50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Çok geçmiş olsun canım ya... başın da ağrıyormuş, bilgisayardan uzaklaşsana. Git yat uyu... o kadar ayran uykunu getirmedi mi?

Cadıcım hamile olup da kilo almayan birini hiiiç duymadım ben valla

aaa çok ayıp canikom çağlayı nasıl duymazsınalsanaalsanasmile hatun sadece 6kilo almış,doğumla zaten gitmiştir 4 kilosuakannehir Şuan hamile bi arkadaşım var,o kadar dikkat ediyorki yediklerine.Aç kalkıyorum çoğu zaman sofradan diyo. Doğum sonrası çok şiş olmak istemiyorum diyor. Oysa bende bi hamile kalsamda çatlayana kadar,ne bulursam götürsem diye hayal kuruyordumboshayallersmile

yalnız olmadığıma sevindim...çılgınlar gibi yemek yeme hayaliyle yanıyorum benmafoldumben

ama artık zayıf hamile modası var...bilmiyorumkismile

İnşallah canım iyi bir yere düşer.

2 kilo almış işte canım lülülülülülü

yalnız olmadığıma sevindim...çılgınlar gibi yemek yeme hayaliyle yanıyorum benmafoldumben

ama artık zayıf hamile modası var...bilmiyorumkismile
Kızlar siz bu kafayla hamilelikten sonra tontiş anneler olursunuz kaydirigubbakcemile3
scyllaa,dalsinya lingu inşallah hayırlı tezkereler olsun....
opuyorumnanaktan Saol cadıcım
allah kısmet ederse ben o dönemde de diyetisyene gtmeyi düşünüyorum:Saruboceq:
Kavga etmek için mi gidiyon aklinialirimsmile lülülülülülü Baştan niyetini belli ettin sen, yicem herşeyi diye...

bu arada tarçın içiyorum ben daha şekerli bişey bekliyordum ama değilmiş. Kokusunu çok seviyorum

la yesa gacısı sen şimdi

yağsız sütten az şekerli muhallebiyi yazdın yine aynı şey oldu..ben görmemiştim canım istedii

:roflol::roflol: hıc gulecegım yoktu yahuu kaydirigubbakcemile3

çıkmadan sorayım
evde meyve suyu var
onu sodayla seyreltip içsem olurmuu?
acil cevap lazımm

olmaz canım olmaz mis gibi detox corban var hala ne icsem dıyosun yaakaydirigubbakcemile3

Yesacım cadıcım, dulcinean burda, gözün arkada kalmasın :))

:mymeka: ayy yanlıs oldu Şeniz

Yumurta cidden çok etkili bişi, ben sabah yedim ama tuzlayarak yedim :)

neeeeeeeeeee tuz YOK TUZ valla lısteyı bı boz :mymeka:

off evet yaa,şimdiki hamileler incecik.Önlerine bi top koyymuş gibiler:sm_confused:

ayyy super yaa keske bızımde oyle olsa

bu arada yesıl cay ıctım 8dekı detox corbamı da yedım SON BIR kaldı ınsallah :)) bayaa da kaldı hepsını bıtırecegım artık:)

neeeeeeeeeee tuz YOK TUZ valla lısteyı bı boz :mymeka:

E peynirde de tuz var, ekmekte de lülülülülülü :1closedeyes: Hem yumurta tutsuz yenmez, insanın midesi kalkar sabah sabah :dilcikar:

Bi de ben 6 da yedim en son... gün içinde baya da bi yemişim, büyük boy yumurta tavası kadar kaldı sadece.. Başka da yemicem. Midem almıyo artık bugünlük. Geç saatte yemek dokunuyo hem bana boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…