50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yalnız tek başıma yapamazdım böyle topluluk psikolojisiyle yaptım galiba..darısı yarının başına..

inşallah daha da hasta olmam..

Evcadıcım kendini yokla bi... ne zaman bırakman gerektiğini anlarsın... Ama bence bişi olmaz çünkü aç kalmıyon, vitamin de alıyon zaten

sen bu diyeti yaptın ole mi kilo aldın lingum..bak bi fena oldum...

yok beebemm ben yazın 58 falandım ama düzenli spor yapıyodum bünye müsait kilo almaya çünkü sporu bıraktım bi ara bide stresliydim şu askerlik söz isteme muabbetlerinden ötürü:))) kilo almaya başladım bu detoksu yaptığımda 62-63 kilo arasındaydım hatırlamıyom sporada yeniden başlamıştım aralık ayında yapmışım 1,5 kg gitti ama 2 günde ericek halim yoktu hızlı kilo aldığımdan o kadar gitti belki bilmiyom sora da az çok biliyon işte a.s.

koy walla miss gibi oluyoo cokacimcoook
cuma cumartesi benle yapcak olan warmı aceppp :roflol: :roflol:

Evcadıcım kendini yokla bi... ne zaman bırakman gerektiğini anlarsın... Ama bence bişi olmaz çünkü aç kalmıyon, vitamin de alıyon zaten
yo gayet güzel bişi benm için ben çok severim zatenn
bunun sıcağını da severim ki yazın annem yapar ben bunla beslenirim çoğu zaman...
o yzden sorun yok şimdilik...:sinifsinif:

ah gülüm benim..bak geri vermşsn ne güzel...:hulya:

iyi akşamlar arkadaşlarzemuszemus
nasılsınız? kızlar nasıl gidiyo detox? Ben alıştım şuan gayet iyiyim,gündüz biraz zorlanıyo gibi olmuştum ama akşam geçti.Şimdi son çorbamıda içicem.
Sizlerin nasıl geçti,acıktınızmı?

( kilo vercegime kilo almisim bir kilo almisim.. yarin sabah ac karina bi tartilayim bakalim ne kadar fark edecek
40 dak. bisikliklet be 60 dak. pilates yaptim.. ilk basta pilates yordu terlicek gibi oldum sonra tik yok hic terlemedim ve öyle fazla yormadida
yilmak yok tam gaz devam

ewet canım allahtan gitti kilolar guclubacismile

Linguistcim perş cuma yaparsan en azından ilk gün ortak olur.

ewet ya öle yapiim barii öksüz çocuklar gibi bi başıma kalmiim detoksta :roflol: :roflol: :roflol:

tok karnına kilolu çıkman normal o kadar sıvı aldın..
bide spordan sonramı tartıldın kaslar şişer yine o zamanda daha fazla çekersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…