cınm walla bana da moral oldu yazdıkalrın .ben de 2,5 haftadır 1 kilo verebildim.hala göbeğim büyük belim kalın odun gibi ama yılmak yok. diyete başladığım ilk hafta çikolatayı kesememiştim hergün akşam bi tane yiyodum ama 2. hafta yavaş yavaş azalttım. bu diyetlede öncelikli amaç sağlıklı beslenmeyide alışkanlık haline getirmek. mesela böreği çok severdim. diyete başladığımdan beri hiç canım bile istemiyor.evde yeşil çay günlerdir duruyordu. 2 gündür bu diyetle yeşil çayı keşfettim içiyorum kendimi zinde hissediyorum.su daha çok içiyorum. amaşu doğruki yaş ilerledikçe metabolizma gerçekten yavaşlıyor .eskiden olsa bir gün yemesen pantolonlarım düşerdi.yalnız bu grubdaki tümarkadaşlarada çok teşekkür ederim. gerçekten motive ediyor.
saol cnm cevap verdiğin için ama dediğim gibi 1 aydır moralim çok iyiydi ama insan canı sıkkınken diyet yapmak çok zor oluyo o moral bozukluğu geçsin diye yemeğe tatlıya saldırmak istiyo( en iyisi sıkıntımı geçirecek moral olacak bişiiler bulmak sanırım o zaman yemek istemem ben..bi de dediğin gibi alakasız saatlerde yedim ..oysaki 6 öğün ve bol suya besleniyordum 1 aydır sindirim sistemim bile düzelmişti..işte insanın psikolojisi çoook önemli..
ay ne komik olur ..artık 20 dkda bir koşan bi insan..
ama suyu fazla içmezsen fazla çıkmazsın...:lepi:
Yesacım sen vazgeç bu detox sevdasından salatalıksız olmaz o iş kaydirigubbakcemile3
alacagım canım yaa dur yıne gıdıyım de bakıyım bı acmıs mı kaydirigubbakcemile öldürecek bu adam beni yaa uyuyo mu ne alsanaalsanasmile
çok alemsin lingum yaa...konuşmaktan boğazın acıyodur...
sen bağıranlardan mısın..otoriter misindir..ypksa sakin misindir okulda...
Kapısında bekle gelince de azarla nerede kaldın diye kaydirigubbakcemile3
ewet cnm kötü oluyo sürekli anlat konuş(((
genelde eğlenceliyimdir diyomuşum laelaelaelaelae :roflol: belli olmuyoki o anki duruma bağlı hepsinden war acccuk accuk :))) öle çok bağırmam ama arada bi höyyttttttt noluyooo leenn orda da dirim :roflol: :roflol: :roflol: öle
7 aylık ah ne şekerdir şimdi o
siz de nice nice nice geçirin inşallah yavrunuzla a.s.
kızlar gunaydinnnna.s.
size güzel bir haber vereyim de, motive olsun detoksçular. ilk günde 0,5 kg vermişim. dün yapamıcam gibi gelmişti ama bugun verdiğimi görünce gaza geldim yine.:hooray:
trufcum kızının doğum günü kutlu olsun, allah uzun ömürler versin size hep beraber...
kızlar selam herkesee...
hasta bir evcadısı geldii...
kmler var kmler yok.
ben de 900 gr fark etmiş bugün kızlar....
günaydın canlar opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım keyifler nası ?
ben 300 gr vermişim 57,7 çıktım zabahleyin zemuszemus
detoks nası gidiiiii?
herekese günaydın arkadaşlar
nasıl alışabildinizmi detoxa? Ohhh benim son günüm ve inanın hafiflemiş hissediyorum
Kapısında bekle gelince de azarla nerede kaldın diye kaydirigubbakcemile3
canım baslamak uzereyız aklinialirimsmile ohh ne guzel yaa hafıflemıs falan super valla Şeniz
yaa gıttım acıktı dedım nerdesın sen uyuyon heralde detox yapcam detoxx kaydirigubbakcemile3 dedı aksam rahatsızlanmısta bıraz hımm o zaman tamam dedım sositososito
oturduğun yer merkezi herhalde canım...benim kaldığım yerde bakkal bile 300 400 mtr uzaktaydı bir de india cousine vardı hepsi o....guclubacismile
bir şey lazım olunca otobüse bnip gidiyordum...
bu arada hastayım ama canım durmöuyo temzlk yapıyrm..fena oldum şimdi yattım geri...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?