noldun sen kızzz kaydirigubbakcemile3
Orjinalinde 2 lt yazıyordu canım, 2 lt de karar kıldım cokacimcoook Bi de kuru haliyle ölçtüm malzemeyi.
Canım aslında evde malzemen varsa, hazırlamanın bi zorluğu yok ki.. bugün nohutu ıslasan, yarın kalkıp hepsini haşlasan oldu da bitti vereliniortak
ayy yasemin yaaa bu avatarı değiştir ne olur..çok gülesim geliyor..
Scyllacım sormayı unutmuşum, hangi nickleri yazmıştın??? Belki o yüzden değiştiremediler..
2 fazla gelir hayatım ben 1.5 lt yaptım 2 saat arayla birer kase diyor bitmesi mümkün değil. 20:30 da 3 kase içtim bitsin 2 kase eşim içtiği halde:S Yarın 2 şer 2şer kase içicem artık:)
Aa bu arada sabah yine normal kahvaltı yapıyoruz dimi kızlar?
bayanssulusmile HiiiiiçHikayemi önceki sayfalara yazdım, okumadıysan sana da yazam canım?
Evet canım, normal kahvaltı cokacimcoook2 fazla gelir hayatım ben 1.5 lt yaptım 2 saat arayla birer kase diyor bitmesi mümkün değil. 20:30 da 3 kase içtim bitsin 2 kase eşim içtiği halde:S Yarın 2 şer 2şer kase içicem artık:)
Aa bu arada sabah yine normal kahvaltı yapıyoruz dimi kızlar?
Anlaşıldı canım, sen de cmt pazar yapmak isteyenlere eşlik etmiş olursun 1 günlüğüne yerimsenibenbugün raporum bitti okula gitcem zabahtan o yüzden yetişmez düdüklüm falan da yok bide hemen kaynasın ewde yeşillikte yok hiç yarın pazara çıkıp alışweriş yapmam lazım bayanssulusmile
ayyy bi okuyayım dedim 20 sayfa geçmiş:hulya:
Diğeri aceleyle uydurulmuş bana ait olmayan bişiydi.. ama dulcinea yı severek koydum :asigim: Bugün çok sevdiğim şarkısını dinlerken dulcinea (don kişotun aşkısı) ne kadar güzel bi isim diye düşünüyordum. Nick arayışım aklıma gelince hemen editöre mesaj attım, hemencecik değişti kaydirigubbakcemile2 Acaip sevindirik oldum opuyorumnanaktan
eyvahedigeldismile Ne zaman değişcek acep.. arattın mı, kullanan var mıymış?söylemiyicim canım sürpriz olsun ama 3ü de çok zor kelimeler.
Ay kız hakketten... reçel olmaz, bi de yumurta yenecek boshayallersmileben 1 dlm kepekli ekmek
1 üçgen light peynir ve 1 tatşı kaşığı reçelle yaptım cnm kahvaltımı herhalde normal yapıcaktık..kimse neden öyle yaptın demedikaydirigubbakcemile5
ben 1 dlm kepekli ekmek
1 üçgen light peynir ve 1 tatşı kaşığı reçelle yaptım cnm kahvaltımı herhalde normal yapıcaktık..kimse neden öyle yaptın demedikaydirigubbakcemile5
eyvahedigeldismile Ne zaman değişcek acep.. arattın mı, kullanan var mıymış?
Evet canım, normal kahvaltı cokacimcoook
Anlaşıldı canım, sen de cmt pazar yapmak isteyenlere eşlik etmiş olursun 1 günlüğüne yerimseniben
Hoşgeldin gripincim , kaç lt ayrandan yaptın?
Böyle işte.. bayanssulusmile
Canımcım senin dizi var tv de, izlemiyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?