50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

2 lt suyum bitti azcık bitki çayı içiyim yahu yürüdükçe midem çalkalanıyo kızlar sonu da wc de bitiyo...

Ben de tuvaletten çıkamıyorum..Bir de uzun uzun inceliyorum şeyii (küçük olandan)(tövbe tövbe)..
Sanki benimkinde yağ var kızlar,dün böyle değildi malum şey...

:1shok: hayatımda yemedim... :1shok:

arkadaslar ben çorbanın içine salatalık koyamadım evde yokmuş annem şimdi almaya gitti getirince hemen koycam olur dimi ölee herkese kolay gelsin inş aranıza bende gelirim:ecrin_bebek:

2 lt suyum bitti azcık bitki çayı içiyim yahu yürüdükçe midem çalkalanıyo kızlar sonu da wc de bitiyo...

benım de bıtmek uzere canım 2lt kaydirigubbakcemile ama emın degılım kafam karısık belkı de 2lıtreyı gectı hesap tutamadım bugun yaaa kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3 çok iyi yaaa

aynen oruçlu gibiyim çok kötü oruçtan kötü bu oruçta aynı gün sonunda yemek yiceeni biliyosun bunda biliyosun ki yiyemiceksin :gitme:

tadına bakmıyom sadece dolaşıyorum eksikleri sööliyorum :) Ama kokular yetiyo offff diyim ben size...
Yesa diyosa gider merak etme sen hoop
Oy oy, ama işte bu irade ileride taş gibin olacağının garantisi kaydirigubbakcemile5
Ev baklavası da olsa bi oturuşta 10 dilim insanı şeker komasına sokar valla klava: Valla canım kimseyi dinleme, aynaya bak karar ver kilona, boyun kaçtı??
Kız bi de su mu içiyon :1shok: Ben bi te çorba içiyom, gidem 2. yi de içem barim
Ben de tuvaletten çıkamıyorum..Bir de uzun uzun inceliyorum şeyii (küçük olandan)(tövbe tövbe)..
:roflol:

canim regl iken detoksa yapmasaydin keske;

bir de idrara mi cikartiyor;
bagirsaklari mi calistiriyoryoksa?
(sormasi ayip)

Valla başlamadan önce burada sordum.2,yada 3,günde olur denince bende bugün3,günüm olduğu için başladım.tuvalete gidiyorum habire,10 olmuştur bugün ama paso suu,başka bişeyde yok.keşke bağırsaklarımı çalıştırsaydı.o problemimde var çünkü.işe yarardı o problemimdede...

Benim de barsaklarım iki gündür stop etmiş durumda...

Barsak problemin varsa inan tek çare kayısı..Detoxtan sonra düzenli tüketmeni tavsiye ederim..Ama düzenli olarak..
Ben de çok problemliydim bu konuda ve benim barsak tembelliğim ırsi..
İki haftadır falan düzenli kayısı yiyorum ve sonuç harika..

[QUOTE
ben de ben de!yesa gaza getirdi hepimizi. nasıl bir detoks diye sormuştum, baktım çoktan listeye eklenmişim -tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3 her soranı ekledım ya yoksa nasıl 20 kısı olalım degıl mı kaydirigubbakcemile3

arkadaslar ben çorbanın içine salatalık koyamadım evde yokmuş annem şimdi almaya gitti getirince hemen koycam olur dimi ölee herkese kolay gelsin inş aranıza bende gelirim:ecrin_bebek:

olur canım olur ev cadısı hıc koymamıs mesela kaydirigubbakcemile2 beklıyoruz canım benım en kısa zamanda ınsallah opuyorumnanaktan

Allah Allah degısıkmıs yaa hadı ınsallah ınsallah şakkıdı

Diyetisyeni, Cem Yılmaz’ın zayıflamasını sağlayan hapı açıklayınca, usta komedyen istemeden de olsa zayıflama haplarıyla meşhur Seda Sayan, Nadide Sultan ve Tuğba Özay ile rekabete girdi

Gişede Şahan Gökbakar ile rekabete itilen, ancak ıstinye Park’ta karşılaştığı Şahan Gökbakar’la poz verip rekabeti sonlandıran Cem Yılmaz, şimdi de ‘diyet hapı’ konusunda Seda Sayan, Nadide Sultan ve Tuğba Özay gibi isimlerle rekabete sokuldu. Diyetisyeni Emine Şahin, “Cem Yılmaz’ı yosun hapıyla zayıflatıyorum” diye açıklama yapınca bu hap moda oldu. Kimin hapının daha etkili olduğu konusunda ise internet sitelerinde tartışma başladı.

REKABETTEN HABERSıZ
Bazı eczanelerin, “Cem Yılmaz’ın mucize yosun hapı burada satılıyor” diye ilan astığı bile görülüyor. Diyetisyeni Emine Şahin’in verdiği bitkisel haplar ve detoks yöntemiyle 5 kilo veren Yılmaz’ın ise bu rekabetten henüz haberi yok. Yılmaz’ın yosun hapı, Seda Sayan elma-krom hapı, Nadide Sultan’ın lahana kapsülü ve Tuğba Özay’ın acı çehre hapıyla rekabet ediyor.

Kaynak:Habertürk

canım sen 2 gunluk yapmadın mı yahuu :)

bu arada elımde kasemle geldım selamı var :)

son 3 kaldı hobaaa 6 -8 10

yemekteyız mı ızlesem yaa :)))

Aynen bendekide ırsi maalesef.kayısıyıda meyve olarak hiç sevmem.bir ara kuru kayısı yiyim dedim sabahları.mide bulantısından öldüm.bitki çaylarıyla gidermeye çalışıyorum ama oda tembelliği ilerletirmiş.dediğin gibi en sağlıklısı kayısı.en iyisi bende detokstan sonra çantama kayısı atayım aklıma geldikçe yiyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…