2 lt suyum bitti azcık bitki çayı içiyim yahu yürüdükçe midem çalkalanıyo kızlar sonu da wc de bitiyo...
ağzından bal damlıyo evlenmeden önce bende 55 tim annem kilo almam için baskı yapardı şimdi eşime kızıyo çok yemesin diye ama kardeşım baklavaya can dayanırmı dün kayınvalidem yaptı bi oturuşta 10 dilim yenirmi yaaa kaldırın güsel yemekleri
yaa beni şimdi anlıyosunuz dimi kızlarolumunekankayizsmile.Dün kötüydüm ama bugün alıştım.Sabredin biraz
ben de aynen öyle. dün baya kötü olmuştum. şimdi turp gibiyim maşallahyarın da daş gibi olcam inşallah kiloları verincekaydirigubbakcemile2
ay evet yaa bende aynı şeyi söyledim oruç tutmak gibi bişey bu:sinifsinif: Valla ben eşime yapıyorum yemeği ve onu yemeklerele başbaşa bırakıyorum.Napiim yoksa çok canım çekiyoakannehir
ben de oruçlu gibi hissediyorum valla 2 gündür. kardeşim birşey yerken yer misin diye soruyor. sonra hee sen botoks yapıyordun demi diye dalga geçiyo:roflol:
Vermezsem zaten ilk olarak yesa yı bulucam geliyo oklavaklava:
ben de ben de!yesa gaza getirdi hepimizi. nasıl bir detoks diye sormuştum, baktım çoktan listeye eklenmişim -tatlicadiarzu-
Ben de tuvaletten çıkamıyorum..Bir de uzun uzun inceliyorum şeyii (küçük olandan)(tövbe tövbe)..
Sanki benimkinde yağ var kızlar,dün böyle değildi malum şey...
2 lt suyum bitti azcık bitki çayı içiyim yahu yürüdükçe midem çalkalanıyo kızlar sonu da wc de bitiyo...
ay evet yaa bende aynı şeyi söyledim oruç tutmak gibi bişey bu:sinifsinif: Valla ben eşime yapıyorum yemeği ve onu yemeklerele başbaşa bırakıyorum.Napiim yoksa çok canım çekiyoakannehir
ben de oruçlu gibi hissediyorum valla 2 gündür. kardeşim birşey yerken yer misin diye soruyor. sonra hee sen botoks yapıyordun demi diye dalga geçiyo:roflol:
ben de ben de!yesa gaza getirdi hepimizi. nasıl bir detoks diye sormuştum, baktım çoktan listeye eklenmişim -tatlicadiarzu-
kardeşim birşey yerken yer misin diye soruyor. sonra hee sen botoks yapıyordun demi diye dalga geçiyo:roflol:
Oy oy, ama işte bu irade ileride taş gibin olacağının garantisi kaydirigubbakcemile5tadına bakmıyom sadece dolaşıyorum eksikleri sööliyorum :) Ama kokular yetiyo offff diyim ben size...
Yesa diyosa gider merak etme sen hoop
Ev baklavası da olsa bi oturuşta 10 dilim insanı şeker komasına sokar vallaağzından bal damlıyo evlenmeden önce bende 55 tim annem kilo almam için baskı yapardı şimdi eşime kızıyo çok yemesin diye ama kardeşım baklavaya can dayanırmı dün kayınvalidem yaptı bi oturuşta 10 dilim yenirmi yaaa kaldırın güsel yemekleri
Kız bi de su mu içiyon :1shok: Ben bi te çorba içiyom, gidem 2. yi de içem barim2 lt suyum bitti azcık bitki çayı içiyim yahu yürüdükçe midem çalkalanıyo kızlar sonu da wc de bitiyo...
:roflol:Ben de tuvaletten çıkamıyorum..Bir de uzun uzun inceliyorum şeyii (küçük olandan)(tövbe tövbe)..
canim regl iken detoksa yapmasaydin keske;
bir de idrara mi cikartiyor;
bagirsaklari mi calistiriyoryoksa?
(sormasi ayip)
Valla başlamadan önce burada sordum.2,yada 3,günde olur denince bende bugün3,günüm olduğu için başladım.tuvalete gidiyorum habire,10 olmuştur bugün ama paso suu,başka bişeyde yok.keşke bağırsaklarımı çalıştırsaydı.o problemimde var çünkü.işe yarardı o problemimdede...
[QUOTE
arkadaslar ben çorbanın içine salatalık koyamadım evde yokmuş annem şimdi almaya gitti getirince hemen koycam olur dimi ölee herkese kolay gelsin inş aranıza bende gelirim:ecrin_bebek:
Ben de tuvaletten çıkamıyorum..Bir de uzun uzun inceliyorum şeyii (küçük olandan)(tövbe tövbe)..
boy da 70 kiloda 70 hatta 71,5
Benim de barsaklarım iki gündür stop etmiş durumda...
Barsak problemin varsa inan tek çare kayısı..Detoxtan sonra düzenli tüketmeni tavsiye ederim..Ama düzenli olarak..
Ben de çok problemliydim bu konuda ve benim barsak tembelliğim ırsi..
İki haftadır falan düzenli kayısı yiyorum ve sonuç harika..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?