Hoşgeldiin opuyorumnanaktan su falan içmiyom ben, daha ikinci seferde midem davul gibi oldu
hadi kızlar bu günü bitirdiniz sayılır .tebrik erdeim hepinizi.
arakadaşlar ben karışımın içine nane, biberiye ve kırmızı biber katıp içtim hep..
kızlar bende şimdi yiycem çorbamı biraz öncede tam 1000 kez ip atladım 45 dk içinde acayip terledim inş verebilirim bişi tam gaz devam detoxakaydirigubbakcemile2
Ne bitmesi, daha yarısı duruyor :gitme:
hoş bulduk..genç kızlığımda ve evlenirken 50 kiloydum 51 bile görmezdim..
bend ejhiç şişkinlik olmadı...suya dadandım dünden beride...
Ya gel işte aramıza diyorum, hep burda kal.... Ben diğer konulara kızıp beni kovarlar diye gelmiyom. Sen geldin sefalar getirdin opuyorumnanaktan
Aynen öyle valla cimcimem, ben sipariş verdim anneciğim hazırladı bayanssulusmile
Daha bi sürü eksik var ama, misal YASEMİN
Hoşgeldiin opuyorumnanaktan su falan içmiyom ben, daha ikinci seferde midem davul gibi oldu
canım sen 2 gunluk yapmadın mı yahuu :)
bu arada elımde kasemle geldım selamı var :)
son 3 kaldı hobaaa 6 -8 10
yemekteyız mı ızlesem yaa :)))
hoş bulduk..genç kızlığımda ve evlenirken 50 kiloydum 51 bile görmezdim..
bend ejhiç şişkinlik olmadı...suya dadandım dünden beride...
Teşekkürler hayatım ama en zoru akşam saatleri oluyor be yawww...benneyaptımki
evet yaa nasıl geçicek bakalım bu akşam:Saruboceq:
naniknanik Bizim az kaldı canım.Çatla da patla..naniknanikkaydirigubbakcemile3
Acıkınca ne yicen lülülülülülü Ben artık yatan kadar yerim kaydirigubbakcemile2 (sırf azalsın diye gidip gelip yiyorum valla canım, geç saatte kalırsam, saat 8 den sonraya özellikle, kesin gece sabahlarım)[
naniknanik Bizim az kaldı canım.Çatla da patla..naniknanikkaydirigubbakcemile3
bend egidip alıp içeyim
ay sizler buradaymışsınız dün bende %100 detox topiğine bakıyorum kimse yok çok sıkılmıştım sağol yesa...
hadi kızlar bu günü bitirdiniz sayılır .tebrik erdeim hepinizi.
arakadaşlar ben karışımın içine nane, biberiye ve kırmızı biber katıp içtim hep..
ya arkadaşlar ben çorbayı 2 ltlik yaptım nasıl içicem hepsini hep içsem nese nede 2 saat arayla içiorum fazla kaçirdım herhalde yaa ben siz nekadar yaptınızeyvahedigeldismile
saol canım benim yaaaopuyorumnanaktan
ay kalacam valla ben burdaaaaa
çok sevdim ben bu grubuuuu
ya kızlar bende egzersiz olarak lesliele yürüyommm
dün kadının kendi sitesine girdim , bana bi program gönderdiler, benim bücür olmasa belki yaprım ama ben günde 3kmyi zar zor yapıyom, bücür bacaklarıma yapışıyooo
programda kadın şöyle yazmış
sabah kahvaltısı-ardından 3mil yürü
öple yemeği ardından 4 mil yürü
akşam yemeği ardından 5 mil yürü
10 gün boyuncaaa
tabii böyle yaparsan eminim 10 günde ciddi kilolar verilir ve incelme ve sıkılaşma olurrr
Ay izle yaa benim için de çok seviyorum o programı herşeye rağmen :gitme:
benimde çok kaldı kızlar yaa
dün akşam en son 10 da yedim ama, patyacam sandım
dün akşam sofrada eşim kendi yemeğini yiyor, bende sevgli kasemi kaşıklıyorummm
oldu mu böyle diyor, olcak napıyımmm dedimm, bak hastalnamayasın sonra diyor, gaz vereceğineee, yürü beee karıcıımm desee nerde hep köstek hep köstekk, yok niye dert eidyosun, yok neyin var , ben evlenmeden öncekiyle aynımıyım sanki, boşver yeee
bişey sorcam ben regl sendromuna girmeden önce 75 dim, dün 77 diydim, olduda yarın 75 i gördüm meselaaaa
yani ben şimdi hiç kilo vermemiş mi olcammm, yoksaa regl biitnce acep 73ü görrürmyümm
mirhabaaa
detoxcularrr
hayrte ya bakın dün bukadar akraba olmamıştık wcyle, bugün pek bi haşır neşiriz
inşallah yarın sabah sevgili tartımımda şöle güzel bir rakam görcemmmmm
ay ne hoş bir grupmuş burası ya çok eğlenceliii
ben hayatta 50li rakamları göremem ama , grubunu gördük sayenizdee
çok hoşsunuz kızlar valla tebrik ediyroum sizi
ya arkadaşlar ben çorbayı 2 ltlik yaptım nasıl içicem hepsini hep içsem nese nede 2 saat arayla içiorum fazla kaçirdım herhalde yaa ben siz nekadar yaptınızeyvahedigeldismile
benimde çok kaldı kızlar yaa
oldu mu böyle diyor, olcak napıyımmm dedimm, bak hastalnamayasın sonra diyor, gaz vereceğineee, yürü beee karıcıımm desee nerde hep köstek hep köstekk, yok niye dert eidyosun, yok neyin var , ben evlenmeden öncekiyle aynımıyım sanki, boşver yeee
ay evliler böyle söyleyince çok korkuyorum yaaa.ben daha bekar halimle 56'yım, evlenip çoluk çocuk olunca kim bilir nasıl olucamboshayallersmile
evvet azıcık kaldı bizim. yarın sabah tartıya bir bakıcaz 2 kilo uçup gitmiş:lepi:
saol yesacım yaaa
neler yapıyosunuz başka
yalnız gözm takıldı yemekteyizee, bu amca bayğ işi biliyor galibaaa
:lepi: kaydirigubbakcemile5saol canım benim yaaaopuyorumnanaktan
ay kalacam valla ben burdaaaaa
çok sevdim ben bu grubuuuu
Hepizin başında öyle birileri var, dikkate almamak lazım boshayallersmilebenimde çok kaldı kızlar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?