teşekkür ederiiiim,beni sizler yarattınız güzellerimopuyorumnanaktan valla şaka maka iyi gaza geliyorum bu topikte benkaydirigubbakcemile3
bir türlü veremediğim kiloları sonunda vermeye başladım tartım bozuldu o yüzden belimi ve kalçamı mezurayla ölcüyorum ,,2 günde 3 cm inceldim bakalım hafta sonuna dek ne olacak , yaptığım ise çok basit günde haşlanmış 1-2 yumurta yiyorum hem tok tutyor hem sadece 80 kalori hem de çok sağlıklı ..
Yumurta cidden çok etkili bişi, ben sabah yedim ama tuzlayarak yedim :)
gelcek gelcek devamıda,haftada 2-3 kez amaguclubacismile
Detoksda kahvaltıda yumurta da var yerimseniben Şenizbende tuzsuz sewmem bol bahartlı olcak bide cokacimcoook
Afiyet bal şeker olsun bebeeeem (senden alıntı :) ) Canım ben zaten aşureyi tarçın yemek için yiyodum. aşure=tarçın :) O denli bayılırım tarçına cokacimcoookya ben bu tarçını çok seviyorum yaaa.sadece bir çubuk tarçın ve sıcak su bana aşure yemişim gibi haz verdi...
tenk yu dalsinya
ya ben bu tarçını çok seviyorum yaaa.sadece bir çubuk tarçın ve sıcak su bana aşure yemişim gibi haz verdi...
tenk yu dalsinya
:roflol: opuyorumnanaktan bende öle datlım iyi gazlıyoz birbirimizi Şeniz
heheolumunekankayizsmileDetoksda kahvaltıda yumurta da var yerimseniben Şeniz
Afiyet bal şeker olsun bebeeeem (senden alıntı :) ) Canım ben zaten aşureyi tarçın yemek için yiyodum. aşure=tarçın :) O denli bayılırım tarçına cokacimcoook
allah allah harbi tarçın çayı o kadar güzelmi ya?:bbo: bi deneyeyim birazdan bakalım
evet canım ya valla kendim yapmaya kalksam 3.günde pes edip yemeğe saldırıyordum. Şimdi birbirimize bakabaka daha sağlıklı olduk.Ne güzeliz biz yaaa:1hug:
benm adam beni ektisempatiksalakcinni
benm adam beni ektisempatiksalakcinni
Valla canım bundan sonrasını senin adam düşünsün artıkın, zaten 2 gündür bişi yemedin doğru düzgün kötükedihüso eyvahedigeldismile
noldu cadım? niye?:1hug:
işi çıkmış..geç gelcekmiş....ne diyim iyi dedimbilmiyorumkismile
oy sen yalnızmı kaldın,kıyamam gı sana:teselli:
Oy oy eşine de melek gibi davranırmıııış Şeniz Tarçın sakinleştirdi seni yerimseniben
he valla...sz bari gitmeyinn..hem hastayım hem yalnızakannehir
napcan alıştım artık...emek olmadan yemek olmuyor...
artık sinirlenmiyorum..eskiden sinirleniyodum kavga çıkıyodu...kaydirigubbakcemile3
Valla inanmam sinirlenmediğine... enerjin yok ya o yüzden böylesin Şeniz Burdayız canım kaydirigubbakcemile5 Sonra sinirini bizden çıkarırsın ohaoldumsmile
evet gerginlik çıksın istemiyorum dalaşcak halim yok zatebilmiyorumkismile
Cadıcım hamile olup da kilo almayan birini hiiiç duymadım ben valla
Takılıyom canım benim... zaten ortada bişi yok ki.. ama işte sen cadısın bi de hastasın ya... o yüzden şey ettim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?