bilmiyorumkismile canım yap da yeme olur mu kaydirigubbakcemile5 bak baslangıc olarak yemegın de hazır detox corbası sonrasında da patateslı borek ve tavuk gogsu sunarsın -tatlicadiarzu-
nilufert canım senin yaptığın detoks nedir, neyin nesidir..
anlatabilirmisin?
heheh Şeniz olumunekankayizsmile ben de 4 kasık bulgur olctum sonra haslanınca yıne 4 kasık bulgur olctum 2 kasık kadar arttı onu koymadım ıcıne :hulya:
hayda bre 1 kase daha :)
hayda bre 1 kase daha :)
Kendimi oruçlu gibi hissediyorum..Tam ağzıma bir şey götürecem,hemen kendime gelip silkeleniyorum..lmaz:
Bu arada aşkım aradı,akşama patatesli börek ve tavuk göğsü yapsana dediohaoldumsmile..Ne yapayım şimdi ben bu adamı :tomato:klava:
:roflol: :roflol: ben de ıctım canım benım 2ıncıyı sımdıııııı
4de bı tane daha
6 da
8 de ve 10 da olmk uzere 4 kasem kaldı ama sankı orası 4 kaseden cok olmazsa bıraz fazla fazla dolduracagım artık olumunekankayizsmile
Aaa çok iyi fikir gerçekten:lepi:..Nefret eder soğuk çorbadankafamçokkarıştı...
Kih kih kih bunu içmeyene börek yok diyicemkötükedihüsoyerimseniben...
ben salatalık koymamıştım zatenolumunekankayizsmile
bu arada kızlar o kadr hastayım ki gözümün yaşığı burnumun sümüğü çok felaket
kusura bakmayın böyle sümük fln konuşuyorum ama hayatımın gerçeği bu benimsempatiksalakcinni
Benim malzeme içinde yaklaşık 3 lt ...???
3. kase benimki kavonozun üzerinden çıkmayan kalemle 7 ye böldüm çok hassas çalışır gördüm kendimi
yemek yemeği özledim yesa neeettin kız sen bize hıh?
canım benım ya sumugune kurban ayyyyyyyyyy bırı benı durdursun kaydirigubbakcemile3
oooo ıyıymıs benım tam 2 yaa bu bıle zor bıtecek gıbı eyvahedigeldismile
:roflol: cok ıyıymıs canım ya ben de olceyım mezura ıle cm cm calısacagım bundan sonra kaydirigubbakcemile
cok guzel olacak canım coookk o lıste var yaa herseye kopyalayıp yapıstırcam bugun ne gıydım topıgınde bıle bızım detox lıstesı olacak -tatlicadiarzu-
dayanın canlarım az kaldı :lepi: sensewiticigim yaa sasırdın ıyıce :))) ayy pek cok guldum sıyıracakmıs tabagın dısını ekmek ufagı dograyalım ıcıne olmazsa:))
oy benim bacım gel bi öpemopuyorumnanaktan
yannız bugün dünkü kadr tuvalete çıkmadım...:gitme:
3. kase benimki kavonozun üzerinden çıkmayan kalemle 7 ye böldüm çok hassas çalışır gördüm kendimi
yemek yemeği özledim yesa neeettin kız sen bize hıh?
nane taneciklerini bile yemeye uğraşıyorum
Tavşan kaç tazı tut oynuyos valla tabağın içinde
yaa bi kepek ekmeğiyle sıyırsaydık dibini yaaaaaaa
biz de tee ne zamandan bugün dışarı çıkıcaz diye konuştuk...şimdi ben detox yapıyom diye bahane edersem beni düver adam düver....kaydirigubbakcemile
ne etcem bugün akşam bilmem...mafoldumben
Tatlı cadı hastalığın en pik yaptığı zamandasın anlaşılan..Ay iştesin değil mi bugün...ben salatalık koymamıştım zatenolumunekankayizsmile
bu arada kızlar o kadr hastayım ki gözümün yaşığı burnumun sümüğü çok felaket
kusura bakmayın böyle sümük fln konuşuyorum ama hayatımın gerçeği bu benimsempatiksalakcinni
biz de tee ne zamandan bugün dışarı çıkıcaz diye konuştuk...şimdi ben detox yapıyom diye bahane edersem beni düver adam düver....kaydirigubbakcemile
ne etcem bugün akşam bilmem...mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?