bu arada bana bu detoxla verilen kilo çok ta sağlıklı gelmiyor ama...
siz ne düşünüyorsunuz kızlar...hemen geri almayalım bide..sonuçta 1 kiloyu 3 haftada veriyorum ben.:hulya:.
bunu aslında böyle özel günlerden önce yapıcaksın...tam süper olr...kaydirigubbakcemile2
Bence yarın sabah bildirelim burcu perşembe yapıyor genelde zaten listeyi.
bu çorba fena halde tuvalete gönderiyor insanıı.bu kaçıncı wc ye gitmem..bu amacıma ulaşacağımın göstergesidir umarımm. birde bugün reglimin 3 .günü ve şu anda fena bir karın ağrısı başladı.acaba 1 aten ağrı kesici alsam olurmuki?
aradan kasıt şkr çikolata hamurişi değil..brz meyveleri artır fazldn 1 dlm ekmk ye mesela...
bu çorba fena halde tuvalete gönderiyor insanıı.bu kaçıncı wc ye gitmem..bu amacıma ulaşacağımın göstergesidir umarımm. birde bugün reglimin 3 .günü ve şu anda fena bir karın ağrısı başladı.acaba 1 aten ağrı kesici alsam olurmuki?
5'er kaşık koyman gerekiyordu tatlım, ekleyemez misin?
kızlar bende bu hafta durum aynı geçen haftakiyle aynı :sinifsinif:
acaba metabolizmam mı durdu ne yapmam lazım
yardımcı olursanız sevinirim
kızlar bende bu hafta durum aynı geçen haftakiyle aynı
acaba metabolizmam mı durdu ne yapmam lazım
yardımcı olursanız sevinirim
aman aman DULCIENACIM canım benım hadı goreyım kaydirigubbakcemile3
Yaw bari doğru yazın ya mafoldumben dulciena değil dulcinea , bi de türkçe okunuşuyla okumayın başındı dal diye okuyun
bu arada dulciena nerde ya...merak ettm bugn geç kaldı...
Zuzucum aynı kilodayız kaydirigubbakcemile3günaydın canlar opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım keyifler nası ?
ben 300 gr vermişim 57,7 çıktım zabahleyin zemuszemus
detoks nası gidiiiii?
:roflol:tuvalete bilem gidememekten korkuyomm eyvahedigeldismile :jeyyar: bizim wc nin olduğu yerle sınıfların olduğu kısım baya bi aralı lülülülülülü delikafadulden
:roflol: Şeniz opuyorumnanaktan
Benim de kafam karıştı iyice bu konuda canım.. kuru koyayım bariüffff bildiğiniz sulu cacık içiyorum resmen şişmiş bulgur mercimek nohuttan koyarsan 4 er kaşık bööle olur ne güzel ölçmüştüm şeytan dürttü şişmiş hali ile koydum
Açıııııııııııımmmmmmmmmmmm
Hoşgeldin littlefairy... burası seni daha iyi motive ediyorsa hep burda kal kaydirigubbakcemile5saol yesacım benide eklemişsin listeye
gerçi ben 77 kiloyum ama sizin gibi incecük hatunlarla belki daha motive olurum
1 kase çorbamı hüplettim az ömce
yalnız dün ben çok su içemedim yaa
yeşil çayda içmedim
çorba bana yetti bayğ
Bi kısmı muhakkak geri alınır ama yine de üç beş gider kaydirigubbakcemile3bu arada bana bu detoxla verilen kilo çok ta sağlıklı gelmiyor ama...
siz ne düşünüyorsunuz kızlar...hemen geri almayalım bide..sonuçta 1 kiloyu 3 haftada veriyorum ben.:hulya:.
