avatarına kurbaaannnlülülülülülü dombil dombil memiklerrrkaydirigubbakcemile3
1 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, çok az beyaz peynir ve yeşillik.
peynirde çok kalori var yasemin..
peynirde çok kalori var yasemin..
yaaa yesa burdayken sorsaydın keşkeeee
1.5 lt den yapıyorlarmış normal haliii salatalığı minik minik doğra istersen o zaman sulu olmuyormuşşş
2 lt bance iyii yada 2 den 1 bardak ayır
:
Çalışırken de zor olacak cidden, yesa wc ye çok gittim dediydi :))
Yasemincim biz çarş perş yapıyoruz di mi, ben istesem de yapamam sanırım artık, kırmızı mercimek sanıyodum çünkü, yeşil var mı bilmiyom evde
Kızlar günaydın dün tüm gün dışarıda olduğum ve can sıkıcı bir gün olduğundan sadece kahvaltı yaptım malesef tüm gün kahvaltıylaydım diyebilirim
ağlamaktan yiyemedim bişiy gözlerim balon giib geldim işe bugün
allahım sen büyüksün diyorum başka da bişiy diyemiyorumm
Umarım herşey yoluna girer...
detoks da yarına kaldı malumunu yarın katılıcam size...
detox nedir?
merhabalar,bende bu nohutlu ayran çorbası detoksuna başlayacaktım bugün , ama dün regl oldum. o yüzdende büyük ihtimal çarşamba başlayacağım.acaba olur mu?yani bende grubunuza dahil olur muyum?
evet detoxa basladım bugun bakalım ne olcak. sabah 10da kahvaltı yaptım .domates salatalık peynir zeytin azcık ekmek ve yesil cay ile. 12de corbamı ictim 2yi bekliorum arada su ictim. tadı gayet hos olmus yarın sabah tartılmıycam bakalım ne olcak...buarada ben bakudeyim ondan saatlerim sizden 2 saat ilerde
hımm buarada ceviz suyu ictim ac karna onu 2 haftadır filan yapıorum cevizide yiyorum ise yaradıgını dusunuyorumm. bu detoxu yaparken su metabolizma hızlandırıcı caydan icsek bisey olurmu? cokmu karısır mide. onu yapmadım normalde hep yaparım ama detoxda ara verdim
kızlar selam, detoksu okuyunca denemek istedim cumartesi günü, annemle ablam çok fena karşı çıktılar ölmek mi istiyosun diye. anlatamadım da öyle kötü bi şey olmadığını. hafta içi çalışıyorum, işyerinde o şeyi içemem diye önümüzdeki hafta sonu denemeyi düşünüyorum. sizinki çarşambaya alınmıştı değil mi? merak ediyorum neticelerinizi :)
Merhaba arkadaşlar,
Ben 1,60 boyundyım 63 kıloydum . 1 haftadır fıtness yapıyoum ve super etkısını goruyorum ve tabı yemıyorumda . sabh 1 bardk lıght sut arada 1 elma ogle bı corba bı sebze yemegı arada cacık aksam 1 dılım kepek ekmegı peynır zeytın fıln saat 9 gıbıde 2 meyve yıyoum suan 60 kıloya dustum . inşallh irademe sahıp olurda boyle devm edersem 1 aya tamamım kanımca :)bayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmilebayanssulusmile
kız dikkatli bak sengözlerimebaksanabbu da tedi mi yaseminn...
zayıf kedi...
kız dikkatli bak sengözlerimebaksanab
kızlar bu arada siz üstünüzdekilerle mi tartılıyorsunuz çıkarıp mı...
ben eşofmanları çıkarınca 1 kilo eksik çıkıyorum da...guclubacismile
detoksa başlayan hanımlar
peki bu 2 içinde hiç tatlı şekerli birşeyler yenilmeyecekmi?
canınız tatlı istemiyormu peki
Kızlar bakliyatı mide kolay hazmedemeyebilir..(Özellikle iyi pişmemişse)
Bu detoxta da nohutları çok ama çok pişirdim (neredeyse eriyorlardı artık),yumuşasın mideme dokunmasın diye..Şimdilik biraz ekşime var midemde ama belki alışır ilerleyen saatlerde.Bakıcazzzz..fisfisfis
kızar ben faydalı diye kara buğday almıştım ama hiç denemedim bu çorbayı yaparken bulgur yerine kara buğday koyasm olurmu acep daha önce kullanan varmı ki :hulya:
Kızlar bu çorba bana manyak uyku yaptı gözlerim yanıyor
lingu ev cadısı çok geçmiş olsun canlarım kendinize dikkat edin a.s.
ayyyyyyy yasemiinn nerden buldun bunu yaaa hiç gülesim yoktuu..sümüklü sümüklüüü:gitme:
ayyyyyy ınanmıyorum yaaaaaaaa aynısı valla ben benı bıraz carptı da uykumu getırdı yanı halsızlıkten falan zannetmıstım yaaa 5bucuk gıbı dırekt yataga attım kendımı gunduz uyuma gıbı bı seyımde yoktur haaa olumunekankayizsmile Şeniz
aa nedenki? heee bulduuum tembel garfield yüzündenmi yoksa:roflol:
yaa sen neden nickini değiştirdin avelonum,ne güzel alışmıştık? bende bu ducinea yenmi katıldıki deyip duruyom,meğer aveloncummuş:1hug:
Bu sebepten canım yerimsenibenDiğeri aceleyle uydurulmuş bana ait olmayan bişiydi.. ama dulcinea yı severek koydum :asigim: Bugün çok sevdiğim şarkısını dinlerken dulcinea (don kişotun aşkısı) ne kadar güzel bi isim diye düşünüyordum. Nick arayışım aklıma gelince hemen editöre mesaj attım, hemencecik değişti kaydirigubbakcemile2 Acaip sevindirik oldum opuyorumnanaktan
Canım ama dünden beri aklımda, yapıp yemezsem benim detoks işi yalan olurdu.. şekersiz minik elmayla yaptım hepsini yiyemedim zate... Şekersiz olmuy senağlamabide bize obur diyonnn-tatlicadiarzu-
Bomba gibi geldin cimcimem... bugün için demiştim onu. Nohutumu hazırladım bilem yarın için kaydirigubbakcemile2nıye yapamıyosun dulcinea yaa olmaz ole ben hazırım yarına sempatiksalakcinni
Ya ama eskisi daha komiktikız dikkatli bak sengözlerimebaksanab
cadıcıma özel koydummmkaydirigubbakcemile3.(((varya tifticek beni))):1shok:Ya ama eskisi daha komikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?