o zaman desenize bende ancak gramlara kaldım.e 58 kiloyum,derdim 55 olmak.bende diyodumki 2 günlük detoksla 56 olurummafoldumben
Yesacım cadıcım listedeki diğer detoksçular nerde :uhm: Yoksam liste kabarık gözüksün diye hayali kişileri mi ekledin laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3
diyete başladığımdan beri bu kadar açlık hissetmedim hiç
Kendimi oruçlu gibi hissediyorum..Tam ağzıma bir şey götürecem,hemen kendime gelip silkeleniyorum..lmaz:
Bu arada aşkım aradı,akşama patatesli börek ve tavuk göğsü yapsana dediohaoldumsmile..Ne yapayım şimdi ben bu adamı :tomato:klava:
Daha önce yapanların hepsi genelde 1,5-2 kilo vermiş ama...
canım bana ozel mesaj atacak arkadaslar var sonucu soylecekler dun baslayanlar bugun baslayanlar falan var valla hayalı degıl yaaa aklinialirimsmile sırf detox ıcın katılanlar var topıge katılmayacaklar da sırf detox ıcın ben de varım dıyen canlarım :lepi:
ya kızlar iş yerindeyim bilgisayarda yapmam gereken onca iş var ama siziokumaktan işe bakamıyorum.kapatıyorum kapatıyorum dönüp yine açıyorum
canım en son aksam 10da demısler ben de ılk yaptıgımda 8de bıtırmıstım ama bu sefer ıcecegım sanırım :lepi:
ayy ıyıymıs canım yaa valla duymak sevındırdı ama ben aksama dogru yıne uyuyacagım sanırım şakkıdı nasıl tartı canım sonucu soyleme de ıyı mı aklinialirimsmile
valla katılıyorum canım ben ondan veremıyormusum bak aveloncum bı de dalga gecıyordun benımle veremedın dıye -tatlicadiarzu-
o zaman desenize bende ancak gramlara kaldım.e 58 kiloyum,derdim 55 olmak.bende diyodumki 2 günlük detoksla 56 olurummafoldumben
vışşşş 15 olduk haaa
Kendi kendine ceza mı verdin gezmelere gitmekle... nasıl dayanıyorsunuz anlamıyorum valla, ben herbişeyi unutup, ölüm dünya diye diye götürürdüm pizzaları kaydirigubbakcemile3 :icecream:
canım Allaha sukur bak ınsanların vermesı gereken 40-50 kıloları oluyor bıızm ne olacak 3-4 kılo verırız verırız bı daha da almayız ınsallah :lepi:
canım Allaha sukur bak ınsanların vermesı gereken 40-50 kıloları oluyor bıızm ne olacak 3-4 kılo verırız verırız bı daha da almayız ınsallah :lepi:
Canım inşallah veririz bizde.Valla yoksa bu kadar eziyete hiç değmiycek. Yanarım yanarım yemediğim dürümlere,içmedeiğim köpüklü kahveye yanarım[/B]
Canım inşallah veririz bizde.Valla yoksa bu kadar eziyete hiç değmiycek. Yanarım yanarım yemediğim dürümlere,içmedeiğim köpüklü kahveye yanarım
He he, tabi tabi, annadım ben seni aklinialirimsmile bıdı bıdı kaydirigubbakcemile3 şakkıdı
ben de yaa bi yolda oluyorum 6 buçukta onu da 6 da içicem sonra 8,10 devam eder...
Ben de çok yavaş veriyorum ama bu haftalarda daha iyi sanki bakalım 46 ya 5 kaldı... 1 ini bu detoksla verirsem kaldıı 4...
Yesaaaa yarın olsun kahvaltı yapalım gııızzzzzz
inşallah kuzuummm inşallah
ben napıyım arkadaşlar pko hastasıyım sürekli kilo alıyorum hormon bozukluğundan dolayı helllp
Yesacım cadıcım, veremenle değil, verip almanla, verip almanla, verip almanla... dalga geçiyorum lülülülülülüvalla katılıyorum canım ben ondan veremıyormusum bak aveloncum bı de dalga gecıyordun benımle veremedın dıye -tatlicadiarzu-
Kız onca zamandır tada tada bıkmıştırsın sen artık :1hug: Sensecim peki iki gündür işini yapmıyon mu sen aklinialirimsmileben napıyim otel mutfağında çalışıyorum hem de işim tadına bakmak :sinifsinif:
ya tabiiki buna da şükür ama insan 2-3 kilo fazlayıda,çaba göstermesine rağmen veremeyince kızıyor kendine.bu arada boyumda 1,60.
Vermezsem zaten ilk olarak yesa yı bulucam geliyo oklavaklava:
ben napıyım arkadaşlar pko hastasıyım sürekli kilo alıyorum hormon bozukluğundan dolayı helllp
50 59 kilo aralığında olmaya razıyım 70 ten ileri gidiyo bugün ılık suya elma sirkesine başladımya hayırlısı artıkım
bu çorba fena halde tuvalete gönderiyor insanıı.bu kaçıncı wc ye gitmem..bu amacıma ulaşacağımın göstergesidir umarımm. birde bugün reglimin 3 .günü ve şu anda fena bir karın ağrısı başladı.acaba 1 aten ağrı kesici alsam olurmuki?
Kız onca zamandır tada tada bıkmıştırsın sen artık :1hug: Sensecim peki iki gündür işini yapmıyon mu sen aklinialirimsmile
yaa valla hepımızden gıdece ınsallah emın olun ben garantı verıyorum zaten gıtmezse lıstede adınızı bulamayacaksınız -tatlicadiarzu-
Canım bende de var pko, kilo verdikçe düzeliyor diyen de var... o yüzden sıkma canını kaydirigubbakcemile5
Herşeyden önce sabırlı olmak lazım, 1-2 1-2 kilo gider kilolar. EvCadısı da 70 le başlamış, şimdi 58,7 kilo yerimseniben
Yesacım cadıcım, veremenle değil, verip almanla, verip almanla, verip almanla... dalga geçiyorum lülülülülülü
canim regl iken detoksa yapmasaydin keske;
bir de idrara mi cikartiyor;
bagirsaklari mi calistiriyoryoksa?
(sormasi ayip)
hain domdom :)
Yesa diyosa gider merak etme sen hoop
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?