50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yasemincim biz çarş perş yapıyoruz di mi, ben istesem de yapamam sanırım artık, kırmızı mercimek sanıyodum çünkü, yeşil var mı bilmiyom evde

Boşver uğraşsınlar önemli olan kendimizi istediğimiz gibi görebilmemiz

O zaman hiç içemem valla açıkçası, tansiyonum zaten düşük bayılır kalırım bir yerlerde 2.nci gün de yalan olur, o yüzden hazır alıcam, varsın daha az kilo vereyim ne yapayım:)
Az tuzlularından alırım:)

Tatlılar ben artık yatayım, yarın erken kalkıcam iş güç, öpüyorum hepinizi Şeniz opuyorumnanaktan

Yasemincim biz çarş perş yapıyoruz di mi, ben istesem de yapamam sanırım artık, kırmızı mercimek sanıyodum çünkü, yeşil var mı bilmiyom evde

evet çarşamba preşembe
ammaaan 1 avuç bişey lazımmm komşudan bile bulunursengözlerimebaksanab

birde çabuk pişer o bir tek nohut problemli:uhm:

hadi iyi geceler canımmm Şeniz

Sana kıyak geçeyim canım, rüyanda çikolatalı pasta yediğini gör cokacimcoook yarına hazırlık olur opuyorumnanaktan

kizlar uykum geldii ben yavs yavs yatayim uyumucam diodum ama uyku bastirdi allaha emanet olalim hepimiz allah cumlemizi korusunn tatlilarimm

Yasemincim ben yarın pişiricem hepsini birden (iki günlük)... çok haşlanan haşlansın ben öyle daha çok severim... nohutu geceden mi ıslamam lazım acep?

Yasemincim ben de kaçayım yavaştan ki uykum gelsin azcık.. burda cin gibiyim :)) (Çarşamba erken kalmak lazım, uyku düzenini ayarlamalı.)

Tatlı rüyalar, öptüüüüüüm

kizlar uykum geldii ben yavs yavs yatayim uyumucam diodum ama uyku bastirdi allaha emanet olalim hepimiz allah cumlemizi korusunn tatlilarimm

iyi geceler prensesiiimŞeniz
Yasemincim ben yarın pişiricem hepsini birden (iki günlük)... çok haşlanan haşlansın ben öyle daha çok severim... nohutu geceden mi ıslamam lazım acep?
iyi geceler boncuğuuuummŞeniz

evet daha iyi oluyora.s

sallayalım bakalım nere kadar:teytey:

hıııı seni nınzıııırrkötükedihüso
halimize bakım ona göre takılceen dimiiiiigamyoncuiremsu

canım bu aralar yapamam doğum günü malum hele bi onlar geçsin ondan sonra veriyim rahat rahat daha iyi olur.

canım aslında istesem 8/4 normal mesai olarak da çalışabilirim de malum bizim eş durumundan tayinimiz yok eşim de özel çalışıyo o gelemiyo. en azından 3 günde 4 günde 1 24 saat nöbet tutunca benim işime geliyo ben istedim yani. eylülden beridir böyle

canlar ben kacayım yaa otobus gelecek:)) ben hala bılg karsısında:)) haydı oper herkeslerı gorusuruuzz detoxculara ozel opucuk:))

güle güle yesaaa

amin canım inşallah :Saruboceq:

günaydın herkese ;
kahvaltım;
1 yumurta,1dlm kepekli ekmek,1 dlm beyaz peynir, 2 yeşil biber,4 yeşil zeytin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…