50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kıs zaten bi tanesinin yarısını falan anca yerim Şeniz

lingum habarın olsun diye söylüyorum çnkü bn diyetimin kalorisine göee hesaplayıp öyle yiyordum...
yanlış yapıomuşum

Aynen benim de canım aşırı derecede tatlı istiyor, şekersiz tatlandırıcılı sakızlardan çiğneyebilir miyiz? vivident falan

Net tatlısı, ne tatlandırıcı yaw yasakkelime (koç hasta ya, yardım ediyom koça şakkıdı )
Canım senin nick niye değişmedi? Mesaj başlığına kullanıcı adı falan yazdın di mi...

Ben de dün okumuştum nette bu haberi..Anne sütü olsa da,yoğurt haline getirmek bana çok itici geldi:1no2:

ben toplamda 3.5 kase içtim

hastayım diye mi bilmem hiç halim yok yemeye içmeye:gitme:

Ya kızlar içemiyorum kesinlikle,afedersiniz ama çıkartısım geliyor..Neden böyle oldum ki..2 kase ile duruyorum ve baş dönmelerim başladı maalesef yaaa...Ama bu arada hiç de açlık çekmiyorum doğrusu..bilmiyorumkismile

Tatlı cadı sana geçmiş olsun diyemedim ben bugün..Umarım yarın daha iyi olursun canımcım,hastalığın şıp diye geçer iyişallah..:Saruboceq:

Kızlar bi kez daha soruyorum.. Bu detoksun etkili olması için tarifdeki kadar içmek zorunda mıyız çorbayı?????

Net tatlısı, ne tatlandırıcı yaw yasakkelime (koç hasta ya, yardım ediyom koça şakkıdı )
Canım senin nick niye değişmedi? Mesaj başlığına kullanıcı adı falan yazdın di mi...

Yazdım ama değişmedi

tenk yu bebeim
şekersiz sakız çiğneyebilrsin scylaa

şakkıdı şakkıdı

kilo almak isteyenler forumuna bakıyordum bizim yaptıklarımızı yapıyor bunlar ya öğünlerini arttırıyorlar bol bol su içiyorlar falan:1shok:

kilo almak isteyenler forumuna bakıyordum bizim yaptıklarımızı yapıyor bunlar ya öğünlerini arttırıyorlar bol bol su içiyorlar falan:1shok:

:roflol: :roflol: :roflol:

Mantıklı aslında canım.. Biz çok yediğimiz için kilo alıyorduk, onlar da az yedikleri için... Ortada buluşmak için dengeli beslenmeliyiz... Bu da hepimiz için aynı kaydirigubbakcemile5

Yazdım ama değişmedi

şakkıdı şakkıdı

kaydirigubbakcemile3 şimdi öğün artırmak var öğün artırmak var sen öğün artırıp kek pasta şeker yersen kilo alırsın sanırm onu yapıolardırbilmiyorumkismile

CADIARZU Haklısın daha mantıklı gözüküyo... vücudu yıkamak gibi bişi... 2 lt den yapam ben en iyisi o zaman da silsin süpürsün içimi -tatlicadiarzu- Ay aslında yarın sen de katılsan bize güzel olurdu kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 şimdi öğün artırmak var öğün artırmak var sen öğün artırıp kek pasta şeker yersen kilo alırsın sanırm onu yapıolardırbilmiyorumkismile
:roflol: Ne de güzel anlatırmış kaydirigubbakcemile3

Koçcum yaa, senin dediğin elmalı kurabiye elması canım çekiyo ama akşam öyle bi yedim ki, karnım tok.. E 2 günlük detoks da var... 2 gün boyu aklımdan da çıkmaz bu benim. Napsam bilemedim valla :sm_confused: ilerleyen saatler acıksam da yapsam boshayallersmile Sorum şu: şeker koymayınca da güzel olur mu?

ben 1 kase daha içtim, gece çok acıkırsam azıcık daha içerim belki. ama büyük ihtimalle içmem. 1 lt'yi azıcık geçti yani benim toplamda 1 günde içtiğim. ya açlık filan hissetmiyor insan da, gerçekten içim bulandı aynı şeyi içmektenakannehir

Ayyy bizde öyle rejim yapsaydık keşke, gelsin kekler gitsin börekler. kaydirigubbakcemile3

Neyse ben cozutmadan gidip çorbamı içeyim, öpüyoruz sizi Şeniz

biiri benim yerime yapsaydı katılırdım walla ama şuan hiç uğraşçak halim yok yarın pazara falan çıkayımda cuma cumartesi yapiim bari bende hem o zamanada toparlamış olurum kendimi a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…