50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mirhabaaa
detoxcularrr
hayrte ya bakın dün bukadar akraba olmamıştık wcyle, bugün pek bi haşır neşiriz
inşallah yarın sabah sevgili tartımımda şöle güzel bir rakam görcemmmmm
ay ne hoş bir grupmuş burası ya çok eğlenceliii
ben hayatta 50li rakamları göremem ama , grubunu gördük sayenizdee
çok hoşsunuz kızlar valla tebrik ediyroum sizi

yesa canım
ben dün hiç zolanmadım hiç acıkmadım şişkinlik filanda olmadı ama bu gün acıktım anlamadım..birde ben unutup portakal yedim..
ama şunu söyleyeyim her akşam davul gibi olurdum dün akşam minicik bir göbekle oturmak bile mutlu etti sabahta incelmiş kalktım..bakalım yarın kilo ne çıkacak..

Yesacım cadıcım iki günlük haşlayıp ikiye böldüm malzemeyi.

hımm sımdı anladım canım elıne saglık dıyecegım ama sen degıl annen yapmıstır sen de nerdeeeee kaydirigubbakcemile3

canım benım sana da mırhabaaaaaaa aveloncugum gorsun bak lıttlefairy de listedeydi bugun 2ıncı gunu hıh aklinialirimsmile
gorursun gorursun canım benım nıye goremıyomussun hıc kı yarın da pek guzel seyler goreceksın zaten sempatiksalakcinni

izleme yesa yemekteyizi insanın içi gidiyor valla
ama yarın kendime bi ödülüm var ne yalan söyeleyeyim
yağsız stten muhallebi yapcam kendime az şekerli, yoksaa boş nutella kavanozunu çöpü bulur valaa

vayyyyyyyyyy kımler gelmısss avelon kos kos bak sakaleynmastercıgım da dun basladı lıstede yıne adını gormek mumkun

canım ya portakal ısı kotu olmaz ama umarım sonucu degıstırmez ne guzel yaa sabah tartıldın ve de gıtmıs bı seyler degıl mı bı de yarın sabahını gor canım ılk gun pek gıtmıyormus o yuzden ılk gun tartılmayın derler ama ben de tartılacagım yarın sabah -tatlicadiarzu- bana bıraz bas agrısı yaptı ama olsun o kadar sempatiksalakcinni 3 kasem kaldı ınsallah vereliniortak

benim tuvalet olayım dün daha çoktu birde insanı otamatikmen suya yönlendiriyor bana öyle oldu....

yağsız stten muhallebi yapcam kendime az şekerli, yoksaa boş nutella kavanozunu çöpü bulur valaa

canım sutlu tatlı zaten onerılıyor haftada bır gun o yuzden afıyet bal seker olsun aman nutella uzak kalsın kaydirigubbakcemile2

ay kasemi alayım geleyimmm

ben de sımdı bıtırdım canım doydum valla -tatlicadiarzu- bı de suda ıctım 2lıtre o yuzden sureklı wc:)

YASEMNCIGIM canım hıc sesın cıkmadı 2 dk sonra gelırsın de benım mısafırım cıktı gunum cıktı yok dızım basladı yapamadım ben detox dersen valla bozusuruzz sempatiksalakcinni Şeniz

ohhhhhh...kaydirigubbakcemile3 4.kasemide yediiimmmmm......çok mutluyum çoookkkk....
bugün bitti sayılır..kaydirigubbakcemile2

ben bu arada içine pul biber koyuyorum
biyerde okumuştum, sporcular yağları eritmek için yoğurda pul biber koyup yerler diye

evet canım cok dogru valla ozellıkle spordan sonra ılk 45 dk ıcınde yogurt yersek yag yakımı ıkı katına cıkıyormus deney yapmıslar pul bıberlı yogurt yıyelım o zaman bugun degıl de su detox bı bıtsın o zaman bı de baharatlar serbestmıs detox corbamız ıcın de opuyorumnanaktan

bu yağsız sütten muhallebi nasıl yapılıyorki acabaa.canım fena sütlü tatlı çekti.detoksum bitince yapayım kendimee

Yani başka çare yok..O dediğin çaylar sonrasında daha kötü oluyor insan inan..Elma ve kuru kayısı,üzerine de bol su benim çözümüm oldu..Darısı senin başına...

Bende dün çok çıkmamıştım wc ye ama bugün felaket..Hadi hayırlısı...

Bu arada neden görmeyesin 50'lili rakamları.85'ten 52-53'lere düşen arkadaşlarım vardı 60-69 (onlar oradan ayrılamamışlardı ama) topiğinde..
Ümidini ve azmini hiç kaybetme olur mu?

Son düzenleme:
bend egidip alıp içeyim
ay sizler buradaymışsınız dün bende %100 detox topiğine bakıyorum kimse yok çok sıkılmıştım sağol yesa...

Ya gel işte aramıza diyorum, hep burda kal.... Ben diğer konulara kızıp beni kovarlar diye gelmiyom. Sen geldin sefalar getirdin opuyorumnanaktan
Aynen öyle valla cimcimem, ben sipariş verdim anneciğim hazırladı bayanssulusmile
Daha bi sürü eksik var ama, misal YASEMİN

benim tuvalet olayım dün daha çoktu birde insanı otamatikmen suya yönlendiriyor bana öyle oldu....
Hoşgeldiin opuyorumnanaktan su falan içmiyom ben, daha ikinci seferde midem davul gibi oldu

kızlar bende şimdi yiycem çorbamı biraz öncede tam 1000 kez ip atladım 45 dk içinde acayip terledim inş verebilirim bişi tam gaz devam detoxakaydirigubbakcemile2

bu yağsız sütten muhallebi nasıl yapılıyorki acabaa.canım fena sütlü tatlı çekti.detoksum bitince yapayım kendimee

canım çok kolay aslında standart tarifi ben yağsız yapıyorum, şöleki yarım litre yağsız süte 1 fincan un, 2-3 kaşık toz şker koy karıştır bu kadar
normalde içine koca kalıp ağ giriyor süt yağlı oluyor bide un ve şker mikatro fazla oluyor

yok canım benim boy 173 ve iri kemiklilerdenim ben , en son orta oklda 50li rakmalardaydım ben , ben 63 kiloyla çok zayıf oluyorum, evlenmeden ve bebe yapmadan önceki halim yani ben 65 e insem oooo daha ne isterimki, o zaman rahat rahat 38 beden giyerim, şimdi 42 maalesefff, şimdi bile 77 kilo olduğuma kimse inanmıyor benim ,tahminler hep 60lı rakamlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…