50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gülüm sen detox yapmıyon mu...artık hevesine cumaya sakla...
cuma yap afiyetle yelmaz:

İç canım daha, 2lt idi tarifte.. en az 1,5 lt şart boshayallersmile

biiri benim yerime yapsaydı katılırdım walla ama şuan hiç uğraşçak halim yok yarın pazara falan çıkayımda cuma cumartesi yapiim bari bende hem o zamanada toparlamış olurum kendimi a.s.
Bizim sonuçlara göre karar verirsin aklinialirimsmile
gülüm sen detox yapmıyon mu...artık hevesine cumaya sakla...
cuma yap afiyetle yelmaz:
Yarın başlıcam canım ben kaydirigubbakcemile2

ben daha önce yapmıştım canım arada kaçamakta yapmıştım ama 2 gün sporda yapmıştım 1,5 kilo gitmişti:)) daha önce yazmıştım yaptığımı ama topiğimiz baya bi yoğun unutmuş olabilirsin:))
o sıralar 62-63 arasında gidiyodum işte 58ten çıkmıştım böle yaparak başliim demiştim diyete

Aaa evet canım, sayfalarda rastgele dolarnırken görmüştüm seni.. kaydirigubbakcemile3 ekim ayıydı sanırım yerimseniben Ayy süper ya :lepi: 2 lt içcem kararımı verdim... zorlansam da kaydirigubbakcemile2

En az 1 litre içsen iyi olur. Ben 1.5 içicem tarifteki gibi, yoksa tarif vermezlerdi diye düşünüyorum

ama 2 günde 2lt olmicak mı toplam Dulcineacigim ?

Kızlar 2lt içersem kessinnn hastanelik olurum...Yarın ne yapıcam bilmiyorum...bilmiyorumkismile

Bu eziyetin sonunda bir de kilo verememişim çıkarsam o zaman adres veririm akıl hastanesinde beni ziyaret edersiniz artık..sempatiksalakcinni

hehe

gülüm dulciena o zaman 1 elmayı rendele tarçın serp 1 ceviz içi kır içine..ister çiğ ye ister az karamelize et...
afiyet ossun

Detoxa yeni başlayacak arkadaşlardan özür diliyorum bu arada..Çok olumsuz şeyler yazıp motivasyonunuzu düşürmüyorumdur umarım..Ama hani deneyimlerimizi yazacaktık ya o bakımdan yazıyorum herşeyi...yerimseniben

Aaa evet canım, sayfalarda rastgele dolarnırken görmüştüm seni.. kaydirigubbakcemile3 ekim ayıydı sanırım yerimseniben Ayy süper ya :lepi: 2 lt içcem kararımı verdim... zorlansam da kaydirigubbakcemile2

tam hatırlamıyom canm ekim kasım olabilir:)))
bi küçük kase light yoğurttan yapmıştım içinede kuru olarak 4 er kaşık baklagilleri koyup bol dere otu maydonoz nane koymuştum walla az tuz atmıştım ben halsiz kalmammak için ama siz bana bakmayın

hehe

gülüm dulciena o zaman 1 elmayı rendele tarçın serp 1 ceviz içi kır içine..ister çiğ ye ister az karamelize et...
afiyet ossun
Karnımda bi yer açılsa kaydirigubbakcemile3

Yok be canım... nazlısın sen, zaten oğlunun yumuşak annesi değil misin aklinialirimsmile İyi olacak inanıyorum :lepi:

ben bitirdim çorbamı 2 lt yoktu ama 1.5 vardır...2 ltre su 3 fincan da btki çayı içtim...efferim banaa
Efferin sana cadıcım... alkisalkisalkis kızlar bakın koçu örnek alın

20.12.2009 da yapmışım kıs :icecream: zaten ekimde 59-60 falandım soradan almaya başladım

tenk yu canım...
hastayım bide...:gitme:

ben bitirdim çorbamı 2 lt yoktu ama 1.5 vardır...2 ltre su 3 fincan da btki çayı içtim...efferim banaa

alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Yok be canım... nazlısın sen, zaten oğlunun yumuşak annesi değil misin aklinialirimsmile İyi olacak inanıyorum :lepi:

Sağol canımcım.Benim de ayranla pek aram yoktu o yüzden böyle oldu galiba...
Eh artık yola koyulduk,geri dönmek yakışmaz bana..lmaz:

20.12.2009 da yapmışım kıs :icecream: zaten ekimde 59-60 falandım soradan almaya başladım
Ben de dere otu koyacam bol bol.. Yanlış hatırlamışım napam lülülülülülü
Sağol canımcım.Benim de ayranla pek aram yoktu o yüzden böyle oldu galiba...
Eh artık yola koyulduk,geri dönmek yakışmaz bana..lmaz:

:lepi: Ay ben de şu an konuşuyom da yarın napcam bilmiyom eyvahedigeldismile Yaz sıcağında rahat olur da bu havada o kadar soğuk çorbayı nasıl içelim bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…