50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada bana bu detoxla verilen kilo çok ta sağlıklı gelmiyor ama...

siz ne düşünüyorsunuz kızlar...hemen geri almayalım bide..sonuçta 1 kiloyu 3 haftada veriyorum ben.:hulya:.

Detoxdan sonra,''Nasıl olsa detox yaptık ''diye yayılmazsakSaruboceq:) almayız bence..

bunu aslında böyle özel günlerden önce yapıcaksın...tam süper olr...kaydirigubbakcemile2

Ben o durumdayım şu an...zemuszemus

Bence yarın sabah bildirelim burcu perşembe yapıyor genelde zaten listeyi.

Olur bana uyar..olumunekankayizsmile

Ben 2 tane mide hapı aldım bugün..Birşey olmaz yaa..:1rolleyes:

Son düzenleme:

aynen canım aynen ben de cıkıp da gelıp de yazamadım yaa kaydirigubbakcemile canım bı sey olmaz heralde ama yıne de bılemedım fisfisfis

5'er kaşık koyman gerekiyordu tatlım, ekleyemez misin?

5 mı canım 4 er kasık degıl mı yaaa fisfisfis

kızlar bende bu hafta durum aynı geçen haftakiyle aynı :sinifsinif:
acaba metabolizmam mı durdu ne yapmam lazım
yardımcı olursanız sevinirim

canım metabolızmanı sasırtman lazımmıs dur bı arkadasa da yazmıstım ordan kopyalayım

canım hergun aynı kahvaltıyı yapamayın derler mesela bununla baslayablırsın degısık seyler ye kahvaltı da kahvaltılık gevregı sut yıyosan kepek ekmekle yapılmıs tost dene ya da tam tersı bır gun herseyden daha fazla yıyebılırsın tabıı yıne saglıklı olmak kosuluyla ama oran olarak daha fazla boshayallersmile

bı de soyle bı yazı buldum canım alıntıdır

Yemek saatlerini ve alışkanlıklarını değiştirin
Yeni yapılan bir araştırmaya göre, sürekli yediğiniz besinler yerine alışık olmadığınız besinleri yiyerek vücudu şaşırtmak, metabolizmanın hızlanmasını sağlıyor. Her gün aynı saatte aynı yemeğin yenilmesi de metabolizma hızını yavaşlatır. Bu nedenle yemek saatlerinizi biraz değiştirebilirsiniz. Örneğin, kahvaltı saatinde meyve yeme alışkanlığınız yok ise bazı sabahlar meyve yiyin. Yemek saatlerini 15- 20 dakika kadar öne veya geri kaydırın.

aman aman DULCIENACIM canım benım hadı goreyım kaydirigubbakcemile3

bu arada dulciena nerde ya...merak ettm bugn geç kaldı...
Yaw bari doğru yazın ya mafoldumben dulciena değil dulcinea , bi de türkçe okunuşuyla okumayın başındı dal diye okuyun Küserim valla :ecrin_bebek:
Cadıcım 12 de kalktım ben, anca geldim Şeniz
günaydın canlar opuyorumnanaktan nasılsınız bakalım keyifler nası ?
ben 300 gr vermişim 57,7 çıktım zabahleyin zemuszemus
detoks nası gidiiiii?
Zuzucum aynı kilodayız kaydirigubbakcemile3

tuvalete bilem gidememekten korkuyomm eyvahedigeldismile :jeyyar: bizim wc nin olduğu yerle sınıfların olduğu kısım baya bi aralı lülülülülülü delikafadulden
:roflol:
BAKIN NE GETIRDIMMMMMMMM :)

:roflol: Şeniz opuyorumnanaktan
Benim de kafam karıştı iyice bu konuda canım.. kuru koyayım bari
Hoşgeldin littlefairy... burası seni daha iyi motive ediyorsa hep burda kal kaydirigubbakcemile5
bu arada bana bu detoxla verilen kilo çok ta sağlıklı gelmiyor ama...
siz ne düşünüyorsunuz kızlar...hemen geri almayalım bide..sonuçta 1 kiloyu 3 haftada veriyorum ben.:hulya:.
Bi kısmı muhakkak geri alınır ama yine de üç beş gider kaydirigubbakcemile3

bu dediklerini bi deneyeyim çünkü genelde kahvaltılar hep aynı pek farklı şeyler yemiyorum faydası olabilir

kaç öğün yiyorsun günde??

