tamam tamam aman koç kızmasıneyvahedigeldismile
hastasın diyedir canım, senin içn detoks zamanlaması iyi olmadı.iyice zayıf düşüceksin, vitamin al bari ?
bu arada kızlar ben her şeyin arkasını okurum yiyeceklerin içeçceklerin ama diyetisyenim söylemişti orda yazanlar her zaman doğru değilmiş...hesaplamışlar içindekleri ve nerdeyse 2 katı çıkmış..o yzden yerken bi kere daha düşünün..
bu lafım saa madlen bitter yiyen LİNGUM.
Aynen benim de canım aşırı derecede tatlı istiyor, şekersiz tatlandırıcılı sakızlardan çiğneyebilir miyiz? vivident falan
lingum habarın olsun diye söylüyorum çnkü bn diyetimin kalorisine göee hesaplayıp öyle yiyordum...
yanlış yapıomuşum
tenk yu bebeimNet tatlısı, ne tatlandırıcı yaw yasakkelime (koç hasta ya, yardım ediyom koça şakkıdı )
Canım senin nick niye değişmedi? Mesaj başlığına kullanıcı adı falan yazdın di mi...
Karısının sütünden peynir yaptı!
Karısının derin dondurucuda sakladığı sütüyle neler yapabileceğini merak etti, ve...
Bu haberi 28.457 kişi okudu.
Son güncelleme: 08:31 TSİ 09 Mart 2010 Salı
Yazı boyutu Yazdır
Aşçı Daniel Angerer, eşinin doğum yapmasından sonra aklına gelen "mükemmel fikir"i hayata geçirdi.
Kızları Arabella, annesinin sütünü bitiremeyince, fazla gelen sütü dondurucuda saklamaya başladılar. İnsan sütüyle birşeyler yapıp yapamayacağını merak eden Daniel, karısının sütüyle peynir yapmaya karar verdi.
Yaptığı peyniri tattığındaysa, sütün lezzeti karşısında şaşkına göndü. Bu lezzeti dünyayla paylaşmaya başlayan Daniel'in karısının sütünden üretilmiş peynirler, ünlü şefin New York'taki restoranında satışa sunuldu. Karamelli bir tatlı ve peynirli bir yemekte kullanılan "özel" süt yüzünden, bu tatlı ve yemeğin fiyatları oldukça tuzlu. Daniel, kendisine anne sütünden yağ ve dondurma yapmasına yönelik öneriler geldiğini söylüyor.
(Milliyet)
eve geldim..son dakika detoks haberlerini veriyorumaklinialirimsmile şaka şaka yok haber filan. acıktım bi kase daha içicem şimdi. evdeyken daha zormuş yapmak ya, hep aklıma tatlı birşeyler yemek geliyor. aman durdurun beni kızlarkaydirigubbakcemile
ben toplamda 3.5 kase içtim
hastayım diye mi bilmem hiç halim yok yemeye içmeye:gitme:
Net tatlısı, ne tatlandırıcı yaw yasakkelime (koç hasta ya, yardım ediyom koça şakkıdı )
Canım senin nick niye değişmedi? Mesaj başlığına kullanıcı adı falan yazdın di mi...
tenk yu bebeim
şekersiz sakız çiğneyebilrsin scylaa
kilo almak isteyenler forumuna bakıyordum bizim yaptıklarımızı yapıyor bunlar ya öğünlerini arttırıyorlar bol bol su içiyorlar falan:1shok:
Kızlar bi kez daha soruyorum.. Bu detoksun etkili olması için tarifdeki kadar içmek zorunda mıyız çorbayı?????
Kızlar bi kez daha soruyorum.. Bu detoksun etkili olması için tarifdeki kadar içmek zorunda mıyız çorbayı?????
Yazdım ama değişmedi
şakkıdı şakkıdı
kilo almak isteyenler forumuna bakıyordum bizim yaptıklarımızı yapıyor bunlar ya öğünlerini arttırıyorlar bol bol su içiyorlar falan:1shok:
CADIARZU Haklısın daha mantıklı gözüküyo... vücudu yıkamak gibi bişi... 2 lt den yapam ben en iyisi o zaman da silsin süpürsün içimi -tatlicadiarzu- Ay aslında yarın sen de katılsan bize güzel olurdu kaydirigubbakcemile3bence ewet:)))
:roflol: Ne de güzel anlatırmış kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 şimdi öğün artırmak var öğün artırmak var sen öğün artırıp kek pasta şeker yersen kilo alırsın sanırm onu yapıolardırbilmiyorumkismile
En az 1 litre içsen iyi olur. Ben 1.5 içicem tarifteki gibi, yoksa tarif vermezlerdi diye düşünüyorum
:roflol: :roflol: :roflol:
Mantıklı aslında canım.. Biz çok yediğimiz için kilo alıyorduk, onlar da az yedikleri için... Ortada buluşmak için dengeli beslenmeliyiz... Bu da hepimiz için aynı kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 şimdi öğün artırmak var öğün artırmak var sen öğün artırıp kek pasta şeker yersen kilo alırsın sanırm onu yapıolardırbilmiyorumkismile
CADIARZU Haklısın daha mantıklı gözüküyo... vücudu yıkamak gibi bişi... 2 lt den yapam ben en iyisi o zaman da silsin süpürsün içimi -tatlicadiarzu- Ay aslında yarın sen de katılsan bize güzel olurdu kaydirigubbakcemile3
:roflol: Ne de güzel anlatırmış kaydirigubbakcemile3
Koçcum yaa, senin dediğin elmalı kurabiye elması canım çekiyo ama akşam öyle bi yedim ki, karnım tok.. E 2 günlük detoks da var... 2 gün boyu aklımdan da çıkmaz bu benim. Napsam bilemedim valla :sm_confused: ilerleyen saatler acıksam da yapsam boshayallersmile Sorum şu: şeker koymayınca da güzel olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?