CADIARZU Haklısın daha mantıklı gözüküyo... vücudu yıkamak gibi bişi... 2 lt den yapam ben en iyisi o zaman da silsin süpürsün içimi -tatlicadiarzu- Ay aslında yarın sen de katılsan bize güzel olurdu kaydirigubbakcemile3
:roflol: Ne de güzel anlatırmış kaydirigubbakcemile3
Koçcum yaa, senin dediğin elmalı kurabiye elması canım çekiyo ama akşam öyle bi yedim ki, karnım tok.. E 2 günlük detoks da var... 2 gün boyu aklımdan da çıkmaz bu benim. Napsam bilemedim valla :sm_confused: ilerleyen saatler acıksam da yapsam boshayallersmile Sorum şu: şeker koymayınca da güzel olur mu?
kızlar ben bulaşık yıkamaya gidiyorum...
hadi görüşürüz
İç canım daha, 2lt idi tarifte.. en az 1,5 lt şart boshayallersmileben 1 kase daha içtim, gece çok acıkırsam azıcık daha içerim belki. ama büyük ihtimalle içmem. 1 lt'yi azıcık geçti yani benim toplamda 1 günde içtiğim. ya açlık filan hissetmiyor insan da, gerçekten içim bulandı aynı şeyi içmektenakannehir
Bizim sonuçlara göre karar verirsin aklinialirimsmilebiiri benim yerime yapsaydı katılırdım walla ama şuan hiç uğraşçak halim yok yarın pazara falan çıkayımda cuma cumartesi yapiim bari bende hem o zamanada toparlamış olurum kendimi a.s.
Yarın başlıcam canım ben kaydirigubbakcemile2gülüm sen detox yapmıyon mu...artık hevesine cumaya sakla...
cuma yap afiyetle yelmaz:
İç canım daha, 2lt idi tarifte.. en az 1,5 lt şart boshayallersmile
Bizim sonuçlara göre karar verirsin aklinialirimsmile
Yarın başlıcam canım ben kaydirigubbakcemile2
ama 2 günde 2lt olmicak mı toplam Dulcineacigim ?
ben daha önce yapmıştım canım arada kaçamakta yapmıştım ama 2 gün sporda yapmıştım 1,5 kilo gitmişti:)) daha önce yazmıştım yaptığımı ama topiğimiz baya bi yoğun unutmuş olabilirsin:))
o sıralar 62-63 arasında gidiyodum işte 58ten çıkmıştım böle yaparak başliim demiştim diyete
bence ewet:)))
En az 1 litre içsen iyi olur. Ben 1.5 içicem tarifteki gibi, yoksa tarif vermezlerdi diye düşünüyorum
ama 2 günde 2lt olmicak mı toplam Dulcineacigim ?
Aaa evet canım, sayfalarda rastgele dolarnırken görmüştüm seni.. kaydirigubbakcemile3 ekim ayıydı sanırım yerimseniben Ayy süper ya :lepi: 2 lt içcem kararımı verdim... zorlansam da kaydirigubbakcemile2
Karnımda bi yer açılsa kaydirigubbakcemile3hehe
gülüm dulciena o zaman 1 elmayı rendele tarçın serp 1 ceviz içi kır içine..ister çiğ ye ister az karamelize et...
afiyet ossun
Yok be canım... nazlısın sen, zaten oğlunun yumuşak annesi değil misin aklinialirimsmile İyi olacak inanıyorum :lepi:Detoxa yeni başlayacak arkadaşlardan özür diliyorum bu arada..Çok olumsuz şeyler yazıp motivasyonunuzu düşürmüyorumdur umarım..Ama hani deneyimlerimizi yazacaktık ya o bakımdan yazıyorum herşeyi...yerimseniben
Efferin sana cadıcım... alkisalkisalkisben bitirdim çorbamı 2 lt yoktu ama 1.5 vardır...2 ltre su 3 fincan da btki çayı içtim...efferim banaa
tam hatırlamıyom canm ekim kasım olabilir:)))
bi küçük kase light yoğurttan yapmıştım içinede kuru olarak 4 er kaşık baklagilleri koyup bol dere otu maydonoz nane koymuştum walla az tuz atmıştım ben halsiz kalmammak için ama siz bana bakmayın
Karnımda bi yer açılsa kaydirigubbakcemile3
Yok be canım... nazlısın sen, zaten oğlunun yumuşak annesi değil misin aklinialirimsmile İyi olacak inanıyorum :lepi:
Efferin sana cadıcım... alkisalkisalkiskızlar bakın koçu örnek alın
ben bitirdim çorbamı 2 lt yoktu ama 1.5 vardır...2 ltre su 3 fincan da btki çayı içtim...efferim banaa
Yok be canım... nazlısın sen, zaten oğlunun yumuşak annesi değil misin aklinialirimsmile İyi olacak inanıyorum :lepi:
Ben de dere otu koyacam bol bol.. Yanlış hatırlamışım napam lülülülülülü20.12.2009 da yapmışım kıs :icecream: zaten ekimde 59-60 falandım soradan almaya başladım
Sağol canımcım.Benim de ayranla pek aram yoktu o yüzden böyle oldu galiba...
Eh artık yola koyulduk,geri dönmek yakışmaz bana..lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?