4-5 öğün yiyorum

BU SALI ve CARSAMBA GUNU DETOX GUNUNE KATILACAKLAR (9

Kullanıcı adı-------------------detox öncesi kilo-----------detox sonrası kilo-----------verilen kilo

1-scyllaa--------------------59

2-yesa-----------------------------50.4

3-sevgı----------------------------53.4

4-spatz-----------------------------56.2

5-sensewitch--------------------51.2

6-Gripin----------------------------55.5

7-dilekdoruk--------------------61.4

8-avelonyadadulcienaean:)----------------57.7 (isme bak guzelım lıstemı bozdu:)

9-lunapiena---------------------52.5

10-yasemn----------------------58.6

11-htcvlkn------------------------57

12-Babymom-------------------58.6

13-teolog--------------------------51

14-klik------------------------------58

15-dtsly----------------------------58

16-sakaleynmaster------------66.5

17-ev cadısı---------------------58.7

18-asi_peri----------------------63

19-littlefairy--------------------77

20-linguist----------------------

AHANDA 20 (YıRMı) OLDUK CANLARRR YOK MU ARTTIRAN :))

Son düzenleyen: Moderatör:
detoksçulara açıkcası bence bu mevsimde salatalığı çorbanızın içine koymak pek mantıklı gelmedi çünkü salatalık şuanda hormaon deposu ee detokun amacıda belli vücuttaki toksiinleri atmak.
daha önce ben 3 günlük bi detoks yapmıştım. tamaen sebze meyve üzerine bi detokstu benim bildiğim detoksda hayvansal hiçbir gıda olmuyor(ayran) .bakliyatın detoksa etkisini bilmiyorum.
o zamanki yaptığım detoksa gelince 3 . günn sonunda wc ye çıkmıştı çok afadersiniz resmen yağ çıkmıştı.
detoks zor ama bir o kadar rahatlatıcı

bu dediklerini bi deneyeyim çünkü genelde kahvaltılar hep aynı pek farklı şeyler yemiyorum faydası olabilir

4-5 öğün yiyorum

az öğün yapıyorsun ama canım,öğün aralarını açma,en fazla 3 saat olsun,sık sık ara öğün yap,ben 8 öğün yapıyorum mesela. sen de bir dene,metabolizmanı mutlaka hızlandırır.

canım ya senın detoxu da yaparız bız sunu bı tam denıldıgı gıbı yapalım da ınsallah akannehir sen detayları yaz haftaya uygun bı gun yıne toplayalım adam sempatiksalakcinni

4 kaşık bulgur şişince 10 kaşık oldu yaaa

son 2 kasemi evde içicem o zmn evde kalanlardan ekleyebilirim ama zaman geçmiş ben bayılmış olabilirm

Canım ben kuru ölçtüm kuru koycam...bi de açlıkla uğraşmayalım :1closedeyes:

Yesa cimcimesi seni böyle mıncırmak istiyom bebiş gibi Şeniz

Ben detoksa 51.2 kg ile başladımmmm ohaoldumsmile

GUNUN OZETı

SABAH
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 domates
bol yeşillik

DETOX -1-
saat 12.00

DETOX -2-
saat 14.00

HAREKETLERIM

1-redbook tummy videosu

2-redbook ultımate abs videosu

3-redbook slim videosu

not videolar yapılmadan once selulıt yagı surulmustur :)

Kendimi oruçlu gibi hissediyorum..Tam ağzıma bir şey götürecem,hemen kendime gelip silkeleniyorum..lmaz:

Bu arada aşkım aradı,akşama patatesli börek ve tavuk göğsü yapsana dediohaoldumsmile..Ne yapayım şimdi ben bu adamı :tomato:klava:

Canım ben kuru ölçtüm kuru koycam...bi de açlıkla uğraşmayalım :1closedeyes:

Yesa cimcimesi seni böyle mıncırmak istiyom bebiş gibi Şeniz

heheh Şeniz olumunekankayizsmile ben de 4 kasık bulgur olctum sonra haslanınca yıne 4 kasık bulgur olctum 2 kasık kadar arttı onu koymadım ıcıne :hulya:

Ben detoksa 51.2 kg ile başladımmmm ohaoldumsmile

degıstrıdım canım benım kaydirigubbakcemile2

bilmiyorumkismile canım yap da yeme olur mu kaydirigubbakcemile5 bak baslangıc olarak yemegın de hazır detox corbası sonrasında da patateslı borek ve tavuk gogsu sunarsın -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…