50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

af buyur pko?? :S

sempatiksalakcinni

Merhaba arkadaşlar,

Ben 1,60 boyundyım 63 kıloydum . 1 haftadır fıtness yapıyoum ve super etkısını goruyorum ve tabı yemıyorumda . sabh 1 bardk lıght sut arada 1 elma ogle bı corba bı sebze yemegı arada cacık aksam 1 dılım kepek ekmegı peynır zeytın fıln saat 9 gıbıde 2 meyve yıyoum suan 60 kıloya dustum . inşallh irademe sahıp olurda boyle devm edersem 1 aya tamamım kanımca :)bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile

hoşgendin kuzu..
bu arada bu 3 kiloyu ne kadar sürede verdin?

Detoksçular, nasıl gidiyor??? aklinialirimsmile

süperhihoyyyt

ben bardaktan içtiğim için biraz sıkıntı çekiyorum, malzemeler dipte kalıyor onları sonrada lüpletiyorum lülülülülülü olsun napalım çabam yeterzemuszemus

gülüm hastayım da brz souk algınlığı gibi...

izin verdi patronkaydirigubbakcemile2

evde çalışıcam amma...:umursamaz:
Geçmiş olsun canım benim, senin yiğen iyileşti di mi??
Buarada dün yediklerimden çekiniyordum ya, kaç gündür tartılmıyordum bi de... 100 gr vermişim bayanssulusmile

af buyur pko?? :S

sempatiksalakcinni
Polikistik over, düzensiz adet olmakla ilgili canım. Tıp da daha emin değil neden kaynaklandığından ve kesin tedavisi de yok boshayallersmile
Hoşgeldin butterfly.. Aç kalarak hızlı kilo verme de boshayallersmile İlk kilolar çabuk gider bi de canım, suyu falan atarsın.. Sonraki dönem için sabırsız olma.

Detoksçular, nasıl gidiyor??? aklinialirimsmile

merhaba hepinize kızlarkaydirigubbakcemile5 detox şuan için iyi gidiyo ama benim çorba bol taneli olmadığı için çok açım şuandacokacimcoook şuan herkes yemek arasında olduğu için etraf mis gibi yemekler kokuyor ama ben dayanıyorum tabi. Allahım şu 2 gün geçsin biran önce:Saruboceq:İnşallah tartıda 1 kilonun gittiğini görürsem işte o an iyiki yapmışım diycem.
Diğer detox yapan arkadaşlar inşallah güzel geçer ve hepimiz muradımıza ererizopuyorumnanaktan Şimdi çıkıyorum sonra uğrarım

tatlım dün konuştuk hala aynıydı ama..bu sfeer de ben hasta oldum...
neyse iyileşirim...yatarum accıkkaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun tam evcadısı oldun yani
sorma valla aynen gülüm:hulya:

hadi bakalım tut kendini..inşallah güzel olckaklinialirimsmile

ylnız benimki pek taneli...sanmıyorum sorun yaşayacağımı

tatlım dün konuştuk hala aynıydı ama..bu sfeer de ben hasta oldum...
neyse iyileşirim...yatarum accıkkaydirigubbakcemile5
Yat canım, dinlen... Kocişine naz da yaparsın yerimseniben
farketmediler kikaydirigubbakcemile3
çay içer gibi, su içer gibi içiyorum çaktırmadankaydirigubbakcemile3
Wc problemi olmasın da canım aklinialirimsmile :roflol:

hehe sabahtır arıyorum zaten:kedi:

kızlar bu arada siz üstünüzdekilerle mi tartılıyorsunuz çıkarıp mı...

ben eşofmanları çıkarınca 1 kilo eksik çıkıyorum da...guclubacismile

heh onu dicektim ben de, içtiğimi anlamıyorlar da bu kadar çok wc'ye gitmemden şüphelenicekler.delikafadulden ay çıkamıyorum ki tuvaletten:roflol:

slm arkadaşlar, öğle yemeğimi yedim ben de.
patatesli havuçlu karnabahar yemeği ve yoğurt.
detoks nasıl gidiyor?allah kolaylık versin detoks yapanlara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…