50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaa yesa burdayken sorsaydın keşkeeee

1.5 lt den yapıyorlarmış normal haliii salatalığı minik minik doğra istersen o zaman sulu olmuyormuşşş
2 lt bance iyii yada 2 den 1 bardak ayır
:

canım 1.5 ıla 2lıtre arası ıyı dırekt 2 lıtre fazla oluyor ama ıcelım ıcebıldıgımız kadar hobaaaa:içelim:

Çalışırken de zor olacak cidden, yesa wc ye çok gittim dediydi :))

ayy evet yaa kesınlıkleee dırekt wc aklinialirimsmile

Yasemincim biz çarş perş yapıyoruz di mi, ben istesem de yapamam sanırım artık, kırmızı mercimek sanıyodum çünkü, yeşil var mı bilmiyom evde

nıye yapamıyosun aveloncum yaa olmaz ole ben hazırım yarına sempatiksalakcinni

canımmmmmm nen var kuzum yaa herseyın hayırlısı sıkma canını olumunekankayizsmile

ohh beraberız detoxda da kaydirigubbakcemile5

afferın ne guzel mesajlar yazılmıs ben yokken canım ozel mesajda atarım ben sana da IKI gunluk BİR kür :)) ıcerıgı de gelecek bırazdan kaydirigubbakcemile

merhabalar,bende bu nohutlu ayran çorbası detoksuna başlayacaktım bugün , ama dün regl oldum. o yüzdende büyük ihtimal çarşamba başlayacağım.acaba olur mu?yani bende grubunuza dahil olur muyum?

olur canım benım olur yeter ki sonucu ya buraya ya da bana ozel mesaj sana zahmet kaydirigubbakcemile2 tabıı kılo vermedıysen lısteye yazmıcam da sempatiksalakcinnilaelaelaelaelae

ayyyy super yaaaaaaaa yuru be babymom kım tutar senı kaydirigubbakcemile5

canım bıtkı cayları serbest ama senınkı nasıl bı sey cozemedım ama her turlusunden bıtkı cayı serbesttı kaydirigubbakcemile2

Allah Allah ne alakası var yaaa sankı ac kalacagız boshayallersmile canım yaa bakma sen onlara gızlı gızlı yap bı gun aklinialirimsmile

ayyy hosgeldın aramıza canım yaa super valla hepberaber verecegız ınsallah gıdecek bı daha da gelmeyecek olumunekankayizsmile

@scyllaa en pahalı nohutunu yerım senın yaa artıst kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada siz üstünüzdekilerle mi tartılıyorsunuz çıkarıp mı...

ben eşofmanları çıkarınca 1 kilo eksik çıkıyorum da...guclubacismile

evet canım cıplak super oluyor aklinialirimsmile

detoksa başlayan hanımlar
peki bu 2 içinde hiç tatlı şekerli birşeyler yenilmeyecekmi?
canınız tatlı istemiyormu peki

yok canım yaa 2 guncuk sabretın hanımlar huhuuuuuuuu TATLI YOK KAHVE YOK MEYVE SEBZE YOK HIC BI SEY YOK akannehir

canım nasıl oldu mıden gerıden gelıyorum da ben bıraz ohaoldumsmile

kızar ben faydalı diye kara buğday almıştım ama hiç denemedim bu çorbayı yaparken bulgur yerine kara buğday koyasm olurmu acep daha önce kullanan varmı ki :hulya:

canım bı dene eger ıse yaramazsa lısteye yazmayız bız de yapmayız kaydirigubbakcemile3

Kızlar bu çorba bana manyak uyku yaptı gözlerim yanıyor

lingu ev cadısı çok geçmiş olsun canlarım kendinize dikkat edin a.s.

ayyyyyy ınanmıyorum yaaaaaaaa aynısı valla ben benı bıraz carptı da uykumu getırdı yanı halsızlıkten falan zannetmıstım yaaa 5bucuk gıbı dırekt yataga attım kendımı gunduz uyuma gıbı bı seyımde yoktur haaa olumunekankayizsmile Şeniz

Ayrandan herhalde sonra geçti ama yine de birazdan kaçıcam yatağa, o nohutta tam 2 saatte pişti

aa nedenki? heee bulduuum tembel garfield yüzündenmi yoksa:roflol:

yaa sen neden nickini değiştirdin avelonum,ne güzel alışmıştık? bende bu ducinea yenmi katıldıki deyip duruyom,meğer aveloncummuş
:1hug:
Bu sebepten canım yerimseniben

bide bize obur diyonnn-tatlicadiarzu-
Canım ama dünden beri aklımda, yapıp yemezsem benim detoks işi yalan olurdu.. şekersiz minik elmayla yaptım hepsini yiyemedim zate... Şekersiz olmuy senağlama

nıye yapamıyosun dulcinea yaa olmaz ole ben hazırım yarına sempatiksalakcinni
Bomba gibi geldin cimcimem... bugün için demiştim onu. Nohutumu hazırladım bilem yarın için kaydirigubbakcemile2
kız dikkatli bak sengözlerimebaksanab
Ya ama eskisi daha komikti

la yasemin gacısı...ne uğraşıon la sen benle...ben bugün btn bün burdaydım enercim tükendi...az da diğer gacılar yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…