50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba arkadaşlar bende nihayet bu gruba girebilecek kiloya inebildimkaydirigubbakcemile2
suan itibariyle 59.5 kiloyum 8.5 kilo vermişim vayyy beeeopuyorumnanaktan
Hoşgeldin opuyorumnanaktan Tebrikler alkisalkisalkis
Ayy canım, evliyken ayrı bi zor olmuştur. Ama daha da bi bağlamıştır sizi opuyorumnanaktan Evet burası sayesinde benim günler bi şekilde geçiyor da, bi de askerdekilere sormak lazım boshayallersmile
Amin canım turkbayragi

ben geldim. tost makinesi aldım biraz önce,internette gördüm dün,şeklini çok beğendim bir tanesinin,az şekilciyimdir,hemen aldım bugün. canınız istemesin ama ızgara tavukla biber yapıcam birazdan.
Aaa ben de aranıyorum tost makinası,evdekini değiştiricem de...Markası ne,markası..

Tarifte denilen kadar yemek zorunda mıyız?? Yemezsek etkili olmaz mı :uhm:

Çok az yenirse vücut direnir diye düşündüm..Tarifteki kadar olmazsa daaç kalmayacak kadar yenmeli bence...

Teşekkürler hayatım..Sizi de Allah sağlıkla kavuştursun iyişallah..
Benim teyzemin kızının eşi de orada yapmıştı..Fakat bizim askerlerin ikisi de teğmendi ve çok rahattılar..Seninki er mi yoksa teğmen olarak mı gitti?

merhaba arkadaşlar bende nihayet bu gruba girebilecek kiloya inebildimkaydirigubbakcemile2
suan itibariyle 59.5 kiloyum 8.5 kilo vermişim vayyy beeeopuyorumnanaktan

Can-ı gönülden kutlarım...alkisalkisalkis

arzumun ızgara ve tost makinesi,ihtiyacım vardı ne zamandır böyle bir şeye,çok araştırmadım aslında,piyasa araştırması da yapmadım pek,öyle olsa karar veremezdim,beğendim aldım geçtim.

hadi bakalım memnun kalırsın inş. opuyorumnanaktan

arzumun ızgara ve tost makinesi,ihtiyacım vardı ne zamandır böyle bir şeye,çok araştırmadım aslında,piyasa araştırması da yapmadım pek,öyle olsa karar veremezdim,beğendim aldım geçtim.

Güle güle kullan..Markası öğrenilmiştir bu arada...

çok saol lunacım ....yedek subay benimki de asteğmen yerimseniben

teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz içinŞeniz umarım herkes bir an önce istediği kiloya ulaşır
ben biraz zor veriyorum ayda 2 kilo en fazla..zaman zamanda durdu ama hiç pes etmeye niyetim yok
buarada önceki sayfalarda detoks ve ayran kelimeleri gözüme carptıda tarifini vermeniz mümkünmü acaba

lunapiena AR 240 Arzum Toost Izgara ve Tost Makinesi
kullanayım hemen bakalım memnun kalacak mıyım.

chemes ben bu tost makinalarının teflon kaplamaları ile sorunluyum..Özellikle ızgara falan yaptıktan sonra,yıkama esnasında teflonlarının zedelendiğini görüyorum..Senin aldığın teflon kaplamamı,döküm mü bilmiyorum ama teflonsa kullandıktan sonra bi aydınlat canım yaa...kaydirigubbakcemile3

canım arkadaşlar 2 günlük detox yapıyolar linki weriyorum:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html

canım,yapışmaz kaplama diyor, herhalde teflondur. görüntü öyle

kızlar bişi sorcam bilenler aydınlatsın beni:))
filtre kahve yapmak için illaki makinesimi lasım yoksa o zımbırtısızda yapılabilir mi?

kızlar bişi sorcam bilenler aydınlatsın beni:))
filtre kahve yapmak için illaki makinesimi lasım yoksa o zımbırtısızda yapılabilir mi?

canım yalnızca 2 kez içtim amaaaaa...
makinesiyle makine dediğimde bir çeşit çaydanlık gibi kahvedanlık gibi bişiyapılıyo hep benim bildiğim...bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…