50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar iyiki böyle birarada yapıyoruz detoksu, yoksa ben cayardımkaydirigubbakcemile3
afferin evcadisi en dirençli sen çıktın, hem de bu hasta halinle. koçum benim a.s.

kızlar iyiki böyle birarada yapıyoruz detoksu, yoksa ben cayardımkaydirigubbakcemile3
afferin evcadisi en dirençli sen çıktın, hem de bu hasta halinle. koçum benim a.s.

ay kızlar şaka maka iyileşmem lazım yaa..yarın akşam için planlarımız vardı sevdicğimle..:gitme:

off off

Burdaki en heyecanlı aktivite senin avatarın kaydirigubbakcemile3
canım buda beni farkım dimi amaaaasırnaşık şey
ay kızlar şaka maka iyileşmem lazım yaa..yarın akşam için planlarımız vardı sevdicğimle..:gitme:

off off

iyileşirsin canım yaaaaolumunekankayizsmile
şşşşttt sakın caymayasın yarınaaa su koyverme haaalaelaelaelaelaebir günün boşa gitmesinyerimseniben

scyllaa ya benim hemen olmuştu.. çıkış falan da yapmadıydım. Bi dene istersen..

denedim değişmedi

aa yok canım ben yarın yapıcam zımbırtının son günü bugün benim :kedi:

sen nasılsın şu an:1hug:

İyiyim, gayet iyi gitti, zor bitirdim yalnız:S Öğlen biraz uykum geldi, akşam da canım çok tatlı istedi sakız çiğnedim geçti:)

Niye olacak canım... bi sor son bi ayda ne kadar spor yaptın diye boshayallersmile Tembel hemi de çooook tembel lülülülülülü

bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3

ya yerim ama bu aralar nedense midem hiç almıyor onu..:umursamaz:

hmm o zaman fazla zorlama dicem ama yesende fena olmaz hani kaydirigubbakcemile5

Gripincim nedense linguistin avatarını görünce sen aklıma geliyorsun aklinialirimsmile :roflol:

aa nedenki? heee bulduuum tembel garfield yüzündenmi yoksa:roflol:

yaa sen neden nickini değiştirdin avelonum,ne güzel alışmıştık? bende bu ducinea yenmi katıldıki deyip duruyom,meğer aveloncummuş
:1hug:

denedim değişmedi

İyiyim, gayet iyi gitti, zor bitirdim yalnız:S Öğlen biraz uykum geldi, akşam da canım çok tatlı istedi sakız çiğnedim geçti:)

hakikatten benim nasıl geçicek bakalım ağzıma birşeyler atmaya bayılırım ben sempatiksalakcinni

birde bu siteye bakayım kahvaltı da neler varmışşakannehir

ben acıkmadım ya sorun olmadı benm için.scyllaa..
ama gerçktn tok tutuyor..ben diyetim süresince hep yedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…