ya kızlar iş yerindeyim bilgisayarda yapmam gereken onca iş var ama siziokumaktan işe bakamıyorum.kapatıyorum kapatıyorum dönüp yine açıyorum
Canım 1,5 lt su ,le yaptım ayranı sonradan kafa dank ettti tabi... yoğurtla birlikte ayran 2lt oluyo... Kuru ölçekten koymama rağmen hepsini taneler ancak çorba kıvamına getirdi.Benim malzeme içinde yaklaşık 3 lt ...???
3. kase benimki kavonozun üzerinden çıkmayan kalemle 7 ye böldüm çok hassas çalışır gördüm kendimi
yemek yemeği özledim yesa neeettin kız sen bize hıh?
nane taneciklerini bile yemeye uğraşıyorum
Tavşan kaç tazı tut oynuyos valla tabağın içinde
yaa bi kepek ekmeğiyle sıyırsaydık dibini yaaaaaaa
ayy çok alemsin sense yahu!
bana da iş arkadaşlarım ısrar etti yemeğe çıkmak için öğlende, çıktım bi bitki çayı içtimkaydirigubbakcemile5
ya kızlar iş yerindeyim bilgisayarda yapmam gereken onca iş var ama siziokumaktan işe bakamıyorum.kapatıyorum kapatıyorum dönüp yine açıyorum
Tatlı cadı hastalığın en pik yaptığı zamandasın anlaşılan..Ay iştesin değil mi bugün...
Detox metox kötü yapmasın seni aman dün yazdığın vitaminlerini almayı unutma...
Detoxu değil hastalığını bahane etsene akıllımmmm...aklinialirimsmile
ben saat 2 de 3. tabağımı da içtim. kaldı 4,6,8,10 yani 4 tabak daha var. ay inşallah aç kaldığıma değer...
aslında pek açlık hissetmedim ama canım fena tatlı birşeyler istiyor. ya acaba 2 günün sonunda kendimi eksilmiş görecekmiyim çok merak ediyorum . içimdeki ses 2 günde kilo veremezsin diyor ama yazdıklarınızı okuyuncada içimdeki sesi susturuyorumm.
Ay kovulmada işinden..Bir arkadaşımın başına geldide...alsanaalsanasmile:umursamaz:
ben saat 2 de 3. tabağımı da içtim. kaldı 4,6,8,10 yani 4 tabak daha var. ay inşallah aç kaldığıma değer...
aslında pek açlık hissetmedim ama canım fena tatlı birşeyler istiyor. ya acaba 2 günün sonunda kendimi eksilmiş görecekmiyim çok merak ediyorum . içimdeki ses 2 günde kilo veremezsin diyor ama yazdıklarınızı okuyuncada içimdeki sesi susturuyorumm.
gerçektenmi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
neyse şaka bi yana geçmiş olsun arkadaşına. kovulmamda müdürden ii bi fırça yerim healde.o fırçayı yiyince diyette bozulur tam olur
bugun dune gore daha az siskinim.. 12-14-16 corbalarımı ictim :) saat kaca kadar icilcekti 10amı? dun ben 8den sonra bıraktım sadece su ve yesil cay ictim aksam
ilk gununde olan canolar 2.gun daha kolay gecio. dun gezmedeydim corbamı kaptım gittim Allahım pizzalar yapıolar yiyolar benle dalga geciolar gun bitmedi.. ama bugun temizlige vedim kendimi cocukta oyalıo anlamadım nasıl gectigini.. bugunude atlatınca bitio zaten :)
aslında tartılmıycaktım ama kendimi tutamadım desem inanırmısınız? inanırsınız dimi :)
Aslında kilo anlamında rakam ne kadar büyükse kilo o kadar kolay veriliyor.Tabi boy-kilo oranını gözardı etmemek gerekiyor...64 kilodayken bırak detoxu normal rejimde bile tıkır tıkır gidiyordu kilolar..
Ben de burada bir kere 51.9'u gördüm ve hemen gene çıktım yukarıya...Yani 52'nin altını görebilmek bana da çok hayal geliyor...boshayallersmile
luna katılıyorum bende 70ten 63e kadr çok rahat indim..sonrası felaketti yani...
gramla gidiyor kilolar..
ilk gununde olan canolar 2.gun daha kolay gecio. dun gezmedeydim corbamı kaptım gittim Allahım pizzalar yapıolar yiyolar benle dalga geciolar gun bitmedi.. ama bugun temizlige vedim kendimi cocukta oyalıo anlamadım nasıl gectigini.. bugunude atlatınca bitio zaten :)
aslında tartılmıycaktım ama kendimi tutamadım desem inanırmısınız? inanırsınız dimi :)
o zaman desenize bende ancak gramlara kaldım.e 58 kiloyum,derdim 55 olmak.bende diyodumki 2 günlük detoksla 56 olurummafoldumben
Daha önce yapanların hepsi genelde 1,5-2 kilo vermiş ama...o zaman desenize bende ancak gramlara kaldım.e 58 kiloyum,derdim 55 olmak.bende diyodumki 2 günlük detoksla 56 olurummafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?