50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

5. Kase çorbamıda nihayet yemiş bulunmaktayım.bundan sonrakini evde yiycem inşallah.
ve yarının bitmesinide heyecanla bekliyorum.

1 hafta sonra mı :1shok: bir haftaya iyileşir yahu kafamçokkarıştı. Nasıl revirmiş öyle

Öyle canım, o yüzden revire gitmenin bi anlamı da yok orda... Hastane işleri için de urfadan taa diyarbakıra yolluyolar. Onu da hiç istemiyorum. Diyarbakır malüm.... Canımcım gittiğinden beri hasta hep... 40 kişi küçücük yerde yatıyolar, banyo yapmak için koca tugaya azcık zaman tanıyolar.. e böyle olunca pislikten hasta oluyo (titiz biri bi de)
Ama canım uzun dönem olunca bu sorunlar olmaz tabi, anlayacağın uzunun da kısanın artı ve eksileri var.

arkadaşlar valla portakalı ben yemedimmm:gitme:

bi çok yerde pislikten hasta olanlar var...
benim bi arkadaşım anlatoyodu zatürre olmuş bi sürü arkadaşları..üşüyolar yıkanamıyolar fln..allah kısa zamanda kavuşturr inşallah.

çok şükür o atlattı geçen hafta...
allah nazardan saklasın o konularda güçlüdür..ilaç fln almaz...
bak özledim şimdiŞeniz
yerimseniben Miden çorbadandır cadıcım... benim de kötü oldu.. yeşil çay içcem. Annem de sürekli şunu yermisin bunu yermisin... 100 kez dedim başka bişi yemicem diye

bi çok yerde pislikten hasta olanlar var...
benim bi arkadaşım anlatoyodu zatürre olmuş bi sürü arkadaşları..üşüyolar yıkanamıyolar fln..allah kısa zamanda kavuşturr inşallah.

Sorma ya.. bi kez girmiş, sıcak su gelmemiş, soğuk suyla yıkanıp çıkmış.. kışın ve sabahın köründe oldu bu. Sonra öksür dur. Genelde çarşıda hamama gidiyorlar da, tayyip yüzünden geçen hafta çarşı yoktu.
Amin canım olumunekankayizsmile

benim midem ağrıyo yaa...

aynen

ay üzüldüm ya benim eşim de çok titizdir o ne yapacak kimbilir :gitme:
sabır lazım, inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz, daha benimkisi gidecek de gelecek de mafoldumben

yerimseniben Miden çorbadandır cadıcım... benim de kötü oldu.. yeşil çay içcem. Annem de sürekli şunu yermisin bunu yermisin... 100 kez dedim başka bişi yemicem diye

sus kız anneye karşı gelinmez dulcienalsanaalsanasmile

ah annecim yanımda olsa keşke...bu haftasonu görücem neyse kiŞeniz

arkadaşlar valla portakalı ben yemedimmm:gitme:

ayyy canım benım yaa ne guzel yazmıssın ben yemedım dıye hep o avelonun yuzunden :)Şeniz

:roflol: Şeniz Pardon canım ya, benim yüzümden oldu :)))

yaptın deeeemı yıne yapacagını :roflol:

slm kızlarr ben geldim ama çok fena şeyler yedim akannehir senağlama

sen nerelerdesın 1
ne yedın bız burda detox detox dıye bagrısırken 2
ben senı lısteye de ekledım yarın detox yapıosun haberın olsun 3

sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile:mymeka: Şeniz

ay üzüldüm ya benim eşim de çok titizdir o ne yapacak kimbilir :gitme:
sabır lazım, inşallah hayırlısıyla kavuşursunuz, daha benimkisi gidecek de gelecek de mafoldumben

Saol canım.. şimdiden düşünme bunları sen. İlk ayrılmak zor oluyo, sonradan vitesi boşa alıyon günle geçiyo yerimseniben Terör olmadığına şükür ediyorum. İnşallah senin eşin de o bakımdan iyi bi yere düşer. Gerisi geçici şeyler. Hem siz evlisiniz ya, istediğin haftasonu gider evciye çıkarırsın... Uzun dönem yaparsa yerinde olsam gider birlikte yaşardım zaten kaydirigubbakcemile3

neyse YARIN bırden sok olma cuma cumartesı yapıyosun o zaman tamam mı canımmmm huhu :)))

yedıklerını de yazma mılletın canı ıstıyor bırı dedı yagsız sutten cok az sekerlı muhallebı tum topık gıttı yapmaya :)))

offf çok zor yaa....

allahtan erkekler ve saçları kısa...bide uzun olsa daha fena

bu arada geçen gün otobandan geçiyoruz bi baktım polisin biri yolun ortasında ama ne araba var ne bişe nasıl da soğuk yapmur yağıyo...adam orda bekliyo..devlet büyüklerinden biri geçicekmiş diye...

yazıklarım olsun..dünyada başka nerde var bizdeki gibi saçmalıklar...klava:

cnm ben buraya yazdıydım yarın yoğunum derste wc ye kaçmanın yollarını ararım sora o yüzden cuma cumartesi yapcm inş.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…