50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende tatlı yedim işte okuduydum rastgele birazda keşkem okumasaydım :teselli: kendi kendime sarıliim bari böle mannadım ben :kedi:

sus kız anneye karşı gelinmez dulcienalsanaalsanasmile

ah annecim yanımda olsa keşke...bu haftasonu görücem neyse kiŞeniz

Taaam, senin annecin gelsin de sana börekler pastalar yapsın aklinialirimsmile

ayyy canım benım yaa ne guzel yazmıssın ben yemedım dıye hep o dulcineanın yuzunden :)Şeniz

yaptın deeeemı yıne yapacagını :roflol:
:roflol: naniknanik
yazmmim gıı sonra tüm detoxcular birleşip böle yaparsınız bana :mymeka: ya da böle klava:
Afiyet olsun canım, yazarsan cmt günü de sana yazarlar, benden söylemesi kaydirigubbakcemile3

cnm ben buraya yazdıydım yarın yoğunum derste wc ye kaçmanın yollarını ararım sora o yüzden cuma cumartesi yapcm inş.:)

tamamdır canım ben de sonradan yazmıstım cuma cumartesı dıye kım var acaba cuma yapacak boshayallersmile

bı de bugunku lısteler ne olacak acaba haber alan :CüvCüv:

la yesa gacısı sen şimdi

yağsız sütten az şekerli muhallebiyi yazdın yine aynı şey oldu..ben görmemiştim canım istedii

Taaam, senin annecin gelsin de sana börekler pastalar yapsın aklinialirimsmile

:roflol: naniknanik

Afiyet olsun canım, yazarsan cmt günü de sana yazarlar, benden söylemesi kaydirigubbakcemile3

yokk bebeeem yazarmıyım hiçç kaydirigubbakcemile olumunekankayizsmile
tamamdır canım ben de sonradan yazmıstım cuma cumartesı dıye kım var acaba cuma yapacak boshayallersmile

bı de bugunku lısteler ne olacak acaba haber alan :CüvCüv:

olmadı yalnız yaparım artık napem :1ninca:

la yesa gacısı sen şimdi

yağsız sütten az şekerli muhallebiyi yazdın yine aynı şey oldu..ben görmemiştim canım istedii

:roflol: :roflol: :roflol:

Saçmalıklar sinsilesinden oluşuyor zaten o formaliteler, askeriyede de bürokraside de Hergün spor yapıyorlar ya canım, saç kısa olsa ne olur :sinifsinif: İçimi boşalttım ama biraz.. saolasın cancağazım opuyorumnanaktan
bende tatlı yedim işte okuduydum rastgele birazda keşkem okumasaydım :teselli: kendi kendime sarıliim bari böle mannadım ben :kedi:
Ben sana sarılayım zuzum :1hug: , aynı kilodayız yine yerimseniben
la yesa gacısı sen şimdi

:roflol: :roflol: Kızlar patlamaya hazır bomba gibiyiz :lepi:

Ayyy fenayımm
Şu anda fena acıktığımı hissediyorum.canım fena halde tatlı istiyorrrr.
10 dk. sonrada işten çıkıyorum.allahım yardım et de irademe sahip olayım ve yarın hala buraya yazmaya yüzüm olsunnn...
iyi akşamlar.

iyi geldi guzum saol :dance:
walla nası yapıyosak artık Şeniz

biz anacımla yazları kayısı ve fişne suyu kaparık kış için minik maden suyu şişelerine koyup kışın onları tüketiriz kayısıya hiç şeker koymayıs sodayla hoş oluyo cidden kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…