aynen canım aynen ben de cıkıp da gelıp de yazamadım yaa kaydirigubbakcemile canım bı sey olmaz heralde ama yıne de bılemedım fisfisfis
5 mı canım 4 er kasık degıl mı yaaa fisfisfis
canım metabolızmanı sasırtman lazımmıs dur bı arkadasa da yazmıstım ordan kopyalayım
canım hergun aynı kahvaltıyı yapamayın derler mesela bununla baslayablırsın degısık seyler ye kahvaltı da kahvaltılık gevregı sut yıyosan kepek ekmekle yapılmıs tost dene ya da tam tersı bır gun herseyden daha fazla yıyebılırsın tabıı yıne saglıklı olmak kosuluyla ama oran olarak daha fazla boshayallersmile
bı de soyle bı yazı buldum canım alıntıdır
Yemek saatlerini ve alışkanlıklarını değiştirin
Yeni yapılan bir araştırmaya göre, sürekli yediğiniz besinler yerine alışık olmadığınız besinleri yiyerek vücudu şaşırtmak, metabolizmanın hızlanmasını sağlıyor. Her gün aynı saatte aynı yemeğin yenilmesi de metabolizma hızını yavaşlatır. Bu nedenle yemek saatlerinizi biraz değiştirebilirsiniz. Örneğin, kahvaltı saatinde meyve yeme alışkanlığınız yok ise bazı sabahlar meyve yiyin. Yemek saatlerini 15- 20 dakika kadar öne veya geri kaydırın.
kaç öğün yiyorsun günde??
ben de bu sefer şişmiş haliyle 5 er kaşık koydum...:sinifsinif:
5'er kaşık koyman gerekiyordu tatlım, ekleyemez misin?
bu dediklerini bi deneyeyim çünkü genelde kahvaltılar hep aynı pek farklı şeyler yemiyorum faydası olabilir
4-5 öğün yiyorum
detoksçulara açıkcası bence bu mevsimde salatalığı çorbanızın içine koymak pek mantıklı gelmedi çünkü salatalık şuanda hormaon deposu ee detokun amacıda belli vücuttaki toksiinleri atmak.
daha önce ben 3 günlük bi detoks yapmıştım. tamaen sebze meyve üzerine bi detokstu benim bildiğim detoksda hayvansal hiçbir gıda olmuyor(ayran) .bakliyatın detoksa etkisini bilmiyorum.
o zamanki yaptığım detoksa gelince 3 . günn sonunda wc ye çıkmıştı çok afadersiniz resmen yağ çıkmıştı.
detoks zor ama bir o kadar rahatlatıcı
az öğün yapıyorsun ama canım,öğün aralarını açma,en fazla 3 saat olsun,sık sık ara öğün yap,ben 8 öğün yapıyorum mesela. sen de bir dene,metabolizmanı mutlaka hızlandırır.
4 kaşık bulgur şişince 10 kaşık oldu yaaa
son 2 kasemi evde içicem o zmn evde kalanlardan ekleyebilirim ama zaman geçmiş ben bayılmış olabilirm
BU SALI ve CARSAMBA GUNU DETOX GUNUNE KATILACAKLAR (9
Kullanıcı adı-------------------detox öncesi kilo-----------detox sonrası kilo-----------verilen kilo
1-scyllaa--------------------59
2-yesa-----------------------------50.4
3-sevgı----------------------------53.4
4-spatz-----------------------------56.2
5-sensewitch--------------------51.9
6-Gripin----------------------------55.5
7-dilekdoruk--------------------61.4
8-avelonyadadulcienaean:)----------------57.7 (isme bak guzelım lıstemı bozdu:)
9-lunapiena---------------------52.5
10-yasemn----------------------58.6
11-htcvlkn------------------------57
12-Babymom-------------------58.6
13-teolog--------------------------51
14-klik------------------------------58
15-dtsly----------------------------58
16-sakaleynmaster------------66.5
17-ev cadısı---------------------58.7
18-asi_peri----------------------63
19-littlefairy--------------------77
20-linguist----------------------
AHANDA 20 (YİRMİ) OLDUK CANLARRR YOK MU ARTTIRAN :))
Canım ben kuru ölçtüm kuru koycam...bi de açlıkla uğraşmayalım :1closedeyes:
Yesa cimcimesi seni böyle mıncırmak istiyom bebiş gibi Şeniz
Ben detoksa 51.2 kg ile başladımmmm ohaoldumsmile
Kendimi oruçlu gibi hissediyorum..Tam ağzıma bir şey götürecem,hemen kendime gelip silkeleniyorum..lmaz:
Bu arada aşkım aradı,akşama patatesli börek ve tavuk göğsü yapsana dediohaoldumsmile..Ne yapayım şimdi ben bu adamıÇok üzgünüm çoook:tomato:klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?