canım 50.3 cıktım sabah bı sey vermemısım yanı ama bugun detox ılk gunum yarında yapacagım sonra tartılacagım super olacak ınsallah
bu arada bana bu detoxla verilen kilo çok ta sağlıklı gelmiyor ama...
siz ne düşünüyorsunuz kızlar...hemen geri almayalım bide..sonuçta 1 kiloyu 3 haftada veriyorum ben.:hulya:.
olsun canım yağdan gitsin de ne kadar gittiği çok da önemli değil.
siz ne düşünüyorsunuz kızlar...hemen geri almayalım bide..sonuçta 1 kiloyu 3 haftada veriyorum ben.:hulya:.
canım mıllet almamıs zaten bu detoxla gıden de hep fazla su ödem ıvır zıvır bıze yaramayan seyler sempatiksalakcinni ıste dıkkat edersek gıttıkten sonra almayız ınsallah kaydirigubbakcemile
bir insan günde 100 gram civarı yağ yakarmış,uzmanın biri öyle demişti,detoksla zaten sindirim sistemin duruyor,vucut dinleniyor,yenileniyor.yoksa ne mümkün 2 günde 2 kilo yağ mı gider.ödem filan gider.
evet canım ya cok haklısın bı de bacaklarımda gercekten hıssedılır sıkılasma oldu bılmıyorum belkı su selulıt yagının da etkısı vardır ama umarım pek guzel olurlar sonunda boshayallersmile
Bilmiyorum ki,bu hafta bayağı bir karıştı açıkcası..Sabah tartılmadığım için ya dünkünü bildiricem ya da hiç bildirmeyeceğim bu hafta...bilmiyorumkismile
gülüm ben tokum yaa...kahvaltıyı az mı yaptın...lmaz:[/B]
100 gr gidiosa ne güzel
kahvaltı az değil de çorbaya içeriğini az koymuşum şişmiş haliyle 4 kaşık koydum
bence de çünkü benim 300 gr verdiğim zamanlar da oluyodu haftada...
kahvaltı az değil de çorbaya içeriğini az koymuşum şişmiş haliyle 4 kaşık koydum
.
önemli olanda o zaten,sıkılaşmak. ben de bir ara almıştım şu selulit yağından,kokusu beni öldürdü. öğrenciydim bir de o zamanlar. yurtta benim banyoda olduğum anlaşılırdı kokudan. kekik giibi,çay gibi çok karışıktı, ağırdı kokusu.
kızlar bende bu hafta durum aynı geçen haftakiyle aynı :sinifsinif:
acaba metabolizmam mı durdu ne yapmam lazım
yardımcı olursanız sevinirim
gülüm ara ver diyete sonra yeniden devam et...
klik iç canım bişi olmaz..ben de içtim dün hastayım bende souk algınlığı...akannehir
ya ara verirsem bi daha toplayamam diye korkuyorum:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?