50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hastayım hala yaa...
aynı...
bide sinirliyim ek olarak...
:sinifsinif:
acıktınmı ki kuzum niye sinirlendin mi bayanssulusmile

teşekkür ederim linguist
rica ederim cnm opuyorumnanaktan

canım yalnızca 2 kez içtim amaaaaa...
makinesiyle makine dediğimde bir çeşit çaydanlık gibi kahvedanlık gibi bişiyapılıyo hep benim bildiğim...bilmiyorumkismile

dışarda öle geliyoda ewde de illaki makinesimi almamız lazım ki yaw :bbo:
burdamı okudum bilmiyomda biri yazmış sabahları filtre kahve için barsakları çalıştırıyo diye:)))
ben spordan önce sekersiz nescafe içiyodum geçen yıl gittim spor salonundaki diyetisyen sölediydi içindeki kafeyin metobolizmayı canlandırıp yağ yakımını hızlandırıyo diye ee şimdi filtre kahvede de daha fazla kafein war ya merak ettim ewde nası yapabilirim diye :sm_confused:

Karısının sütünden peynir yaptı!
Karısının derin dondurucuda sakladığı sütüyle neler
yapabileceğini merak etti, ve...
Bu haberi 28.457 kişi okudu.
Son güncelleme: 08:31 TSı 09 Mart 2010 Salı
Yazı boyutu Yazdır
Aşçı Daniel Angerer, eşinin doğum yapmasından sonra aklına gelen "mükemmel fikir"i hayata geçirdi.

Kızları Arabella, annesinin sütünü bitiremeyince, fazla gelen sütü dondurucuda saklamaya başladılar. ınsan sütüyle birşeyler yapıp yapamayacağını merak eden Daniel, karısının sütüyle peynir yapmaya karar verdi.

Yaptığı peyniri tattığındaysa, sütün lezzeti karşısında şaşkına göndü. Bu lezzeti dünyayla paylaşmaya başlayan Daniel'in karısının sütünden üretilmiş peynirler, ünlü şefin New York'taki restoranında satışa sunuldu. Karamelli bir tatlı ve peynirli bir yemekte kullanılan "özel" süt yüzünden, bu tatlı ve yemeğin fiyatları oldukça tuzlu. Daniel, kendisine anne sütünden yağ ve dondurma yapmasına yönelik öneriler geldiğini söylüyor.
(Milliyet)

Sen de "urfalıyım ezelden" i dinlesen sempatiksalakcinni :tomato:
:roflol: :roflol: :roflol:

o ne öleee beaaa

hee türk kahvesi yap yanında da mini lokumlardan ye...nanelisi çok hoş olur bak.
topic kilo alma topiğine döndü yaa.

eve geldim..son dakika detoks haberlerini veriyorumaklinialirimsmile şaka şaka yok haber filan. acıktım bi kase daha içicem şimdi. evdeyken daha zormuş yapmak ya, hep aklıma tatlı birşeyler yemek geliyor. aman durdurun beni kızlarkaydirigubbakcemile

ben toplamda 3.5 kase içtim

hastayım diye mi bilmem hiç halim yok yemeye içmeye:gitme:

Canım o tarz kahveler sağlığa zararlı, mis gibi türk kahvesi içsene

pekii zaten makine falan alamam şuan :sinifsinif: türk kahvesini şekersiz içemiyom cnm ya ama nescafeyi günde 1 kupa yağsız sütlü içiyom spor öncesi:)))

hee türk kahvesi yap yanında da mini lokumlardan ye...nanelisi çok hoş olur bak.
topic kilo alma topiğine döndü yaa.

lokum diilde çiko olabülüüüü:))
o zaman sade içiyom şöle yarım madlen(bitter tabe) bile yeterli oluyo kıtlama içiyom he he :içelim:

çarşamba günü öncesi sabotaj gibi oldu bu lokum muhabbeti,zaten geçen haftaki kiloma dönmek amacım,yapmayın...

bu arada kızlar ben her şeyin arkasını okurum yiyeceklerin içeçceklerin ama diyetisyenim söylemişti orda yazanlar her zaman doğru değilmiş...hesaplamışlar içindekleri ve nerdeyse 2 katı çıkmış..o yzden yerken bi kere daha düşünün..

bu lafım saa madlen bitter yiyen LıNGUM.

Spatzcım 2 gün tatlı yeme, nolur ki di mi Hem koç da sinirli zaten :)

tamam tamam aman koç kızmasıneyvahedigeldismile

ben toplamda 3.5 kase içtim

hastayım diye mi bilmem hiç halim yok yemeye içmeye:gitme:

hastasın diyedir canım, senin içn detoks zamanlaması iyi olmadı.iyice zayıf düşüceksin, vitamin al bari ?

Aynen benim de canım aşırı derecede tatlı istiyor, şekersiz tatlandırıcılı sakızlardan çiğneyebilir miyiz? vivident falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…