Saol canım... Olsun sen yine ye bişiyler, aniden kurt gibi aç bulursun kendini sonra.
Telafi edersin sporu canım, vücud dinlendi ne güzel.
Kolay gelsin, öptüüüüüüm opuyorumnanaktan
ben de işten eve gidiyorum kızlarrr...
öptümmm!
lunepiana cnm senin maydonoz saklama yonteminde iyiymis;
afferin sana..
ben cikiyorum kizlaR;
optum hepinizi; detoksunuzda basarilaR;
Allah muvaffak etsin; yarin 2 ser kilo dusmus olursunuz insallahhh
ben 3.yü içtimmm
500 ml kadr bitki çayı içtim...
1 ltre su içtim...
tuvalette geçiyor hayatım:bbo:
ben 1 lt bitirdim sabahtan beri.aç değilim ama sanki halsizim biraz. sabah olsa da kahvaltı etsem diye düşünüyorum:sinifsinif: uzun bir süre ayran içemem herhalde bundan sonramirmirmirmir
:roflol: :roflol: Kıbrıslıların şiveleri de baya bi eğlenceli oluyo.. bizim okulda vardı bi çok arkadaş. Youtube a bak bakalım belki çıkar :)
Ben de bi taraftan yemek yiyom :)))
Lunapiena nicklerimizde ne kadar çok ortak harf var :))
Kız kardeşinin gözü aydın canım opuyorumnanaktan Şimdiden ömür boyu mutluluklar dilerim onlara :)Bizim okulda da vardı,gerçekten değişik bir aksanları var...
Bu arada benim kız kardeşimin nişanlısı da geçtiğimiz hafta sonu askerliğini bitirdi.Kıbrıstaydı o da...
Çocuk askerlik mi yaptı,bir yıllık tatil mi belli değil vallahi...
aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3Aaaa gerçekten fıstık yaaaolumunekankayizsmile,ne kadar dikkatlisi bu arada ...Bravo vallahi...:lepi:
Ben geldim canım, tel geldikçe pat diye çıkıyorum böyle :asigim:kmse kalmamış mı yaa
kmse kalmamış mı yaa
Şu an ayran içmem gerekiyor ama içemiyorum kızlar..Bu gün ben topu topu 2 kase+2 kaşık kadar içebildim..
Kararlıyım detoxu tamamlamaya ama vücut açlık direncine girerse sonuç pek iç açıcı olmayacak herhalde ..senağlama
öncelikle gözünüz aydın cnm :))kaydirigubbakcemile3
Aminnnnn canım..:Saruboceq:
Afiyet olsun..Ben de bir kupa şekersiz çay içtim şimdi..Biraz kendime geldim ama hala ayranı görmek istemiyorum...Koca bir tencere nasıl biter bilmiyorumm...:umursamaz:
Aynen hayatım yaaa.Sabah olsa da domatese falan gömülsem diyorum..Bu gece çok erken yatmaya karar verdim..Yoksa zaman geçmiyecek biliyorum..:bbo:
Bizim okulda da vardı,gerçekten değişik bir aksanları var...
Bu arada benim kız kardeşimin nişanlısı da geçtiğimiz hafta sonu askerliğini bitirdi.Kıbrıstaydı o da...
Çocuk askerlik mi yaptı,bir yıllık tatil mi belli değil vallahi...
ben geldim. tost makinesi aldım biraz önce,internette gördüm dün,şeklini çok beğendim bir tanesinin,az şekilciyimdir,hemen aldım bugün. canınız istemesin ama ızgara tavukla biber yapıcam birazdan.
ben geldim. tost makinesi aldım biraz önce,internette gördüm dün,şeklini çok beğendim bir tanesinin,az şekilciyimdir,hemen aldım bugün. canınız istemesin ama ızgara tavukla biber yapıcam birazdan.
Kız kardeşinin gözü aydın canım opuyorumnanaktan Şimdiden ömür boyu mutluluklar dilerim onlara :)
merhaba arkadaşlar bende nihayet bu gruba girebilecek kiloya inebildimkaydirigubbakcemile2
suan itibariyle 59.5 kiloyum 8.5 kilo vermişim vayyy beeeopuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar bende nihayet bu gruba girebilecek kiloya inebildimkaydirigubbakcemile2
suan itibariyle 59.5 kiloyum 8.5 kilo vermişim vayyy beeeopuyorumnanaktan
güle güle kullan cnm afiyet bal şeker olsun opuyorumnanaktan
markası neki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?