50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydin.. dün aksamki tatli krizini astim.. ama bu sabah gözümü acar acmaz bilmiyorumkismile kendimi tutamadim ama bunu kendimce sabah kahvaltisina sayiyoru. yerimseniben bana gün boyu enerji versin diye (nasil da kendimi kandiriyorum) yanimda bir muz ve bir elma var ama muzu büyük ihtimal yemicem cünki yeterince sekerli sey tükettim bugün. Allahin izniyle bu aksam yine spor salonuna gitmeyi düsünüyorum.

Aklima gelmisken bir sey önermek istiyorum KAHVE en iyisi Filitre kahve sabahlari kahvaltinizda cay yerine kahve icin ver nasil bagrisaklarinizin calistigini göreceksiniz..

canim ben de iktisat mezunuyum;
uluslararasi iktisat masteri yapmistim ustune de.

smmm sinavlarina giriyorum canim;
3 dersim kaldi, bu haftasonu 3 unden sinavim var, sonra ruhsat alicam insallah (gecersem )

-regl meselesine gelince 1 k,lo kadar su oluyor vucutta, tartida agir geliyorsun..

sen eger ayni kilonda cikarsan bil ki vermissindir.

Kızlar günaydın dün tüm gün dışarıda olduğum ve can sıkıcı bir gün olduğundan sadece kahvaltı yaptım malesef tüm gün kahvaltıylaydım diyebilirim

ağlamaktan yiyemedim bişiy gözlerim balon giib geldim işe bugün

allahım sen büyüksün diyorum başka da bişiy diyemiyorumm

Umarım herşey yoluna girer...

detoks da yarına kaldı malumunu yarın katılıcam size...

kizlar yine de yediklerimi yazayim da belki vicdanim sizlar biraz
(bu ara rejim -spor yapamadigimi soylemistim)

sabah;
yarim panini tost

ogle
izgara kofte,
2-3 kasik pilav

yemekten sonra
cay,
1 ad. ev yapimi pogaca (doktor muayenesinde ikram ettiler dayanamadim yedim)

ara
sabahtan kalan yarim tostum

aksam
1 tabak yesil mercimek
1 dilim ekmek
1 dilim pizza

2 fincan karisik bitki cayi

canim nolsu hayirdir ,

cok uzuldum, neden agladin o kadar...

iyi ol nolur !!!!

canim nolsu hayirdir ,

cok uzuldum, neden agladin o kadar...

iyi ol nolur !!!!

inşallah cnm inşallah herşey düzene girecek son gücümle hataları düzeltmeye eksikleri örtmeye uğraşıcam

Herşey iyi olucak ama biraz zorliycak napalım...

sağol tatlımmm düşündüğün için ..

günaydın kızlarrrr
sensewitch cim kendini çok üzme herşey geçiyor delip geçsede.yeterki ölüm vermesin Allah

detox güzelleri hayırlı uğurlu olsun. yanlız ben geçen hafta yapmıştım 1 kilo vermiştim bu hafta hepsini geri aldım. moralinizi bozmak gibi olmasında.....

sabah büyük bir bardak portakal suyu ve tam buğday ekmeğinden kaşarlı tost yedim......

merhabalar,bende bu nohutlu ayran çorbası detoksuna başlayacaktım bugün , ama dün regl oldum. o yüzdende büyük ihtimal çarşamba başlayacağım.acaba olur mu?yani bende grubunuza dahil olur muyum?

Haklısın cnm ben etrafımdakileri üzdüğüme üzülüyorum malesef çok hırçın bi insan oldum belki de beklentilerim fazlaydı bilemiyorum üzüldüğüme mi üzüdüğüme mi üzülsem bilemedim arada kalmak kötü şey her açıdan

ama geçicek umarım ...

sensecim konunun ne oldugunu bilmiyorum ama herşey geçiyor, unutuluyor biliyorsun. hırçınlıkla en çok kendine zarar verirsin. sev kendini, iyi davran kendinea.s.

evet detoxa basladım bugun bakalım ne olcak. sabah 10da kahvaltı yaptım .domates salatalık peynir zeytin azcık ekmek ve yesil cay ile. 12de corbamı ictim 2yi bekliorum arada su ictim. tadı gayet hos olmus yarın sabah tartılmıycam bakalım ne olcak...buarada ben bakudeyim ondan saatlerim sizden 2 saat ilerde

hadi bakalim detoxcular;
kolay gelsin )))

ben bu sabah;
2 dilim kepek ekmegi,
1 y.yagli karper,
2-3 y.zeytin;
az maydonoz, 1 tatli kasigi nutella yedim.

ara:
1 bardak sut,
2-3 etiform corekotlu biskuvi.

hımmm kızlar ben bahsettiğiniz detoksu kaçırmışım tarifinide bilmiyorum. baktım geri sayfalara bulamadım.bu rada 57 yim amacım 52 .ne yediğime gelince mesela dün
sabah
1 kaşık yulaf ezmesi
öğlen salata ve 1 küçük dilim peynirli tost
akşam
kuru patlıcan yemeği 5 kaşık bulgur piavı
dün ceviz çok yedim sanırsam 5 tane falan ceviz
elma 1 lt su
bugün ne yesem acaba ??
bugün sabah 2 tane ceviz:)

ben aksamdan 4 kasık nohut ısladım sabah cogalmıstı ama attım hepsini karıstırdım yarısını ayırırım die sabah uyku sersemi 7de kaynatımda :) olan oldu ins terslik olmaz 1.5 lt ayran yaptım 2 salatalık rendeledim sanırım o sulandırdı 1 tabak ictim diger tabaga 1 saate yakın var

hımm buarada ceviz suyu ictim ac karna onu 2 haftadır filan yapıorum cevizide yiyorum ise yaradıgını dusunuyorumm. bu detoxu yaparken su metabolizma hızlandırıcı caydan icsek bisey olurmu? cokmu karısır mide. onu yapmadım normalde hep yaparım ama detoxda ara verdim

ben de su anda çorbamı içiyorum işyerinde çaktırmadanaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…