EvCadısı evde misin bugün canım??
Aynı dert bende de oluyor zaman zaman da daha başlamadılar... Çok kilo almıştım o yüzden şu an pek uğraşmıyor, bi süre sonra başlar boshayallersmile Bi taraftan kendisini bi duysan, ben senin yaşındayken 46 kiloydum derYıllarca benle aynı kilodaydı da sonunda ben zayıfladım da geçtim onu bayanssulusmile
He bi de en büyük bahanem şu: pko ya iyi geliyor kilo vermek yerimseniben
Merhaba arkadaşlar,
Ben 1,60 boyundyım 63 kıloydum . 1 haftadır fıtness yapıyoum ve super etkısını goruyorum ve tabı yemıyorumda . sabh 1 bardk lıght sut arada 1 elma ogle bı corba bı sebze yemegı arada cacık aksam 1 dılım kepek ekmegı peynır zeytın fıln saat 9 gıbıde 2 meyve yıyoum suan 60 kıloya dustum . inşallh irademe sahıp olurda boyle devm edersem 1 aya tamamım kanımca :)bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
Detoksçular, nasıl gidiyor??? aklinialirimsmile
Geçmiş olsun canım benim, senin yiğen iyileşti di mi??gülüm hastayım da brz souk algınlığı gibi...
izin verdi patronkaydirigubbakcemile2
evde çalışıcam amma...:umursamaz:
Polikistik over, düzensiz adet olmakla ilgili canım. Tıp da daha emin değil neden kaynaklandığından ve kesin tedavisi de yok boshayallersmileaf buyur pko?? :S
sempatiksalakcinni
Hoşgeldin butterfly.. Aç kalarak hızlı kilo verme de boshayallersmile İlk kilolar çabuk gider bi de canım, suyu falan atarsın.. Sonraki dönem için sabırsız olma.Merhaba arkadaşlar,
Ben 1,60 boyundyım 63 kıloydum . 1 haftadır fıtness yapıyoum ve super etkısını goruyorum ve tabı yemıyorumda . sabh 1 bardk lıght sut arada 1 elma ogle bı corba bı sebze yemegı arada cacık aksam 1 dılım kepek ekmegı peynır zeytın fıln saat 9 gıbıde 2 meyve yıyoum suan 60 kıloya dustum . inşallh irademe sahıp olurda boyle devm edersem 1 aya tamamım kanımca :)bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
gülüm hastayım da brz souk algınlığı gibi...
izin verdi patronkaydirigubbakcemile2
evde çalışıcam amma...:umursamaz:
süperhihoyyyt
ben bardaktan içtiğim için biraz sıkıntı çekiyorum, malzemeler dipte kalıyor onları sonrada lüpletiyorum lülülülülülü olsun napalım çabam yeterzemuszemus
Detoksçular, nasıl gidiyor??? aklinialirimsmile
Geçmiş olsun canım benim, senin yiğen iyileşti di mi??
Buarada dün yediklerimden çekiniyordum ya, kaç gündür tartılmıyordum bi de... 100 gr vermişim bayanssulusmile
Polikistik over, düzensiz adet olmakla ilgili canım. Tıp da daha emin değil neden kaynaklandığından ve kesin tedavisi de yok boshayallersmile
Hoşgeldin butterfly.. Aç kalarak hızlı kilo verme de boshayallersmile ılk kilolar çabuk gider bi de canım, suyu falan atarsın.. Sonraki dönem için sabırsız olma.
sorma valla aynen gülüm:hulya:geçmiş olsun tam evcadısı oldun yani
merhaba hepinize kızlarkaydirigubbakcemile5 detox şuan için iyi gidiyo ama benim çorba bol taneli olmadığı için çok açım şuandacokacimcoook şuan herkes yemek arasında olduğu için etraf mis gibi yemekler kokuyor ama ben dayanıyorum tabi. Allahım şu 2 gün geçsin biran önce:Saruboceq:ınşallah tartıda 1 kilonun gittiğini görürsem işte o an iyiki yapmışım diycem.
Diğer detox yapan arkadaşlar inşallah güzel geçer ve hepimiz muradımıza ererizopuyorumnanaktan Şimdi çıkıyorum sonra uğrarım
:roflol: Bugün sana çok gülüyorum, iş yerindekiler bişi dedi mi?
Yat canım, dinlen... Kocişine naz da yaparsın yerimsenibentatlım dün konuştuk hala aynıydı ama..bu sfeer de ben hasta oldum...
neyse iyileşirim...yatarum accıkkaydirigubbakcemile5
Wc problemi olmasın da canım aklinialirimsmile :roflol:farketmediler kikaydirigubbakcemile3
çay içer gibi, su içer gibi içiyorum çaktırmadankaydirigubbakcemile3
Yat canım, dinlen... Kocişine naz da yaparsın yerimseniben
Wc problemi olmasın da canım aklinialirimsmile :roflol:
Yat canım, dinlen... Kocişine naz da yaparsın yerimseniben
Wc problemi olmasın da canım aklinialirimsmile :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?