50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Dünden nohut ıslattım bu akşam pişiricem mercimek nohut bulgur karışımımı inşallah ve yarın sabahda rejime başlıyorum(2 günlük olcak dimi )

evet canım 2 gunluk hadı bakalım yarın ben de varım yazarız hep beraber kaydirigubbakcemile2

kızlar merabaaa detoks dıyetı yalan oldu benım...dayımı kaybettım dun

basın saolsun canım

Kızlar bırakın kabı,tası,tencereyi ya hu detox nasıl gidiyor,hiç bahsetmiyorsunuz...
Ben 3. kaseyi içemedim,gözüm bile görmek istemiyor bu ayranı..Fazla geldi daha şimdiden..:1no2:

canım yaaa 1.5 ıyı sankı bı de kaseye koymadan once karıstır yoksa sadece ayran ıcıyosun hepsı altta bırıkıyor sempatiksalakcinni

Ben zaten iki öğün yiyorum genelde, koca bi tencere çorbayı nasıl yiyem kahvaltıdan sonra :uhm: Suyu 1 lt koyacağım ben sanırsam.. belki de direkt yoğurtla yaparım CADIARZU

canım 2 OGUN DEGIL her IKI SAATTE bır yenılecek bu detox corbası kaydirigubbakcemile

Öyle canım ya, geçen gün ben de ağlamaklıydım da yesa cimcimesi kendime getirdiydi boshayallersmile Onun dışında burada olmayınca çok keyifsiz oluyorum ben gün içinde olumunekankayizsmile

Şeniz

bende zabahtan beri zırlıyodum ama buraya gelince kafam dağıldı biraz iyki varsınız canlarım a.s.

ayyy o kadar sümüklüyüm ki annatamam size...

canlar noluyor yahuu ıyı olun bakalımopuyorumnanaktan

ben 1 lt bitirdim sabahtan beri.aç değilim ama sanki halsizim biraz. sabah olsa da kahvaltı etsem diye düşünüyorum:sinifsinif: uzun bir süre ayran içemem herhalde bundan sonramirmirmirmir

halsızlık bende de yapmıstım canım benım kahvaltı da ekmek yedın mı ben yenı hatırladım yumurta yemıstım de sanırım ekmek yemedım ya da cok az yedım kaydirigubbakcemile

merhaba arkadaşlar bende nihayet bu gruba girebilecek kiloya inebildimkaydirigubbakcemile2
suan itibariyle 59.5 kiloyum 8.5 kilo vermişim vayyy beeeopuyorumnanaktan

masallah canım hosgeldın aramıza a.s.

DETOX DIYETI

1- 4 kasık mercımek
2- 4 kasık nohut
3- 4 kasık bulgur
4- 2 salatalık rendele
5- 1.5 -2 lıtre yagsız ayran ıcıne hepsı katılacak

tuz yok baharat serbest baska da hıc bır sey yok meyve sebze dahıl hıc bı sey KAHVE DAHIL (YASEMCIGIM BURASI SENI ILGILENDIRIYOR)

sabah normal bı kahvaltıdan sonra 2 saat arayla ıcılecek

ahanda lınk l

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...8244-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz.html

BU SALI ve CARSAMBA GUNU DETOX GUNUNE KATILACAKLAR (9

Kullanıcı adı-------------------detox öncesi kilo-----------detox sonrası kilo-----------verilen kilo

1-scyllaa--------------------59

2-yesa-----------------------------50.4

3-sevgı----------------------------53.4

4-spatz-----------------------------56.2

5-sensewitch--------------------51.9

6-Gripin----------------------------55.5

7-dilekdoruk--------------------61.4

8-avelon-------------------------58.3

9-lunapiena---------------------52.5

10-yasemn----------------------58.6

11-htcvlkn------------------------57

12-Babymom-------------------58.6

13-teolog--------------------------51

14-klik------------------------------59

15-dtsly----------------------------58

16-sakaleynmaster------------66

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…