cadıcıma özel koydummmkaydirigubbakcemile3.(((varya tifticek beni))):1shok:
Dünden nohut ıslattım bu akşam pişiricem mercimek nohut bulgur karışımımı inşallah ve yarın sabahda rejime başlıyorum(2 günlük olcak dimi )
kızlar merabaaa detoks dıyetı yalan oldu benım...dayımı kaybettım dun
Kızlar bırakın kabı,tası,tencereyi ya hu detox nasıl gidiyor,hiç bahsetmiyorsunuz...
Ben 3. kaseyi içemedim,gözüm bile görmek istemiyor bu ayranı..Fazla geldi daha şimdiden..:1no2:
Ben zaten iki öğün yiyorum genelde, koca bi tencere çorbayı nasıl yiyem kahvaltıdan sonra :uhm: Suyu 1 lt koyacağım ben sanırsam.. belki de direkt yoğurtla yaparım CADIARZU
ayy magnum reklamı yaaa........
ayy magnum reklamı yaaa........
Öyle canım ya, geçen gün ben de ağlamaklıydım da yesa cimcimesi kendime getirdiydi boshayallersmile Onun dışında burada olmayınca çok keyifsiz oluyorum ben gün içinde olumunekankayizsmile
bende zabahtan beri zırlıyodum ama buraya gelince kafam dağıldı biraz iyki varsınız canlarım a.s.
ayyy o kadar sümüklüyüm ki annatamam size...
ben 1 lt bitirdim sabahtan beri.aç değilim ama sanki halsizim biraz. sabah olsa da kahvaltı etsem diye düşünüyorum:sinifsinif: uzun bir süre ayran içemem herhalde bundan sonramirmirmirmir
şu zayıflama haplarına o kdr kızıyorum kiii....
tamamen şarlatanlık...
içmiyonuz demi siz..
merhaba arkadaşlar bende nihayet bu gruba girebilecek kiloya inebildimkaydirigubbakcemile2
suan itibariyle 59.5 kiloyum 8.5 kilo vermişim vayyy beeeopuyorumnanaktan
teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz içinŞeniz umarım herkes bir an önce istediği kiloya ulaşır
ben biraz zor veriyorum ayda 2 kilo en fazla..zaman zamanda durdu ama hiç pes etmeye niyetim yok
buarada önceki sayfalarda detoks ve ayran kelimeleri gözüme carptıda tarifini vermeniz mümkünmü acaba
şu zayıflama haplarına o kdr kızıyorum kiii....
tamamen şarlatanlık...
içmiyonuz demi siz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?