50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

lunepiana cnm senin maydonoz saklama yonteminde iyiymis;
afferin sana..

kaydirigubbakcemile3
ben cikiyorum kizlaR;
optum hepinizi; detoksunuzda basarilaR;
Allah muvaffak etsin; yarin 2 ser kilo dusmus olursunuz insallahhh

Aminnnnn canım..:Saruboceq:

ben 3.yü içtimmm

500 ml kadr bitki çayı içtim...

1 ltre su içtim...
tuvalette geçiyor hayatım:bbo:

Afiyet olsun..Ben de bir kupa şekersiz çay içtim şimdi..Biraz kendime geldim ama hala ayranı görmek istemiyorum...Koca bir tencere nasıl biter bilmiyorumm...:umursamaz:

ben 1 lt bitirdim sabahtan beri.aç değilim ama sanki halsizim biraz. sabah olsa da kahvaltı etsem diye düşünüyorum:sinifsinif: uzun bir süre ayran içemem herhalde bundan sonramirmirmirmir

Aynen hayatım yaaa.Sabah olsa da domatese falan gömülsem diyorum..Bu gece çok erken yatmaya karar verdim..Yoksa zaman geçmiyecek biliyorum..:bbo:

:roflol: :roflol: Kıbrıslıların şiveleri de baya bi eğlenceli oluyo.. bizim okulda vardı bi çok arkadaş. Youtube a bak bakalım belki çıkar :)
Ben de bi taraftan yemek yiyom :)))

Bizim okulda da vardı,gerçekten değişik bir aksanları var...
Bu arada benim kız kardeşimin nişanlısı da geçtiğimiz hafta sonu askerliğini bitirdi.Kıbrıstaydı o da...

Çocuk askerlik mi yaptı,bir yıllık tatil mi belli değil vallahi...

Şu an ayran içmem gerekiyor ama içemiyorum kızlar..Bu gün ben topu topu 2 kase+2 kaşık kadar içebildim..

Kararlıyım detoxu tamamlamaya ama vücut açlık direncine girerse sonuç pek iç açıcı olmayacak herhalde ..senağlama

Kız kardeşinin gözü aydın canım opuyorumnanaktan Şimdiden ömür boyu mutluluklar dilerim onlara :)
Aaaa gerçekten fıstık yaaaolumunekankayizsmile,ne kadar dikkatlisi bu arada ...Bravo vallahi...:lepi:
aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
kmse kalmamış mı yaa
Ben geldim canım, tel geldikçe pat diye çıkıyorum böyle :asigim:

ben geldim. tost makinesi aldım biraz önce,internette gördüm dün,şeklini çok beğendim bir tanesinin,az şekilciyimdir,hemen aldım bugün. canınız istemesin ama ızgara tavukla biber yapıcam birazdan.

Tarifte denilen kadar yemek zorunda mıyız?? Yemezsek etkili olmaz mı :uhm:

öncelikle gözünüz aydın cnm :))
genelde kıbrıs için rahat diyolar inş. bizede öle bi yer denk gelir 3 aylık eğitimde çok zorladılar ya:gitme: hiç olmassa orda azcık kafa dinler kaydirigubbakcemile2 bide uzak olmayaydı kafamçokkarıştı

ben geldim. tost makinesi aldım biraz önce,internette gördüm dün,şeklini çok beğendim bir tanesinin,az şekilciyimdir,hemen aldım bugün. canınız istemesin ama ızgara tavukla biber yapıcam birazdan.

güle güle kullan cnm afiyet bal şeker olsun opuyorumnanaktan
markası neki?

Güle güle kullan canım, çok lezzetli şeyler yapıp çok yeme de yerimseniben Afiyet olsun.

merhaba arkadaşlar bende nihayet bu gruba girebilecek kiloya inebildimkaydirigubbakcemile2
suan itibariyle 59.5 kiloyum 8.5 kilo vermişim vayyy beeeopuyorumnanaktan

Kız kardeşinin gözü aydın canım opuyorumnanaktan Şimdiden ömür boyu mutluluklar dilerim onlara :)

Canımcım çok teşekkür ederim..Ben de 4 aylık evliyken eşim askere gitmişti:gitme:..Çok zor ama bir o kadar da güzel ve anlamlı günlerdi..boshayallersmile
İnanın bir şekilde geçiyor günler...

Allah tüm askerlerimizi korusun,onları başımızdan eksik etmesin...:Saruboceq:turkbayragi

güle güle kullan cnm afiyet bal şeker olsun opuyorumnanaktan
markası neki?

arzumun ızgara ve tost makinesi,ihtiyacım vardı ne zamandır böyle bir şeye,çok araştırmadım aslında,piyasa araştırması da yapmadım pek,öyle olsa karar veremezdim,beğendim aldım geçtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…