50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

geçmiş olsun canım,ben de hastalandım fena,salgın mıdır nedir. allah kavuştursun sayılı gün çabuk geçer derler ama,sayanlara sormalı onu bir de.

Ben araştırmadım Ama 3 tane yazdım, nerden araştırıyoruz ki?
Canım google seçtiğin adla kadınlar kulübü diye yaz... bizim sitede üye olan yoksa bişi çıkmaz zaten..
ayyy o kadar sümüklüyüm ki annatamam size...
Dinlen biraz cadıcım, burası da enerji harcatıyo Şeniz
kaydirigubbakcemile5 Şeniz
sorma ya onun yanında da dutamadım gendümü kafamçokkarıştı :mymeka:
Geçti o gün canım.. ben de ilk ayrılışta birazcık kaybettim kontroloü ama gece karanlıkta görmedi, yürüyorduk zaten (sabahın köründe çıkcaktı yola) Ve sonradan evde ve yolda kötü olmayı önlemek için bi yöntem geliştirmiştim kendimce: urfalıyım ezelden i söylüyordum kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 Hala denerim o yöntemi :)

:roflol: :roflol: :roflol: kıs daha önce niye wermedin bu taktiklerii :sm_confused: sonrada oynamaya başlamiim :jeyyar: naniknanik sırnaşık şey

:roflol: :roflol: :roflol: kıs daha önce niye wermedin bu taktiklerii :sm_confused: sonrada oynamaya başlamiim :jeyyar: naniknanik sırnaşık şey

Aklıma gelmedi ki canım... kıbrısla ilgili bu tarz bi şarkı var mı acep CADIARZU Bulana dek beni hatırlaya hatırlaya bunu söylersin kaydirigubbakcemile3 amaaaaa ibrahim tatlıses gibi :roflol: (cidden öylesine yazmıyorum, bu şarkının bana çok yardımı dokundu ilk günlerde)

Kızlar bırakın kabı,tası,tencereyi ya hu detox nasıl gidiyor,hiç bahsetmiyorsunuz...
Ben 3. kaseyi içemedim,gözüm bile görmek istemiyor bu ayranı..Fazla geldi daha şimdiden..:1no2:

ben 3.yü içtimmm

500 ml kadr bitki çayı içtim...

1 ltre su içtim...
tuvalette geçiyor hayatım:bbo:

ben 1 lt bitirdim sabahtan beri.aç değilim ama sanki halsizim biraz. sabah olsa da kahvaltı etsem diye düşünüyorum:sinifsinif: uzun bir süre ayran içemem herhalde bundan sonramirmirmirmir

ben 1 lt bitirdim sabahtan beri.aç değilim ama sanki halsizim biraz. sabah olsa da kahvaltı etsem diye düşünüyorum:sinifsinif: uzun bir süre ayran içemem herhalde bundan sonramirmirmirmir

allah allahh ben gribin dışında gayet iyiym...
ben zaten bayılırım böyle çorba hep yapıp yiyodum zaten...

bana yaradı...

yalnız bazım dulciena yat diyi bana accık yatıcem...

Kızlar ben kaçıyım, eşim gelcek yemek yapıyım öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

deniyciim bu yöntemi:))
aslında kıprıslı şarkıcı-türkücülere bakmak lasım wardır belki oranında bi ibosu sempatiksalakcinni
olmadı ben bi türkü yakarım yanık yanık ardından da bi potpori falan kaydirigubbakcemile3 delikafadulden

allah allahh ben gribin dışında gayet iyiym...
ben zaten bayılırım böyle çorba hep yapıp yiyodum zaten...

bana yaradı...

yalnız bazım dulciena yat diyi bana accık yatıcem...
dinlen cnm biraz iyi gelir opuyorumnanaktan

Kızlar ben kaçıyım, eşim gelcek yemek yapıyım öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

kolay gelsin cnm öptüm opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: Kıbrıslıların şiveleri de baya bi eğlenceli oluyo.. bizim okulda vardı bi çok arkadaş. Youtube a bak bakalım belki çıkar :)
Ben de bi taraftan yemek yiyom :)))

:roflol: :roflol: Kıbrıslıların şiveleri de baya bi eğlenceli oluyo.. bizim okulda vardı bi çok arkadaş. Youtube a bak bakalım belki çıkar :)
Ben de bi taraftan yemek yiyom :)))

afiyet olsun canım :))
bakiim bari bi ara merak ettim :icecream:

ben yemekte yapmadım acıkmıyom zaten:)) çarşambadan bu yana sporda yapmadım bulaşık yıkamam lazım o sırada bi çorba yapem bari çok saldım kendimi ya

Saol canım... Olsun sen yine ye bişiyler, aniden kurt gibi aç bulursun kendini sonra.
Telafi edersin sporu canım, vücud dinlendi ne güzel.
Kolay gelsin, öptüüüüüüm opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…