50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

o zaman desenize bende ancak gramlara kaldım.e 58 kiloyum,derdim 55 olmak.bende diyodumki 2 günlük detoksla 56 olurummafoldumben

canım Allaha sukur bak ınsanların vermesı gereken 40-50 kıloları oluyor bıızm ne olacak 3-4 kılo verırız verırız bı daha da almayız ınsallah :lepi:

Yesacım cadıcım listedeki diğer detoksçular nerde :uhm: Yoksam liste kabarık gözüksün diye hayali kişileri mi ekledin laelaelaelaelae kaydirigubbakcemile3

canım bana ozel mesaj atacak arkadaslar var sonucu soylecekler dun baslayanlar bugun baslayanlar falan var valla hayalı degıl yaaa aklinialirimsmile sırf detox ıcın katılanlar var topıge katılmayacaklar da sırf detox ıcın ben de varım dıyen canlarım :lepi:

diyete başladığımdan beri bu kadar açlık hissetmedim hiç

yaa beni şimdi anlıyosunuz dimi kızlarolumunekankayizsmile.Dün kötüydüm ama bugün alıştım.Sabredin biraz

ay evet yaa bende aynı şeyi söyledim oruç tutmak gibi bişey bu:sinifsinif: Valla ben eşime yapıyorum yemeği ve onu yemeklerele başbaşa bırakıyorum.Napiim yoksa çok canım çekiyoakannehir

Daha önce yapanların hepsi genelde 1,5-2 kilo vermiş ama...

Canım inşallah veririz bizde.Valla yoksa bu kadar eziyete hiç değmiycek. Yanarım yanarım yemediğim dürümlere,içmedeiğim köpüklü kahveye yanarım

He he, tabi tabi, annadım ben seni aklinialirimsmile bıdı bıdı kaydirigubbakcemile3 şakkıdı

ya kızlar iş yerindeyim bilgisayarda yapmam gereken onca iş var ama siziokumaktan işe bakamıyorum.kapatıyorum kapatıyorum dönüp yine açıyorum

Aynen ders çalışmam lazım kapıyom açıyom ara vere vere takılıyorum ööle :) bağımlılık yapıyo burası demedi deme tatlımm

ben de yaa bi yolda oluyorum 6 buçukta onu da 6 da içicem sonra 8,10 devam eder...

Ben de çok yavaş veriyorum ama bu haftalarda daha iyi sanki bakalım 46 ya 5 kaldı... 1 ini bu detoksla verirsem kaldıı 4...

Yesaaaa yarın olsun kahvaltı yapalım gııızzzzzz

o zaman desenize bende ancak gramlara kaldım.e 58 kiloyum,derdim 55 olmak.bende diyodumki 2 günlük detoksla 56 olurummafoldumben

sakin ol tatlım aklinialirimsmile

vışşşş 15 olduk haaa

deliiiiiiii :) heyecanlanırım ben topluma karşı konuşamam stres sahibi etmeyin beni 15 kişi falan kaydirigubbakcemile3

Kendi kendine ceza mı verdin gezmelere gitmekle... nasıl dayanıyorsunuz anlamıyorum valla, ben herbişeyi unutup, ölüm dünya diye diye götürürdüm pizzaları kaydirigubbakcemile3 :icecream:

ben napıyim otel mutfağında çalışıyorum hem de işim tadına bakmak :sinifsinif:

canım Allaha sukur bak ınsanların vermesı gereken 40-50 kıloları oluyor bıızm ne olacak 3-4 kılo verırız verırız bı daha da almayız ınsallah :lepi:

inşallah kuzuummm inşallah

ya tabiiki buna da şükür ama insan 2-3 kilo fazlayıda,çaba göstermesine rağmen veremeyince kızıyor kendine.bu arada boyumda 1,60.

