canım vıdeolarımız var plates yapan arkadaslar var ebru ıle onun dısında leslie yuruyen canlar var
videolar da ben redbook seviyorum o ablanın vıdeoları tam benlık boyle eller havaya hobaaa falan dıyee yoksa 50 saat konusup 1 hareket yaptıran vıdeolara sınır oluyorum
google a
redbook tummy yazarsan canım cıkar aynı boyle 2 vıdeo daha var
onun dısında 8 dklık her bı bolge ıcın hazırlanmıs vıdeolar var
8 minute abs yazarsan o da cıkıyor canım kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan
benim eşimde bana kocaman çikolata almışlmaz:.önünde kasemi kaşıkladığım halde yemekten kalkınca çikolatayı getirmiş veriyor al ye diye.. klava:ya ne yapıyorsun ne yemesi dedim aman unuttum diyor..sempatiksalakcinni
Klik detoksun kaçıncı günündesin??
canım fena halde sütlü tatlı çekti şimdi.nerden düşürdünüz aklıma muhallebiyi..detoksum bitsinde kendime hemen ya bu öğrendiğim muhallebiden yada tavukgöğsü yapacağımm...hımmmmm...
benimde çok kaldı kızlar yaa
dün akşam en son 10 da yedim ama, patyacam sandım
dün akşam sofrada eşim kendi yemeğini yiyor, bende sevgli kasemi kaşıklıyorummm
oldu mu böyle diyor, olcak napıyımmm dedimm, bak hastalnamayasın sonra diyor, gaz vereceğineee, yürü beee karıcıımm desee nerde hep köstek hep köstekk, yok niye dert eidyosun, yok neyin var , ben evlenmeden öncekiyle aynımıyım sanki, boşver yeee
Tatlı senin neyine o zaman :mymeka: Tatlıyı düşünmek dahi yasak, portakalı yiyen sen miydin yoksa CADIARZU
diyetsyene giden varmı aranızdaa
Tatlı senin neyine o zaman :mymeka: Tatlıyı düşünmek dahi yasak, portakalı yiyen sen miydin yoksa CADIARZU
kimegiidyosun canımmmben gidiyorum canım...
kimegiidyosun canımmm
2 gün boşuna çabalamış olmak istiyorsan git kebapçıya, canın ne çekiyosa ye lülülülülülümirmirmirmir yok portakalı ben yemedimdee
tatlıyıda detoksum bitince yiyim diyom.olmazmı?fisfisfis
bayanssulusmile Şeniz Nassın canım?manyaksın sen yaa yeminle manyahhhh....olumunekankayizsmile
Yesacım cadıcım, yasemin kaçağından haberin var mı???
2 gün boşuna çabalamış olmak istiyorsan git kebapçıya, canın ne çekiyosa ye lülülülülülü
EvCadıcımın önerisi: tatlı canın çekerse elmayı tarçın ve cevizle pişirip ye, ya da bitter çiko azcık. Sütlü tatlı yiceksen de az ye.
Şaka bi yana canım hiç bişi çekmiyo ya, şu çorba bitsin başka bişi istemiyomYarın az koycam ayranı. Ertesi gün de midemi dinlendircem boshayallersmile
bayanssulusmile Şeniz Nassın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?