50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol canım bakayımmm indireyimmm hemencecükk

delciacımm maalesef varlarrr
dikkateee almıyommm seniiiiiiiiiiiii ey kocaaaaaaaa

benim eşimde bana kocaman çikolata almış lmaz:.önünde kasemi kaşıkladığım halde yemekten kalkınca çikolatayı getirmiş veriyor al ye diye..klava:ya ne yapıyorsun ne yemesi dedim aman unuttum diyor..sempatiksalakcinni

canım fena halde sütlü tatlı çekti şimdi.nerden düşürdünüz aklıma muhallebiyi..detoksum bitsinde kendime hemen ya bu öğrendiğim muhallebiden yada tavukgöğsü yapacağımm...hımmmmm...

Aman unuttum demesi çok hoş yaaaaaaaaa huu kaydirigubbakcemile3

canım fena halde sütlü tatlı çekti şimdi.nerden düşürdünüz aklıma muhallebiyi..detoksum bitsinde kendime hemen ya bu öğrendiğim muhallebiden yada tavukgöğsü yapacağımm...hımmmmm...

Ben yaptım şu anda dolapta var.Ama yemiyeceğim şimdi,yarın accık tadına bakarım mutlaka...cokacimcoook

ayy çok güldüm littlefairy:roflol:

ben de erkek arkadaşıma söylemedim detoks yaptığımı, çok kızıyor böyle şeylere.hiç birşey yapmana gerek yok ama illa bişey yapayım diyosan spor yap diyor. haklı ama..tembelim napiim:gitme:

mirmirmirmir yok portakalı ben yemedimdee
tatlıyıda detoksum bitince yiyim diyom.olmazmı?fisfisfis
2 gün boşuna çabalamış olmak istiyorsan git kebapçıya, canın ne çekiyosa ye lülülülülülü
EvCadıcımın önerisi: tatlı canın çekerse elmayı tarçın ve cevizle pişirip ye, ya da bitter çiko azcık. Sütlü tatlı yiceksen de az ye.
Şaka bi yana canım hiç bişi çekmiyo ya, şu çorba bitsin başka bişi istemiyom Yarın az koycam ayranı. Ertesi gün de midemi dinlendircem boshayallersmile
manyaksın sen yaa yeminle manyahhhh....olumunekankayizsmile
bayanssulusmile Şeniz Nassın canım?

eyyim gülüm eyyim...

daha doğrusu hasta yatıyudum...herif arada geç gelecekmiş ole bekliyum:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…