İkiniz de iyileşin ya biran önce :Saruboceq: :çok üzgünüm: Senin kociş iyileşti di mi
1 hafta sonra mı :1shok: bir haftaya iyileşir yahu kafamçokkarıştı. Nasıl revirmiş öyle
dogru yaaa klik klik vereliniortak bı sey olmaz yaa ınsallah kaydirigubbakcemile5
anammmm az mı geldı valla benım olcum pek super ıcıne her bıseyı kattıgın zaman tam 2 lıtre oluyor 2 saatte bır yıyorum ıste bol bol kaydirigubbakcemile3
bı tek saat 8 ve saat 10 kaldı hobaaaaaaaaaaa sırnaşık şey
Öyle canım, o yüzden revire gitmenin bi anlamı da yok orda... Hastane işleri için de urfadan taa diyarbakıra yolluyolar. Onu da hiç istemiyorum. Diyarbakır malüm.... Canımcım gittiğinden beri hasta hep... 40 kişi küçücük yerde yatıyolar, banyo yapmak için koca tugaya azcık zaman tanıyolar.. e böyle olunca pislikten hasta oluyo (titiz biri bi de)
Ama canım uzun dönem olunca bu sorunlar olmaz tabi, anlayacağın uzunun da kısanın artı ve eksileri var.
yerimseniben Miden çorbadandır cadıcım... benim de kötü oldu.. yeşil çay içcem. Annem de sürekli şunu yermisin bunu yermisin... 100 kez dedim başka bişi yemicem diyeçok şükür o atlattı geçen hafta...
allah nazardan saklasın o konularda güçlüdür..ilaç fln almaz...
bak özledim şimdiŞeniz
bi çok yerde pislikten hasta olanlar var...
benim bi arkadaşım anlatoyodu zatürre olmuş bi sürü arkadaşları..üşüyolar yıkanamıyolar fln..allah kısa zamanda kavuşturr inşallah.
benim midem ağrıyo yaa...
Öyle canım, o yüzden revire gitmenin bi anlamı da yok orda... Hastane işleri için de urfadan taa diyarbakıra yolluyolar. Onu da hiç istemiyorum. Diyarbakır malüm.... Canımcım gittiğinden beri hasta hep... 40 kişi küçücük yerde yatıyolar, banyo yapmak için koca tugaya azcık zaman tanıyolar.. e böyle olunca pislikten hasta oluyo (titiz biri bi de)
Ama canım uzun dönem olunca bu sorunlar olmaz tabi, anlayacağın uzunun da kısanın artı ve eksileri var.
yerimseniben Miden çorbadandır cadıcım... benim de kötü oldu.. yeşil çay içcem. Annem de sürekli şunu yermisin bunu yermisin... 100 kez dedim başka bişi yemicem diye
slm kızlarr ben geldim ama çok fena şeyler yedim akannehir senağlama
arkadaşlar valla portakalı ben yemedimmm:gitme:
:roflol: Şeniz Pardon canım ya, benim yüzümden oldu :)))
slm kızlarr ben geldim ama çok fena şeyler yedim akannehir senağlama
ne yedin la lingumalsanaalsanasmile
ay üzüldüm ya benim eşim de çok titizdir o ne yapacak kimbilir :gitme:
sabır lazım, inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz, daha benimkisi gidecek de gelecek de mafoldumben
Sorma ya.. bi kez girmiş, sıcak su gelmemiş, soğuk suyla yıkanıp çıkmış.. kışın ve sabahın köründe oldu bu. Sonra öksür dur. Genelde çarşıda hamama gidiyorlar da, tayyip yüzünden geçen hafta çarşı yoktu.
Amin canım olumunekankayizsmile
ayyy canım benım yaa ne guzel yazmıssın ben yemedım dıye hep o avelonun yuzunden :)Şeniz
yaptın deeeemı yıne yapacagını :roflol:
sen nerelerdesın 1
ne yedın bız burda detox detox dıye bagrısırken 2
ben senı lısteye de ekledım yarın detox yapıosun haberın olsun 3
sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile:mymeka: Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?