50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederiiiim,beni sizler yarattınız güzellerimopuyorumnanaktan valla şaka maka iyi gaza geliyorum bu topikte benkaydirigubbakcemile3

:roflol: opuyorumnanaktan bende öle datlım iyi gazlıyoz birbirimizi Şeniz

neyyyyy -tatlicadiarzu- sadeece bi kaç yumurtamı yiyon bi günde başka bişi yokmu ben mi yanlış anladım :uhm:

ya ben bu tarçını çok seviyorum yaaa.sadece bir çubuk tarçın ve sıcak su bana aşure yemişim gibi haz verdi...
tenk yu dalsinya

gelcek gelcek devamıda,haftada 2-3 kez amaguclubacismile

2-3 kez çok iyi canım... ben biara hergün yapmaya çalışıyordum elim sakatlandı.. sonradan öğrendim ki 1 gün dinlendirmeliymişiz... Ama yürüyüş hergün olabilir. Bugün tatil günümdü, yarın ben de yapcam spor yerimseniben
Burası cidden süper ama esas içindeki fıstıklar süper kaydirigubbakcemile3

bende tuzsuz sewmem bol bahartlı olcak bide cokacimcoook
Detoksda kahvaltıda yumurta da var yerimseniben Şeniz
ya ben bu tarçını çok seviyorum yaaa.sadece bir çubuk tarçın ve sıcak su bana aşure yemişim gibi haz verdi...
tenk yu dalsinya
Afiyet bal şeker olsun bebeeeem (senden alıntı :) ) Canım ben zaten aşureyi tarçın yemek için yiyodum. aşure=tarçın :) O denli bayılırım tarçına cokacimcoook

tenk yu dalsinya

allah allah harbi tarçın çayı o kadar güzelmi ya?:bbo: bi deneyeyim birazdan bakalım

:roflol: opuyorumnanaktan bende öle datlım iyi gazlıyoz birbirimizi Şeniz

evet canım ya valla kendim yapmaya kalksam 3.günde pes edip yemeğe saldırıyordum. Şimdi birbirimize bakabaka daha sağlıklı olduk.Ne güzeliz biz yaaa:1hug:

heheolumunekankayizsmile

gülüm ben seviyorum ya ne bileyim...sen de iç bakalım sevecek misinŞeniz

oy sen yalnızmı kaldın,kıyamam gı sana:teselli:

he valla...sz bari gitmeyinn..hem hastayım hem yalnızakannehir

Oy oy eşine de melek gibi davranırmıııış Şeniz Tarçın sakinleştirdi seni yerimseniben

napcan alıştım artık...emek olmadan yemek olmuyor...
artık sinirlenmiyorum..eskiden sinirleniyodum kavga çıkıyodu...kaydirigubbakcemile3

he valla...sz bari gitmeyinn..hem hastayım hem yalnızakannehir

napcan alıştım artık...emek olmadan yemek olmuyor...
artık sinirlenmiyorum..eskiden sinirleniyodum kavga çıkıyodu...kaydirigubbakcemile3

Valla inanmam sinirlenmediğine... enerjin yok ya o yüzden böylesin Şeniz Burdayız canım kaydirigubbakcemile5 Sonra sinirini bizden çıkarırsın ohaoldumsmile

bu arada kilo alma topiğine kilo almak istiyorsanız hamile kalın yazmışlarakannehir

ni demek bu yani hamile kalmasak mı:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…