50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bilmiyorumkismile canım yap da yeme olur mu kaydirigubbakcemile5 bak baslangıc olarak yemegın de hazır detox corbası sonrasında da patateslı borek ve tavuk gogsu sunarsın -tatlicadiarzu-

Aaa çok iyi fikir gerçekten:lepi:..Nefret eder soğuk çorbadankafamçokkarıştı...
Kih kih kih bunu içmeyene börek yok diyicemkötükedihüsoyerimseniben...

nilufert canım senin yaptığın detoks nedir, neyin nesidir..
anlatabilirmisin?

canım geçen yıl yapmıştım normalde 3 gün ama 3 gün biraz zor bence 2gün bile yeter.
hayvansal gıda yoğurt süt ,ekmek bakliyat hiçbiri yok sadece sebze meyve haşlanmış.
ama sebzeninde mevsimsel olanı .bizarkadaşla kışın yapmıştık.yediklerimiz havuç brokoli karnabahar lahana haşlamaları .değişik öğünlerde.üzerlerine bol maydonoz.zeytinyağı limon.
ama şimdi olsa bir bardak süt içerim heralde günlük proteini karşılamak için
içeceklerden çay yok. ama özellikle zencefil çayı ki güçlü antidoksidan ve yeşil çay
tatlı ihtiyacını gidermek içinde kuru kayısı ,kuru üzüm.

dediğim gibi 3 günün sonunda büyük abdestimi yaptım yağ çıktı resmen .benimkisi o zaman kilo vermeye yönelik değildi tamen vücut temizleme.içindi .o zamanlar bu kilolar yoktu tabi

Son düzenleme:
heheh Şeniz olumunekankayizsmile ben de 4 kasık bulgur olctum sonra haslanınca yıne 4 kasık bulgur olctum 2 kasık kadar arttı onu koymadım ıcıne :hulya:

Ben dediğim gibi herşeyi kuru ölçtüm, 2 günlük yaptım ama gözüme baya çok geldi.. duruma göre bakacam artık. Daha hala yiyemedim, yasemin de yok zaten boshayallersmile

neyse ben kafanızı karıştırmıyım şimdi . bana sizin yaptınız detoksda mantıklı geldi tamamen sıvı alıyorsunuz. amaönceden de dediğim gibi bence hormonlu salatalığa dikkat. sadece bu mevsimde salatalığın konulması ters geldi

canım yaa bı sey anlamadım ben yag kucuk tuvalet ıhtıyacımızla cıkar denır hep heryerde de oyle yazılır cok merak ettım senın nasıl oyle oldu ayyyy cok ıgrenc konusuyorum kızlar kusura bakmayın da valla anlamayamdım keske bı resım neyım cekseydın ıykkkkk oykkk saka bı yana da valla cıddı sasırdım ama cok guzelmıs canım yaa bı arada yapabılırız bence bunu ben kopyalayaım da bı yere bunu :))

@aveloncum ben bugunluk yaptım canım sadece o gordugunuz surahı tam tamına doluydu herseyı ıcıne katınca bayaa cogaldı zaten o surahı tam 2 lıtre oluyor yanı benım malzemesı ııcınde 2 lıtre

valla yasemcıgım ınsallah bızı yarı yolda koymaz :))

hayda bre 1 kase daha :)

:roflol: :roflol: ben de ıctım canım benım 2ıncıyı sımdıııııı

4de bı tane daha
6 da
8 de ve 10 da olmk uzere 4 kasem kaldı ama sankı orası 4 kaseden cok olmazsa bıraz fazla fazla dolduracagım artık olumunekankayizsmile

ben salatalık koymamıştım zatenolumunekankayizsmile

bu arada kızlar o kadr hastayım ki gözümün yaşığı burnumun sümüğü çok felaket
kusura bakmayın böyle sümük fln konuşuyorum ama hayatımın gerçeği bu benimsempatiksalakcinni

3. kase benimki kavonozun üzerinden çıkmayan kalemle 7 ye böldüm çok hassas çalışır gördüm kendimi

yemek yemeği özledim yesa neeettin kız sen bize hıh?

nane taneciklerini bile yemeye uğraşıyorum

Tavşan kaç tazı tut oynuyos valla tabağın içinde

yaa bi kepek ekmeğiyle sıyırsaydık dibini yaaaaaaa

Son düzenleme:
Aaa çok iyi fikir gerçekten:lepi:..Nefret eder soğuk çorbadankafamçokkarıştı...
Kih kih kih bunu içmeyene börek yok diyicemkötükedihüsoyerimseniben...

biz de tee ne zamandan bugün dışarı çıkıcaz diye konuştuk...şimdi ben detox yapıyom diye bahane edersem beni düver adam düver....kaydirigubbakcemile

ne etcem bugün akşam bilmem...mafoldumben

canım benım ya sumugune kurban ayyyyyyyyyy bırı benı durdursun kaydirigubbakcemile3

Benim malzeme içinde yaklaşık 3 lt ...???

oooo ıyıymıs benım tam 2 yaa bu bıle zor bıtecek gıbı eyvahedigeldismile

3. kase benimki kavonozun üzerinden çıkmayan kalemle 7 ye böldüm çok hassas çalışır gördüm kendimi

yemek yemeği özledim yesa neeettin kız sen bize hıh?

:roflol: cok ıyıymıs canım ya ben de olceyım mezura ıle cm cm calısacagım bundan sonra kaydirigubbakcemile

cok guzel olacak canım coookk o lıste var yaa herseye kopyalayıp yapıstırcam bugun ne gıydım topıgınde bıle bızım detox lıstesı olacak -tatlicadiarzu-

dayanın canlarım az kaldı :lepi: sensewiticigim yaa sasırdın ıyıce :))) ayy pek cok guldum sıyıracakmıs tabagın dısını ekmek ufagı dograyalım ıcıne olmazsa:))

oy benim bacım gel bi öpemopuyorumnanaktan

yannız bugün dünkü kadr tuvalete çıkmadım...:gitme:

ayy çok alemsin sense yahu!

biz de tee ne zamandan bugün dışarı çıkıcaz diye konuştuk...şimdi ben detox yapıyom diye bahane edersem beni düver adam düver....kaydirigubbakcemile

bana da iş arkadaşlarım ısrar etti yemeğe çıkmak için öğlende, çıktım bi bitki çayı içtimkaydirigubbakcemile5

ya kızlar iş yerindeyim bilgisayarda yapmam gereken onca iş var ama siziokumaktan işe bakamıyorum.kapatıyorum kapatıyorum dönüp yine açıyorum

Tatlı cadı hastalığın en pik yaptığı zamandasın anlaşılan..Ay iştesin değil mi bugün...

Detox metox kötü yapmasın seni aman dün yazdığın vitaminlerini almayı unutma...

Detoxu değil hastalığını bahane etsene akıllımmmm...aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…