canım benim ilk hamileliğimde 20 kilo aldım ama sadece 3 kilosu kalmıştı..bundada 18 kilo aldım..bebeğim 7.5 aylık ama oda gidecek başka şansı yok çünkü ..yani gözün korkmasın hamileliklerden böyle boş yemekten değil en azından benimki bu durumda yani...
mirmirmirmir yok portakalı ben yemedimdee
tatlıyıda detoksum bitince yiyim diyom.olmazmı?fisfisfis
Şaka bi yana canım hiç bişi çekmiyo ya, şu çorba bitsin başka bişi istemiyomYarın az koycam ayranı. Ertesi gün de midemi dinlendircem boshayallersmile
Öyle bişi olsa haber verirdi... Umarım kötü bişi yoktur.canım valla haberım yok ama demın de yazdım gelır de yok mısafırım geldı yok gunum var yapamadım derseeeeee :mymeka:
Canım siz o romantik akşamı başka güne erteleyin artık yerimsenibeneyyim gülüm eyyim...
daha doğrusu hasta yatıyudum...herif arada geç gelecekmiş ole bekliyum:gitme:
canım bloğunu gezdim şimdi çok tatlı olmuşş atarsan sevinirim canım özelden
saka maka da portakalı kım yemıstı unuttum :)))))))
Ben sana 2 litre fazla dedim mi demedim mi, tecrübelerimizden faydalansanız ya azıcıklmaz:
2 gün boşuna çabalamış olmak istiyorsan git kebapçıya, canın ne çekiyosa ye lülülülülülü
EvCadıcımın önerisi: tatlı canın çekerse elmayı tarçın ve cevizle pişirip ye, ya da bitter çiko azcık. Sütlü tatlı yiceksen de az ye.
Şaka bi yana canım hiç bişi çekmiyo ya, şu çorba bitsin başka bişi istemiyomYarın az koycam ayranı. Ertesi gün de midemi dinlendircem boshayallersmile
bayanssulusmile Şeniz Nassın canım?
Ya canım 1,5 lt su ile yaparken şapşallığıma geldi, yoğurdun da ayran hacmine dahil olacağını unuttum... :ecrin_bebek: aaah kafam ahklava:
Ama düşünmek hala yasak, yoksa sana işkence olur yarın kaydirigubbakcemile5ama abartmayacağım zaten bende.az yiyeceğim inşallah...
bir daha bu çileyi çektirmek istermiyim hiç kendime.
bu arada yarım saat sonra 5. tabağımı yiyeceğim.
kaydirigubbakcemile3 Ye babam ye o zaman kaydirigubbakcemile3
EvCadıcım benim sevdüceğim de hasta ya kaç gündür... kulaklarımda basınç var diyip duruyo, senin de mi öyle?? Yarın revire gitcek, ilaç ancak 1 hafta sonra gelirmiş(
klik gülüm klik...
klik üzülme gülüm sen bakma dalsinya'ya
1 portakaldan ne olcek:dance:
Dulcinea'm datlım ole yapcez bu gidişle ne edelim...kafamçokkarıştı
benimki az geldi yaa..bu akşama 1 kasem kaldı sadece...
Saol evcadıcım. Kulaktaki durumunu sormayı unutma canım, ordakiler çok ilgisizler... bize de bi fikir vermiş olursun
EvCadıcım benim sevdüceğim de hasta ya kaç gündür... kulaklarımda basınç var diyip duruyo, senin de mi öyle?? Yarın revire gitcek, ilaç ancak 1 hafta sonra gelirmiş(
ya canım benmki çınlama gibi kaşınma gibi..ama onunki basınçsa hastalıktandır...arada benm de oluyor...:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?