neyse YARIN bırden sok olma cuma cumartesı yapıyosun o zaman tamam mı canımmmm huhu :)))
yedıklerını de yazma mılletın canı ıstıyor bırı dedı yagsız sutten cok az sekerlı muhallebı tum topık gıttı yapmaya :)))
sus kız anneye karşı gelinmez dulcienalsanaalsanasmile
ah annecim yanımda olsa keşke...bu haftasonu görücem neyse kiŞeniz
:roflol: naniknanikayyy canım benım yaa ne guzel yazmıssın ben yemedım dıye hep o dulcineanın yuzunden :)Şeniz
yaptın deeeemı yıne yapacagını :roflol:
Afiyet olsun canım, yazarsan cmt günü de sana yazarlar, benden söylemesi kaydirigubbakcemile3yazmmim gıı sonra tüm detoxcular birleşip böle yaparsınız bana :mymeka: ya da böleklava:
cnm ben buraya yazdıydım yarın yoğunum derste wc ye kaçmanın yollarını ararım sora o yüzden cuma cumartesi yapcm inş.:)
Taaam, senin annecin gelsin de sana börekler pastalar yapsın aklinialirimsmile
:roflol: naniknanik
Afiyet olsun canım, yazarsan cmt günü de sana yazarlar, benden söylemesi kaydirigubbakcemile3
tamamdır canım ben de sonradan yazmıstım cuma cumartesı dıye kım var acaba cuma yapacak boshayallersmile
bı de bugunku lısteler ne olacak acaba haber alan :CüvCüv:
la yesa gacısı sen şimdi
yağsız sütten az şekerli muhallebiyi yazdın yine aynı şey oldu..ben görmemiştim canım istedii
Saçmalıklar sinsilesinden oluşuyor zaten o formaliteler, askeriyede de bürokraside deofff çok zor yaa....
allahtan erkekler ve saçları kısa...bide uzun olsa daha fena
bu arada geçen gün otobandan geçiyoruz bi baktım polisin biri yolun ortasında ama ne araba var ne bişe nasıl da soğuk yapmur yağıyo...adam orda bekliyo..devlet büyüklerinden biri geçicekmiş diye...
yazıklarım olsun..dünyada başka nerde var bizdeki gibi saçmalıklar...klava:
Ben sana sarılayım zuzum :1hug: , aynı kilodayız yine yerimsenibenbende tatlı yedim işte okuduydum rastgele birazda keşkem okumasaydım :teselli: kendi kendime sarıliim bari böle mannadım ben :kedi:
:roflol: :roflol: Kızlar patlamaya hazır bomba gibiyiz :lepi:la yesa gacısı sen şimdi
yağsız sütten az şekerli muhallebiyi yazdın yine aynı şey oldu..ben görmemiştim canım istedii
Saçmalıklar sinsilesinden oluşuyor zaten o formaliteler, askeriyede de bürokraside deHergün spor yapıyorlar ya canım, saç kısa olsa ne olur :sinifsinif: İçimi boşalttım ama biraz.. saolasın cancağazım opuyorumnanaktan
Ben sana sarılayım zuzum :1hug: , aynı kilodayız yine yerimseniben
:roflol: :roflol: Kızlar patlamaya hazır bomba gibiyiz :lepi:
iyi geldi guzum saol :dance:
walla nası yapıyosak artık Şeniz
hazır meywe suylalrı çok şekerli ve sağlıklı değil bence yapmalmaz:
çıkmadan sorayım
evde meyve suyu var
onu sodayla seyreltip içsem olurmuu?
acil cevap lazımm
Kız senin aklın hala nerelerde.. :mymeka: 1 gün gitti 1 gün kaldı işte yasakkelime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?