50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yanii gecenin bi yarısı bastırdın yine kahkahayııııııı:roflol: Şeniz olumunekankayizsmile

yaş işteeeeeeeeeeeee:mymeka:

Bizimkiler de yazın bu tarz şeyler içerler... ama ben içmezdim, o yüzden çaktırmadan içcem yoksam benle uğraşırlar boshayallersmile Ama kesinlikle diyet şeysi gibi değil, normal yemek gibi cokacimcoook

.

Sanki kötü birşey yapıyor gibi saklamak zorunda kalıyoruz bu diyet mevzularını garip dimi:)

canlar ben kacayım yaa otobus gelecek:)) ben hala bılg karsısında:)) haydı oper herkeslerı gorusuruuzz detoxculara ozel opucuk:))

Öpüyorum tatlım görüşürüz Şeniz

ok o zaman kızlar gidip biraz daha ekleyeyim bari.Hay bi daha iyice anlamadan iş yapan 10kilo alsın emi:umursamaz: teşekkür edrim hepinize.Çok öptüm sizi,tatlı uykularopuyorumnanaktan

Kızlar kaç litre ayrandan yapıyorsunuz siz şimdi ben hazır alıcam ya ondan sordum, eşimin de 1-2 kase içeceğini düşünürsek 2 litre fazla mı az mı bir gün için bilemedim.
1 litre iyi midir?

yanii gecenin bi yarısı bastırdın yine kahkahayııııııı:roflol: Şeniz olumunekankayizsmile

yaş işteeeeeeeeeeeee:mymeka:

Ama doğru canım siz yaş koymalısınız... daha az olsun ki sizin gibi uslanmaz oburlara detoksun bi etkisi olsun lülülülülülü hıh :dilcikar:

Sanki kötü birşey yapıyor gibi saklamak zorunda kalıyoruz bu diyet mevzularını garip dimi:)
Canım valla çok dalga geçerler, uğraşıp dururlar boshayallersmile Ben zaten 2-3 kilo daha verem.. herkes benle uğraşmaya başlar uyuz ederler beni eyvahedigeldismile
Kızlar kaç litre ayrandan yapıyorsunuz siz şimdi ben hazır alıcam ya ondan sordum, eşimin de 1-2 kase içeceğini düşünürsek 2 litre fazla mı az mı bir gün için bilemedim.
1 litre iyi midir?
2 lt al o zaman en az.. zaten normalde 1 gün için 2 lt diyor ama yesa 1,5 lt yeter dediydi.

Tatlı rüyalar gripincim, sen yine rüyanda spora devam et tamam mı canım, bu gidişle ancak rüyanda sıkı vücudun olacak zaten lülülülülülü

1 litre iyi midir?

yaaa yesa burdayken sorsaydın keşkeeee

1.5 lt den yapıyorlarmış normal haliii salatalığı minik minik doğra istersen o zaman sulu olmuyormuşşş

2 lt bance iyii yada 2 den 1 bardak ayır

ama hazır ayran tuzluuuuu sen evde yapıverrr
bak şimdi sen içine pul biber falanda atınca ondada tuz var çok tuzlu olucak o zaman bi anlamıda kalmıyacak yaptığın işin

yarım yağlı yoğurt ilde olur bu iş:sm_confused:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…