50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaaaaaaaa süt yok süt yok huuuu 20ye kadar say gecer bozmayın lıstenın sahanelıgını ben gıttım bı 2 saatlık

bugünde ben atağa kalktım hadi bakalım nolcak ((
malesef öle olcak cnm :gitme: olumunekankayizsmile
Ortak noktamız daş gibin olmak olacak ama bayanssulusmile 1 günle bişi olmuyo canım, geçen 50 gr bitteri höplettim bi günde... hala burdayım kaydirigubbakcemile2
olurrrr
tamam tarçınlı şay içeyim bende o zaman ama şekersiz dimi?
Evet canım, tarçının aroması iyice çıkarsa süper olur... yanına karanfil falan da güzel oluyo. :içelim: Ben de yeşil çay içiyom şimdi
çubuk tarçınla sütü ısıt şekerli gibi oluyo :ecrin_bebek:

SÜT YOK klava:

canım sen 2 gunluk yapmadın mı yahuu :)

bu arada elımde kasemle geldım selamı var :)

son 3 kaldı hobaaa 6 -8 10

yemekteyız mı ızlesem yaa :)))

ayy sorma yesa ben yemekteyizi izleme gafletinde bulundum,yalana yalana öldüm:bbo: o yanmış künefenin bile içine düştüm resmen. Amaan diyet boyunca izlemem bi dahalmaz:

arkadaşlar bana cevap veren yok muuuu?
lütfen krizimi dindirecek çözüm verin bana..

activia meyveli yoğurt ye:lepi:

Yesacım cadıcım, dulcinean burda, gözün arkada kalmasın :))

canııııımm müjde müjde: ben bugün tam 40 dk yürüdümalkisalkisalkis:lepi:hihoyyyt arkasındanda çorbamı içtim.
Nasıııl süperim dimikaydirigubbakcemile2 yürüyüşten dönerken bi yandanda avelona haber vereyim yürüdüğümü unutmadan diyodum

kafamçokkarıştı peki çay yapsın o zaman kaydirigubbakcemile3

hadii bakalım daş gibi bomba gibi olalım sırnaşık şey

süpersin alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

activia meyveli yoğurt ye:lepi:
Yoğurt meyve yasak klava: O program acaip acıktırıyor cidden yaa..
Vaaay, tebrikler canım, devamını bekliyorum... Şeniz Zaten sen hem boylusun hem zayıfsın, spor yapmamakla kendine haksızlık edersin boshayallersmile
Dalsinyam gülüm çubuk tarçınımı koydum fincana suyu da koydum...içicem az snra..
Ooooh, iyi yaptın cadıcım, ben de yeşil çay içiyom da, sıcak iyi geldi biraz mideme :içelim:

bir türlü veremediğim kiloları sonunda vermeye başladım tartım bozuldu o yüzden belimi ve kalçamı mezurayla ölcüyorum ,,2 günde 3 cm inceldim bakalım hafta sonuna dek ne olacak , yaptığım ise çok basit günde haşlanmış 1-2 yumurta yiyorum hem tok tutyor hem sadece 80 kalori hem de çok sağlıklı ..

cnm her gün 1 2 ymrta yemk zararlı olablr yalnız...tek yönlü beslnme...lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…