50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

GUNUN OZETı

SABAH
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 domates
bol yeşillik

DETOX -1-
şu an içiliyor

HAREKETLERIM

1-redbook tummy videosu

2-redbook ultımate abs videosu

3-redbook slim videosu

not videolar yapılmadan once selulıt yagı surulmustur :)

gülüm yattım gittii...

bu arada özlemiş misin türkiyeyi...ağladın mı inince:gitme:

Rapor saatiiimmmm : şu anda 1 kase daha çorbamdan yemiş bulunuyorumm. belki birazdan bir bardak bitki çayı içerim.yalnız bişey sorcam bu çayları şekersizmi içmemiz gerekiyor detoks boyunca ?

BU SALI ve CARSAMBA GUNU DETOX GUNUNE KATILACAKLAR (9

Kullanıcı adı-------------------detox öncesi kilo-----------detox sonrası kilo-----------verilen kilo

1-scyllaa--------------------59

2-yesa-----------------------------50.4

3-sevgı----------------------------53.4

4-spatz-----------------------------56.2

5-sensewitch--------------------51.9

6-Gripin----------------------------55.5

7-dilekdoruk--------------------61.4

8-avelon-------------------------58.3

9-lunapiena---------------------52.5

10-yasemn----------------------58.6

11-htcvlkn------------------------57

12-Babymom-------------------58.6

13-teolog--------------------------51

14-klik------------------------------58

15-dtsly----------------------------58

16-sakaleynmaster------------66.5

17-ev cadısı---------------------58.7

18-asi_peri----------------------63

19-littlefairy--------------------77

20-linguist----------------------57.7

AHANDA 20 (YıRMı) OLDUK CANLARRR YOK MU ARTTIRAN :))

@Ev cadısı yok canım ya ole aglama neyım olmadı:)) bana kalsa ben kalırım 5 yıl neyım de ıste 1 yıllık bı programla geldım yaza bıtecek (

Rapor saatiiimmmm : şu anda 1 kase daha çorbamdan yemiş bulunuyorumm. belki birazdan bir bardak bitki çayı içerim.yalnız bişey sorcam bu çayları şekersizmi içmemiz gerekiyor detoks boyunca ?

evet canım aman seker neyım yok olumunekankayizsmile

pardon bişey sorabilirmiyim?ben sadece önerilen kahvaltı ve çorbadan yiyerek detoksu uyguluyorm ama bu hareketlerim dediğiniz şey her ne ise onu yapmıyorum.hem bilmediğimden hemde çalıştığımdan yapmıyorum.bu detoksa engelmidir?

yok canım engel degıldır bunlar zaten benım duzenlı yapmaya calıstıgım vıdeolar bı de hareket falan yapılırsa daha ıyı gıdıyormus kıloar dıye yapayım dedım ama sabahtan hemen yaptım cunku aksama bıraz sarsmıstı da benı bu detox aklinialirimsmile yoksa bı sey olmaz ılla yapılacak dıye bı sey yok olumunekankayizsmile

Selam kızlar okuduğum kadarıyla iyi gidiyor detox haaa...

Ben sabah kalkıp
1 dilim light ekmek
Biraz fazlacana yağsız tel peynir
Ufağından 1 tane salatalık
Bol tarafından çeri domates ve
Bol tarafından tatlı sivri biber
2 koca kupa da şekersiz çay içtim..

Anladığım kadarıyla çğunuz tartılmışsınız sabahleyin..
Ben tartılmadım ama kendimi çok hafif hissediyorum.(reglime çok yakın olmama rağmen)
Bu gün kilo bildirimi yapamayacağım ama ben de dün sabah 52,5 gelmiştim,bildireyim mi onu Burcuhayal'e,siz ne yapacaksınız..???

Trufcum Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu yaşatsın..
Yavruna ve tüm yavrulara sağlıklı,uzun bir ömür diliyorum..a.s.

günaydın kızlar,diyetin ucunu kaçırmama rağmen son üç günlük çabamla 56 kilo olup, 0.2 kg vermeyi başarmışım,oh be

gunaydın.. detoxun 1.gunu sonunda 300gr gitmiş cok sevindim bugunde devam

Kızlar günaydın ben de 51.2 olmuşum 700 gr. gitmiş detoksa bugün başlıyorum ayran çorbamı yanımda getirdim koskoca kavonoz içinde :)))

gunaydin kizlar;
bugun tartildim ama regl olacagim icin fazla ciktim haliyle;
dun ku kilomu yaziyorum;
54,5

200 gr verdim gecen haftaya gore..

kızlar gunaydinnnna.s.

size güzel bir haber vereyim de, motive olsun detoksçular. ilk günde 0,5 kg vermişim. dün yapamıcam gibi gelmişti ama bugun verdiğimi görünce gaza geldim yine.:hooray:

kızlar selam herkesee...

hasta bir evcadısı geldii...

kmler var kmler yok.

ben de 900 gr fark etmiş bugün kızlar....

TÜM KıLO VEREN ARKADAŞLARI KUTLUYORRRR,SAYGIYLA ÖNLERıNDE EĞıLıYORUMMMMM:lepi:

Umarım yarın sabah ben de size güzel haberler veririm...:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

üffff bildiğiniz sulu cacık içiyorum resmen şişmiş bulgur mercimek nohuttan koyarsan 4 er kaşık bööle olur ne güzel ölçmüştüm şeytan dürttü şişmiş hali ile koydum

Açıııııııııııımmmmmmmmmmmm

ben de burcuhayale yarın kilo bildirmeyi düşünüyordum sen detoxdan önceki kilonu mu bildireceksin...

gülüm ben tokum yaa...kahvaltıyı az mı yaptın...lmaz:

saol yesacım benide eklemişsin listeye
gerçi ben 77 kiloyum ama sizin gibi incecük hatunlarla belki daha motive olurum
1 kase çorbamı hüplettim az ömce
yalnız dün ben çok su içemedim yaa
yeşil çayda içmedim
çorba bana yetti bayğ

Rıca ederım canım benım hıc farketmez DETOXCU olduktan sonra gerısı bos sempatiksalakcinni bak kılomuz ısımız yasımız ne olursa olsun ortak noktamız DETOX kaydirigubbakcemile3

ben de 12.15 de ıcmıstım 2 saat sonra yıne ıcecegım bakalım su da ya 500 ya da 1 ıctım ama 2 ye tamamlayım dıyorum ya da 2.5 e bakalım artık hayırlısı :lepi:

ben de burcuhayale yarın kilo bildirmeyi düşünüyordum sen detoxdan önceki kilonu mu bildireceksin...

[/B]

Bilmiyorum ki,bu hafta bayağı bir karıştı açıkcası..Sabah tartılmadığım için ya dünkünü bildiricem ya da hiç bildirmeyeceğim bu hafta...bilmiyorumkismile

ben ilki içtim ikincisini içicem yarım saat sonra...

ben de karar veremedim doğrusu..neyse artık yarın bildiririm..

bu arada bana bu detoxla verilen kilo çok ta sağlıklı gelmiyor ama...

siz ne düşünüyorsunuz kızlar...hemen geri almayalım bide..sonuçta 1 kiloyu 3 haftada veriyorum ben.:hulya:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…