hımm buarada ceviz suyu ictim ac karna onu 2 haftadır filan yapıorum cevizide yiyorum ise yaradıgını dusunuyorumm. bu detoxu yaparken su metabolizma hızlandırıcı caydan icsek bisey olurmu? cokmu karısır mide. onu yapmadım normalde hep yaparım ama detoxda ara verdim
detox´u anlatacak beni ayinlatacak kimse yok mu? Detox nedir allahaskina?
detox vücuttaki fazla suyu toksinleri atıp daha kolay kilo vermek için yaptığımız 2 günlük bir kür. Sadece sabah kahvaltısı var diğer öğünlerde özel bir çorbası var ayranlı hep onu içicez 2 gün.
Buradan ayrıntıları öğrenebilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html
KK daki detox ve alman internet sitesindeki detox uygulamasi farkliymis
merhabalar,bende bu nohutlu ayran çorbası detoksuna başlayacaktım bugün , ama dün regl oldum. o yüzdende büyük ihtimal çarşamba başlayacağım.acaba olur mu?yani bende grubunuza dahil olur muyum?
sensecim konunun ne oldugunu bilmiyorum ama herşey geçiyor, unutuluyor biliyorsun. hırçınlıkla en çok kendine zarar verirsin. sev kendini, iyi davran kendinea.s.
sensewitch,
uzme kendini canim;
sakin ve sabirli ol; hersey gelip geciyor hayatta , uzuldugunle kaliyorsun ..
Günaydın kızlar,
Ben de sabah detox kahvaltımı yaptım 10 da 12 de çorbamı içmeyi düşünyordum lakin benim nohutlar 1 saattir kaynıyor hala pişmediNasıl nohutsa en pahalısında aldım bir de, düdüklü tencere yok ondan herhalde.
Neyse 12 olmazsa buçuğa yetişir herhalde.
@sense cim niye o kadar üzüldün bir tanem, hiçbir şey için kendini bu kadar yıpratmaya değmez, önemli olan sağlığın, diğer her şey geçip gidiyor, kıyma kendine, öpüyorum çok Şeniz olumunekankayizsmile
1 dlm kepekli ekmek
1 light üçgen peynir
1 tatlı kaşığı böürtlenli şekersiz reçel
çorbam da ord aduruyo içicem
:roflol:ben de su anda çorbamı içiyorum işyerinde çaktırmadanaklinialirimsmile
Başaracaksın canım... truf çok doğru demiş.. ölüm olmadıkça hayatta üstesinden gelinmeyecek bi sorun yok. Ben de senin gibi hırçınlaşıyorum bazen... sonra pişmaniyet vs, olan bize oluyor. Kontrollü olmak lazım ŞenizCanlarım çok sağolun kendime gelicem artık üzmiycem üzülmiycem
Başarıcam inşallah...
Herşey geçiyo haklısınız boshayallersmile
Ya ben dünden nohutu haşladım, bi de ekstra malzeme girecek... kahvaltı da var zaten. Hayatta bitirimem diye düşünüyorum o detoks malzemesini yerimseniben Ne ölümü, benim kaç haftadır yediğim ilk baklagil olacak bu. boshayallersmilekızlar selam, detoksu okuyunca denemek istedim cumartesi günü, annemle ablam çok fena karşı çıktılar ölmek mi istiyosun diye. anlatamadım da öyle kötü bi şey olmadığını. hafta içi çalışıyorum, işyerinde o şeyi içemem diye önümüzdeki hafta sonu denemeyi düşünüyorum. sizinki çarşambaya alınmıştı değil mi? merak ediyorum neticelerinizi :)
aa, üçgen peynirin lightı da mı var? görmedim hiç! ohaoldumsmile
Selam kızlar...
Peppercim, dün abartmamışsın bence... Sınav için enerji şart :))
Kızlar yarın detoksa başlayacak olanlar da var, hepiniz hoşgeldiniz.
:roflol:
Başaracaksın canım... truf çok doğru demiş.. ölüm olmadıkça hayatta üstesinden gelinmeyecek bi sorun yok. Ben de senin gibi hırçınlaşıyorum bazen... sonra pişmaniyet vs, olan bize oluyor. Kontrollü olmak lazım Şeniz
Ya ben dünden nohutu haşladım, bi de ekstra malzeme girecek... kahvaltı da var zaten. Hayatta bitirimem diye düşünüyorum o detoks malzemesini yerimseniben Ne ölümü, benim kaç haftadır yediğim ilk baklagil olacak bu. boshayallersmile
ya burda okuyunca gaza geliyorum ne güzel, annem şevkimi kırıyo ya. off.. :S bi 52-53 leri göremedim baskülde ya.. mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?