50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

cnm aynen bende de var aynı sorun pko hastasıyım bir çeşit kadınsal hormon hastalığı ve metabolizman yavaşlıyo benden de 300 er gr gidiyodu her hafta deli oluyodum ama şimdi azimliyim az gitsin geri dönmesin istiyorummmmm sağlıklı yaşama devaaaaammmmmmm

evt cnm can sıkkınken yapmak çok zor o konuda truf çok başarılı herşeyi eğlenceli hale getiriyo:) sen de öyle yapabilirsin önemli olan moralini bozmamak ve kendine yatırım yapmaya devam etmek sanırım çünkü moralim bozuk diye yersn spor yapmazsan bu sefer emin ol ertesi gün moralin daha bozuk olacak ...

O yüzden ne olursa olsun bırakmak yok çünkü hayatta her an herşey mümkün öyle değil mi?a.s

ay ne komik olur ..artık 20 dkda bir koşan bi insan..

ama suyu fazla içmezsen fazla çıkmazsın...:lepi:

gülüm ewde pek aklıma gelmiyo okulda içiyom hafiften ılık yapıyom suyuda hem boğazımada iyi gelii zemuszemus ama öğrt. tuv. de yeterli gelmiyo tüm bayanlar sırada sora :roflol: walla sınıftan fırlıyom wc yi kapmak için bu aralar kaydirigubbakcemile3 adım çişli ürtmene çıkar derste çıkarsam :roflol:

Kızlar yaaa 1 gecede 40 sf mı yazılır yaaaaaa cnm çıktı ama okudum :) :jeyyar:

Ben 4 er kaşık ölçtüm annemle beraber yapacağız bugün bulguru falan şişirdik ben de emin olamayınca şimiş halinden 4 kaşık koydum hepsinin kötü etki eder mi kilo vermeme yaaa?

Bi de 0 tuz var içimi kazıyo resmen içince ama napıyim dayanıcaz di mi?

Yoksa çorba güzel...aklinialirimsmile

Kızlar selam, sabah kahvaltımı yaptım, ardından plates yaptım.
Sabah tartıldım 59.1 çıktım. 300 gram gitmiş normal kilomdan ama dün tartıldığımda detoksa başlama kilom 60.1 idi. 900 gram gitmiş de diyebiliriz. Ama 300 gram gitmiş diyelim biz yine de:)
Ben markete gidip light ayranımdan alayım:)

çok alemsin lingum yaa...konuşmaktan boğazın acıyodur...
sen bağıranlardan mısın..otoriter misindir..ypksa sakin misindir okulda...

Trufcım kızının doğumgünü kutlu olsun çok öğüyorum ikinizi de Şeniz opuyorumnanaktan

Yesacım sen vazgeç bu detox sevdasından salatalıksız olmaz o iş kaydirigubbakcemile3

Yesacım sen vazgeç bu detox sevdasından salatalıksız olmaz o iş kaydirigubbakcemile3

alacagım canım yaa dur yıne gıdıyım de bakıyım bı acmıs mı kaydirigubbakcemile öldürecek bu adam beni yaa uyuyo mu ne alsanaalsanasmile

herekese günaydın arkadaşlar
nasıl alışabildinizmi detoxa? Ohhh benim son günüm ve inanın hafiflemiş hissediyorum

çok alemsin lingum yaa...konuşmaktan boğazın acıyodur...
sen bağıranlardan mısın..otoriter misindir..ypksa sakin misindir okulda...

ewet cnm kötü oluyo sürekli anlat konuş (((
genelde eğlenceliyimdir diyomuşum laelaelaelaelae :roflol: belli olmuyoki o anki duruma bağlı hepsinden war acccuk accuk :))) öle çok bağırmam ama arada bi höyyttttttt noluyooo leenn orda da dirim :roflol: :roflol: :roflol: öle

fıstıklar ben spor yapem ya tam 1 hafta oldu ((
sonrada ewi temizlicem öpüyorum hepinizi kolay gelsin

Kapısında bekle gelince de azarla nerede kaldın diye kaydirigubbakcemile3

zuhahaha koptum yaa...kaydirigubbakcemile3

hadi yaa..orta şeker örtmensin..aman deyim öyle falsolar verme hee...lmaz:

ben örtmen olsam kesin manyagın teki olurdum...iyi ki olmamışımsempatiksalakcinni

7 aylık ah ne şekerdir şimdi o
siz de nice nice nice geçirin inşallah yavrunuzla a.s.

cok tsk ederimm Allah isteyen herkese istedigi vakitte versin insallahh

kızlar selam herkesee...

hasta bir evcadısı geldii...

kmler var kmler yok.

ben de 900 gr fark etmiş bugün kızlar....

günaydın canlar opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım keyifler nası ?
ben 300 gr vermişim 57,7 çıktım zabahleyin zemuszemus
detoks nası gidiiiii?

oyyy super ya baslarken cok umutlu deildim ama sonuclar cok guzel gidioo

herekese günaydın arkadaşlar
nasıl alışabildinizmi detoxa? Ohhh benim son günüm ve inanın hafiflemiş hissediyorum

canım baslamak uzereyız aklinialirimsmile ohh ne guzel yaa hafıflemıs falan super valla Şeniz

Kapısında bekle gelince de azarla nerede kaldın diye kaydirigubbakcemile3

yaa gıttım acıktı dedım nerdesın sen uyuyon heralde detox yapcam detoxx kaydirigubbakcemile3 dedı aksam rahatsızlanmısta bıraz hımm o zaman tamam dedım sositososito

oturduğun yer merkezi herhalde canım...benim kaldığım yerde bakkal bile 300 400 mtr uzaktaydı bir de india cousine vardı hepsi o....guclubacismile

bir şey lazım olunca otobüse bnip gidiyordum...

bu arada hastayım ama canım durmöuyo temzlk yapıyrm..fena oldum şimdi yattım geri...mafoldumben

Yok canım manav hemen yanıbasımızda bı de ben su an turkıyedeyım sempatiksalakcinni o yuzden yapabılıyorum detox falan yoksa orta yapamam kı kaydirigubbakcemile

canım ya dıkkat et kendıne yaaa yat yat bırak temızlık falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…