acıktınmı ki kuzum niye sinirlendin mi bayanssulusmilehastayım hala yaa...
aynı...
bide sinirliyim ek olarak...
:sinifsinif:
rica ederim cnm opuyorumnanaktanteşekkür ederim linguist
canım yalnızca 2 kez içtim amaaaaa...
makinesiyle makine dediğimde bir çeşit çaydanlık gibi kahvedanlık gibi bişiyapılıyo hep benim bildiğim...bilmiyorumkismile
eyvahedigeldismile
hadi kalk gel bul bi bahane birazcık heves biraz cesaret ilk günki gibi duruyor hala kalbin ömürlük bende emanett...:gitme:
bu şarkıyı dinleyesim geldi heee:gitme:
lingum canım bazı yerlerde de kafeinin barsakları durdurduğu yazıyodu...
aceba yannış bilgi miydi o..
:roflol: :roflol: :roflol:Sen de "urfalıyım ezelden" i dinlesen sempatiksalakcinni :tomato:
Karısının sütünden peynir yaptı!
Karısının derin dondurucuda sakladığı sütüyle neler yapabileceğini merak etti, ve...
Bu haberi 28.457 kişi okudu.
Son güncelleme: 08:31 TSİ 09 Mart 2010 Salı
Yazı boyutu Yazdır
Aşçı Daniel Angerer, eşinin doğum yapmasından sonra aklına gelen "mükemmel fikir"i hayata geçirdi.
Kızları Arabella, annesinin sütünü bitiremeyince, fazla gelen sütü dondurucuda saklamaya başladılar. İnsan sütüyle birşeyler yapıp yapamayacağını merak eden Daniel, karısının sütüyle peynir yapmaya karar verdi.
Yaptığı peyniri tattığındaysa, sütün lezzeti karşısında şaşkına göndü. Bu lezzeti dünyayla paylaşmaya başlayan Daniel'in karısının sütünden üretilmiş peynirler, ünlü şefin New York'taki restoranında satışa sunuldu. Karamelli bir tatlı ve peynirli bir yemekte kullanılan "özel" süt yüzünden, bu tatlı ve yemeğin fiyatları oldukça tuzlu. Daniel, kendisine anne sütünden yağ ve dondurma yapmasına yönelik öneriler geldiğini söylüyor.
(Milliyet)
ayyy bilmiyomki canım ya eyvahedigeldismile fazla kahve falan önerilmiyo aslında ama belki fazlası yapıyodur kafamçokkarıştı
hee türk kahvesi yap yanında da mini lokumlardan ye...nanelisi çok hoş olur bak.
topic kilo alma topiğine döndü yaa.
eve geldim..son dakika detoks haberlerini veriyorumaklinialirimsmile şaka şaka yok haber filan. acıktım bi kase daha içicem şimdi. evdeyken daha zormuş yapmak ya, hep aklıma tatlı birşeyler yemek geliyor. aman durdurun beni kızlarkaydirigubbakcemile
Canım o tarz kahveler sağlığa zararlı, mis gibi türk kahvesi içsene
hee türk kahvesi yap yanında da mini lokumlardan ye...nanelisi çok hoş olur bak.
topic kilo alma topiğine döndü yaa.
çifte kavrulmuş olucak lokum,miss,canım istedi,çıkıp alıcam şimdi ,hiç üşenmem debayadır türk kahvesi içmemiştim zaten.
merhaba arkadaşlar bende nihayet bu gruba girebilecek kiloya inebildimkaydirigubbakcemile2
suan itibariyle 59.5 kiloyum 8.5 kilo vermişim vayyy beeeopuyorumnanaktan
Spatzcım 2 gün tatlı yeme, nolur ki di miHem koç da sinirli zaten :)
ben toplamda 3.5 kase içtim
hastayım diye mi bilmem hiç halim yok yemeye içmeye:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?