sen bu diyeti yaptın ole mi kilo aldın lingum..bak bi fena oldum...
Ben de dere otu koyacam bol bol.. Yanlış hatırlamışım napam lülülülülülü
:lepi: Ay ben de şu an konuşuyom da yarın napcam bilmiyom eyvahedigeldismile Yaz sıcağında rahat olur da bu havada o kadar soğuk çorbayı nasıl içelim bilmiyorumkismile
yo gayet güzel bişi benm için ben çok severim zatennEvcadıcım kendini yokla bi... ne zaman bırakman gerektiğini anlarsın... Ama bence bişi olmaz çünkü aç kalmıyon, vitamin de alıyon zaten
yok beebemm ben yazın 58 falandım ama düzenli spor yapıyodum bünye müsait kilo almaya çünkü sporu bıraktım bi ara bide stresliydim şu askerlik söz isteme muabbetlerinden ötürü:))) kilo almaya başladım bu detoksu yaptığımda 62-63 kilo arasındaydım hatırlamıyom sporada yeniden başlamıştım aralık ayında yapmışım 1,5 kg gitti ama 2 günde ericek halim yoktu hızlı kilo aldığımdan o kadar gitti belki bilmiyom sora da az çok biliyon işte a.s.
ben bitirdim çorbamı 2 lt yoktu ama 1.5 vardır...2 ltre su 3 fincan da btki çayı içtim...efferim banaa
evet eferin sana cadımopuyorumnanaktan
yo gayet güzel bişi benm için ben çok severim zatenn
bunun sıcağını da severim ki yazın annem yapar ben bunla beslenirim çoğu zaman...
o yzden sorun yok şimdilik...:sinifsinif:
ah gülüm benim..bak geri vermşsn ne güzel...:hulya:
Linguistcim perş cuma yaparsan en azından ilk gün ortak olur.
lingum evet yarın başla ki 1 gün olsun burdakilerle yaparsın
( kilo vercegime kilo almisim bir kilo almisim.. yarin sabah ac karina bi tartilayim bakalim ne kadar fark edecek
40 dak. bisikliklet be 60 dak. pilates yaptim.. ilk basta pilates yordu terlicek gibi oldum sonra tik yok hic terlemedim ve öyle fazla yormadida
yilmak yok tam gaz devam
Canım aslında evde malzemen varsa, hazırlamanın bi zorluğu yok ki.. bugün nohutu ıslasan, yarın kalkıp hepsini haşlasan oldu da bitti vereliniortakperşembe cuma yapabilirim ancak cnm benim... şuan halim yok yarın hazır edip perşembe başlarım artık:)))
noldun sen kızzz kaydirigubbakcemile3Aaa evet canım, sayfalarda rastgele dolarnırken görmüştüm seni.. kaydirigubbakcemile3 ekim ayıydı sanırım yerimseniben Ayy süper ya :lepi: 2 lt içcem kararımı verdim... zorlansam da kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?