Neyin var evcadıcım şu an tam olarak?? Vücudunda ağrı neyim var mı?
Cadıcım hamile olup da kilo almayan birini hiiiç duymadım ben valla
burnum akıyu
başım ağrıyu
boğazım acıyo
kaşınıyo...işte eklem yerlerim ağrıo,
tam souk algınlığıakannehir
aaa çok ayıp canikomçağlayı nasıl duymazsınalsanaalsanasmile hatun sadece 6kilo almış,doğumla zaten gitmiştir 4 kilosuakannehir Şuan hamile bi arkadaşım var,o kadar dikkat ediyorki yediklerine.Aç kalkıyorum çoğu zaman sofradan diyo. Doğum sonrası çok şiş olmak istemiyorum diyor. Oysa bende bi hamile kalsamda çatlayana kadar,ne bulursam götürsem diye hayal kuruyordumboshayallersmile
Saol canım.. şimdiden düşünme bunları sen. İlk ayrılmak zor oluyo, sonradan vitesi boşa alıyon günle geçiyo yerimseniben Terör olmadığına şükür ediyorum. İnşallah senin eşin de o bakımdan iyi bi yere düşer. Gerisi geçici şeyler. Hem siz evlisiniz ya, istediğin haftasonu gider evciye çıkarırsın... Uzun dönem yaparsa yerinde olsam gider birlikte yaşardım zaten kaydirigubbakcemile3
yalnız olmadığıma sevindim...çılgınlar gibi yemek yeme hayaliyle yanıyorum benmafoldumben
ama artık zayıf hamile modası var...bilmiyorumkismile
off evet yaa,şimdiki hamileler incecik.Önlerine bi top koyymuş gibiler:sm_confused:
scyllaa,dalsinya lingu inşallah hayırlı tezkereler olsun....
ewet ya pek bi datlu görünüyolar onlar :))off evet yaa,şimdiki hamileler incecik.Önlerine bi top koyymuş gibiler:sm_confused:
saol cnm aminnnscyllaa,dalsinya lingu inşallah hayırlı tezkereler olsun....
allah kısmet ederse ben o dönemde de diyetisyene gtmeyi düşünüyorum:Saruboceq:
allah kısmet ederse ben o dönemde de diyetisyene gtmeyi düşünüyorum:Saruboceq:
İnşallah canım iyi bir yere düşer.
2 kilo almış işte canım lülülülülülüaaa çok ayıp canikomçağlayı nasıl duymazsınalsanaalsanasmile hatun sadece 6kilo almış,doğumla zaten gitmiştir 4 kilosuakannehir Şuan hamile bi arkadaşım var,o kadar dikkat ediyorki yediklerine.Aç kalkıyorum çoğu zaman sofradan diyo. Doğum sonrası çok şiş olmak istemiyorum diyor. Oysa bende bi hamile kalsamda çatlayana kadar,ne bulursam götürsem diye hayal kuruyordumboshayallersmile
Kızlar siz bu kafayla hamilelikten sonra tontiş anneler olursunuz kaydirigubbakcemile3
yalnız olmadığıma sevindim...çılgınlar gibi yemek yeme hayaliyle yanıyorum benmafoldumben
ama artık zayıf hamile modası var...bilmiyorumkismile
opuyorumnanaktan Saol cadıcımscyllaa,dalsinya lingu inşallah hayırlı tezkereler olsun....
Kavga etmek için mi gidiyon aklinialirimsmile lülülülülülü Baştan niyetini belli ettin sen, yicem herşeyi diye...allah kısmet ederse ben o dönemde de diyetisyene gtmeyi düşünüyorum:Saruboceq:
la yesa gacısı sen şimdi
yağsız sütten az şekerli muhallebiyi yazdın yine aynı şey oldu..ben görmemiştim canım istedii
çıkmadan sorayım
evde meyve suyu var
onu sodayla seyreltip içsem olurmuu?
acil cevap lazımm
Yesacım cadıcım, dulcinean burda, gözün arkada kalmasın :))
ayy sorma yesa ben yemekteyizi izleme gafletinde bulundum,yalana yalana öldüm:bbo: o yanmış künefenin bile içine düştüm resmen. Amaan diyet boyunca izlemem bi dahalmaz:
canım ben pek kotu degıldım bugun yaa Allaha sukur ama soylemesı ayıp annem patlıcan sarması yapmıs pek severım ama yıyemedım gozum kaldı onda ama corbamı ıctım ben de patlıcan sarması da neymıs dedım mıs gıbı dedım mercımek bulgur dedım sempatiksalakcinni
:lepi:
Yumurta cidden çok etkili bişi, ben sabah yedim ama tuzlayarak yedim :)
off evet yaa,şimdiki hamileler incecik.Önlerine bi top koyymuş gibiler:sm_confused:
inşallah scyllaacım,allah tüm askerlerimize ve ailelerine şans ve sağlık versin
neeeeeeeeeee tuz YOK TUZ valla lısteyı bı boz :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?