50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Orjinalinde 2 lt yazıyordu canım, 2 lt de karar kıldım cokacimcoook Bi de kuru haliyle ölçtüm malzemeyi.

2 fazla gelir hayatım ben 1.5 lt yaptım 2 saat arayla birer kase diyor bitmesi mümkün değil. 20:30 da 3 kase içtim bitsin 2 kase eşim içtiği halde:S Yarın 2 şer 2şer kase içicem artık:)
Aa bu arada sabah yine normal kahvaltı yapıyoruz dimi kızlar?

Canım aslında evde malzemen varsa, hazırlamanın bi zorluğu yok ki.. bugün nohutu ıslasan, yarın kalkıp hepsini haşlasan oldu da bitti vereliniortak

bugün raporum bitti okula gitcem zabahtan o yüzden yetişmez düdüklüm falan da yok bide hemen kaynasın ewde yeşillikte yok hiç yarın pazara çıkıp alışweriş yapmam lazım bayanssulusmile

ben 1 dlm kepekli ekmek
1 üçgen light peynir ve 1 tatşı kaşığı reçelle yaptım cnm kahvaltımı herhalde normal yapıcaktık..kimse neden öyle yaptın demedikaydirigubbakcemile5

Evet canım, normal kahvaltı cokacimcoook
bugün raporum bitti okula gitcem zabahtan o yüzden yetişmez düdüklüm falan da yok bide hemen kaynasın ewde yeşillikte yok hiç yarın pazara çıkıp alışweriş yapmam lazım bayanssulusmile
Anlaşıldı canım, sen de cmt pazar yapmak isteyenlere eşlik etmiş olursun 1 günlüğüne yerimseniben

ayyy bi okuyayım dedim 20 sayfa geçmiş:hulya:

Böyle işte.. bayanssulusmile
Canımcım senin dizi var tv de, izlemiyon mu

söylemiyicim canım sürpriz olsun ama 3ü de çok zor kelimeler.
eyvahedigeldismile Ne zaman değişcek acep.. arattın mı, kullanan var mıymış?
ben 1 dlm kepekli ekmek
1 üçgen light peynir ve 1 tatşı kaşığı reçelle yaptım cnm kahvaltımı herhalde normal yapıcaktık..kimse neden öyle yaptın demedikaydirigubbakcemile5
Ay kız hakketten... reçel olmaz, bi de yumurta yenecek boshayallersmile

ben 1 dlm kepekli ekmek

yumurta yemen lazım bir de galiba hayatım.

eyvahedigeldismile Ne zaman değişcek acep.. arattın mı, kullanan var mıymış?

arattım yokmuş. Çıkış yapıp girsem mi acaba:S

kızlar yumurta yiyemem...reçelde doğal ama şekersiz...

yarın da böyle yapıcam ben...bakalım sonuç ne olck..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…