He he, tabi tabi, annadım ben seni aklinialirimsmile bıdı bıdı kaydirigubbakcemile3 şakkıdı

klava: :mymeka: Şeniz

canım once saat 4 olsun da ben bı corba daha ıcıyım yaa acıktım mı ne kafamçokkarıştı sonra da sabah olsun kahvaltı yapalım sonra yıne corba ıcelım sonra yıne sabah olsun tartılalım bakalım yuppı dıyelım hemen yazalım su kadar gıttı dıye hihoyyyt

valla katılıyorum canım ben ondan veremıyormusum bak aveloncum bı de dalga gecıyordun benımle veremedın dıye -tatlicadiarzu-
Yesacım cadıcım, veremenle değil, verip almanla, verip almanla, verip almanla... dalga geçiyorum lülülülülülü
ben napıyim otel mutfağında çalışıyorum hem de işim tadına bakmak :sinifsinif:
Kız onca zamandır tada tada bıkmıştırsın sen artık :1hug: Sensecim peki iki gündür işini yapmıyon mu sen aklinialirimsmile

ya tabiiki buna da şükür ama insan 2-3 kilo fazlayıda,çaba göstermesine rağmen veremeyince kızıyor kendine.bu arada boyumda 1,60.

olacak canım olacak sabır su yarın sabah bı olsun ya da ondan sonrakı sabah kafamçokkarıştı

Vermezsem zaten ilk olarak yesa yı bulucam geliyo oklava klava:

yaa valla hepımızden gıdece ınsallah emın olun ben garantı verıyorum zaten gıtmezse lıstede adınızı bulamayacaksınız -tatlicadiarzu-

ben napıyım arkadaşlar pko hastasıyım sürekli kilo alıyorum hormon bozukluğundan dolayı helllp

canım bızım topıkte de pek cok var pko hastası verırsın ınsallah sen de ya vereliniortak

50 59 kilo aralığında olmaya razıyım 70 ten ileri gidiyo bugün ılık suya elma sirkesine başladımya hayırlısı artıkım

ben napıyım arkadaşlar pko hastasıyım sürekli kilo alıyorum hormon bozukluğundan dolayı helllp

50 59 kilo aralığında olmaya razıyım 70 ten ileri gidiyo bugün ılık suya elma sirkesine başladımya hayırlısı artıkım

Canım bende de var pko, kilo verdikçe düzeliyor diyen de var... o yüzden sıkma canını kaydirigubbakcemile5
Herşeyden önce sabırlı olmak lazım, 1-2 1-2 kilo gider kilolar. EvCadısı da 70 le başlamış, şimdi 58,7 kilo yerimseniben

canim regl iken detoksa yapmasaydin keske;

bir de idrara mi cikartiyor;
bagirsaklari mi calistiriyoryoksa?
(sormasi ayip)

Kız onca zamandır tada tada bıkmıştırsın sen artık :1hug: Sensecim peki iki gündür işini yapmıyon mu sen aklinialirimsmile

tadına bakmıyom sadece dolaşıyorum eksikleri sööliyorum :) Ama kokular yetiyo offff diyim ben size...

yaa valla hepımızden gıdece ınsallah emın olun ben garantı verıyorum zaten gıtmezse lıstede adınızı bulamayacaksınız -tatlicadiarzu-

hain domdom :)

Yesa diyosa gider merak etme sen hoop

ağzından bal damlıyo evlenmeden önce bende 55 tim annem kilo almam için baskı yapardı şimdi eşime kızıyo çok yemesin diye ama kardeşım baklavaya can dayanırmı dün kayınvalidem yaptı bi oturuşta 10 dilim yenirmi yaaa kaldırın güsel yemekleri

2 lt suyum bitti azcık bitki çayı içiyim yahu yürüdükçe midem çalkalanıyo kızlar sonu da wc de bitiyo...

Yesacım cadıcım, veremenle değil, verip almanla, verip almanla, verip almanla... dalga geçiyorum lülülülülülü

HIH vercem bı daha da almıcam -tatlicadiarzu-

canim regl iken detoksa yapmasaydin keske;

bir de idrara mi cikartiyor;
bagirsaklari mi calistiriyoryoksa?
(sormasi ayip)

kucuk ıhtıyac canım sureklı opuyorumnanaktan

hain domdom :)
Yesa diyosa gider merak etme sen hoop

Şeniz guvenın canlar bana hobaaaaaa Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…