50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allah bağışlasın canım, ne tatlıdır onlar kim bilir. kilo dediğin verilir, allah sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize...

mirmirmirmir yok portakalı ben yemedimdee
tatlıyıda detoksum bitince yiyim diyom.olmazmı?fisfisfis

ayy kabahat işlemiş öğrenci gibi olmuş. " yok hocam vallahi de ben yemedim portakalı":roflol:

Şaka bi yana canım hiç bişi çekmiyo ya, şu çorba bitsin başka bişi istemiyom Yarın az koycam ayranı. Ertesi gün de midemi dinlendircem boshayallersmile

Ben sana 2 litre fazla dedim mi demedim mi, tecrübelerimizden faydalansanız ya azıcık lmaz:

canım valla haberım yok ama demın de yazdım gelır de yok mısafırım geldı yok gunum var yapamadım derseeeeee :mymeka:
Öyle bişi olsa haber verirdi... Umarım kötü bişi yoktur.

eyyim gülüm eyyim...

daha doğrusu hasta yatıyudum...herif arada geç gelecekmiş ole bekliyum:gitme:
Canım siz o romantik akşamı başka güne erteleyin artık yerimseniben

ama abartmayacağım zaten bende.az yiyeceğim inşallah...
bir daha bu çileyi çektirmek istermiyim hiç kendime.
bu arada yarım saat sonra 5. tabağımı yiyeceğim.

ama abartmayacağım zaten bende.az yiyeceğim inşallah...
bir daha bu çileyi çektirmek istermiyim hiç kendime.
bu arada yarım saat sonra 5. tabağımı yiyeceğim.
Ama düşünmek hala yasak, yoksa sana işkence olur yarın kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile3 Ye babam ye o zaman kaydirigubbakcemile3

Ah scyllaacım zaten su içmiyorum, gidip ayranından içiyorum boshayallersmile

Kızlar reyhan kattım içine, çok hoş oluyor :lepi:

EvCadıcım benim sevdüceğim de hasta ya kaç gündür... kulaklarımda basınç var diyip duruyo, senin de mi öyle?? Yarın revire gitcek, ilaç ancak 1 hafta sonra gelirmiş (

EvCadıcım benim sevdüceğim de hasta ya kaç gündür... kulaklarımda basınç var diyip duruyo, senin de mi öyle?? Yarın revire gitcek, ilaç ancak 1 hafta sonra gelirmiş (

benim de bi değişik yaa...ben hastaneye de gtmedim...çok geçmiş olsun sevdiceğine de...
yarın olmazsa askım beni götrsn..ne edeyim böyle...:hulya:

Saol evcadıcım. Kulaktaki durumunu sormayı unutma canım, ordakiler çok ilgisizler... bize de bi fikir vermiş olursun

klik gülüm klik...
klik üzülme gülüm sen bakma dalsinya'ya
1 portakaldan ne olcek:dance:

Dulcinea'm datlım ole yapcez bu gidişle ne edelim...kafamçokkarıştı

dogru yaaa klik klik vereliniortak bı sey olmaz yaa ınsallah kaydirigubbakcemile5

benimki az geldi yaa..bu akşama 1 kasem kaldı sadece...

anammmm az mı geldı valla benım olcum pek super ıcıne her bıseyı kattıgın zaman tam 2 lıtre oluyor 2 saatte bır yıyorum ıste bol bol kaydirigubbakcemile3

bı tek saat 8 ve saat 10 kaldı hobaaaaaaaaaaa sırnaşık şey

1 hafta sonra mı :1shok: bir haftaya iyileşir yahu kafamçokkarıştı. Nasıl revirmiş öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…