Canım valla çok dalga geçerler, uğraşıp dururlar boshayallersmile Ben zaten 2-3 kilo daha verem.. herkes benle uğraşmaya başlar uyuz ederler beni eyvahedigeldismile
2 lt al o zaman en az.. zaten normalde 1 gün için 2 lt diyor ama yesa 1,5 lt yeter dediydi.
yaaa yesa burdayken sorsaydın keşkeeee
1.5 lt den yapıyorlarmış normal haliii salatalığı minik minik doğra istersen o zaman sulu olmuyormuşşş
2 lt bance iyii yada 2 den 1 bardak ayır
ama hazır ayran tuzluuuuu sen evde yapıverrr
bak şimdi sen içine pul biber falanda atınca ondada tuz var çok tulu olucak o zaman bi anlamıda kalmıyacak yaptığın işin
yarım yağlı yoğurt ilde olur bu iş:sm_confused:
Yasemincim biz çarş perş yapıyoruz di mi, ben istesem de yapamam sanırım artık, kırmızı mercimek sanıyodum çünkü, yeşil var mı bilmiyom evde
hadi iyi geceler canımmm ŞenizO zaman hiç içemem valla açıkçası, tansiyonum zaten düşük bayılır kalırım bir yerlerde 2.nci gün de yalan olur, o yüzden hazır alıcam, varsın daha az kilo vereyim ne yapayım:)
Az tuzlularından alırım:)
Tatlılar ben artık yatayım, yarın erken kalkıcam iş güç, öpüyorum hepinizi Şeniz opuyorumnanaktan
Boşver uğraşsınlar önemli olan kendimizi istediğimiz gibi görebilmemiz
O zaman hiç içemem valla açıkçası, tansiyonum zaten düşük bayılır kalırım bir yerlerde 2.nci gün de yalan olur, o yüzden hazır alıcam, varsın daha az kilo vereyim ne yapayım:)
Tatlılar ben artık yatayım, yarın erken kalkıcam iş güç, öpüyorum hepinizi Şeniz opuyorumnanaktan
Boşver uğraşsınlar önemli olan kendimizi istediğimiz gibi görebilmemiz
O zaman hiç içemem valla açıkçası, tansiyonum zaten düşük bayılır kalırım bir yerlerde 2.nci gün de yalan olur, o yüzden hazır alıcam, varsın daha az kilo vereyim ne yapayım:)
kizlar uykum geldii ben yavs yavs yatayim uyumucam diodum ama uyku bastirdi allaha emanet olalim hepimiz allah cumlemizi korusunn tatlilarimm
Tatlı rüyalar canım, içini ferah tut opuyorumnanaktan
kizlar uykum geldii ben yavs yavs yatayim uyumucam diodum ama uyku bastirdi allaha emanet olalim hepimiz allah cumlemizi korusunn tatlilarimm
iyi geceler boncuğuuuummŞenizYasemincim ben yarın pişiricem hepsini birden (iki günlük)... çok haşlanan haşlansın ben öyle daha çok severim... nohutu geceden mi ıslamam lazım acep?
sallayalım bakalım nere kadar:teytey:
hıııı seni nınzıııırrkötükedihüso
halimize bakım ona göre takılceen dimiiiiigamyoncuiremsu
Bizimkiler de yazın bu tarz şeyler içerler... ama ben içmezdim, o yüzden çaktırmadan içcem yoksam benle uğraşırlar boshayallersmile Ama kesinlikle diyet şeysi gibi değil, normal yemek gibi cokacimcoook
Ayyy canım ya :1hug: ne diyeceğime bilemedim Böyle çalışma şartları oluşturanlar beter olsunlar!!! Oh ya biraz rahatladım.
canlar ben kacayım yaa otobus gelecek:)) ben hala bılg karsısında:)) haydı oper herkeslerı gorusuruuzz detoxculara ozel opucuk:))
günaydın herkese ;
kahvaltım;
1 yumurta,1dlm kepekli ekmek,1 dlm beyaz peynir, 2 yeşil biber,4 yeşil zeytin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?