içeceğini düşünürsek 2 litre fazla mı az mı bir gün için bilemedim.
1 litre iyi midir?
Çalışırken de zor olacak cidden, yesa wc ye çok gittim dediydi :))evet canım 1 lt'den fazla yaptım, evde bırakıcam geri kalanını. gündüz için 1 lt yeter diye düşündüm.
:roflol: Kız tamam pes ettim valla kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?