50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben peynır yemedım hıh yumurtayı da tuzsuz yedım hıh2 hıc bozmadım hep ıkıser saat arayla yaptım hepsını de bıtırecegım ınsallah hıh3 lülülülülülü

öyleler canım kızım 7 yaşında oğlumda 7.5 aylık..
ben yedim ama 2 dilim tam portakal değil onuda koçiş verdi malesef..almazsam alınırdı..:1no2:
canım benım ne demek daha bırakmayız bız senı ne kalmıs zaten surda 50lılı rakamlara hadı hobaa gıtsın kılolar kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
bende sizi bırakamam çok hoşsunuz ..kaydirigubbakcemile3
mirmirmirmir yok portakalı ben yemedimdee
tatlıyıda detoksum bitince yiyim diyom.olmazmı?fisfisfis

yanlız sabah kahvaltı sonrası geryfurt suyu içiyordum bu gün onu yaptım malesefsempatiksalakcinni 2 saat sonrada ayranımı içmeye başladım...

selam kızlar ben detoksu yapmıyorum ama kısaca özet geçeyim size. sizden ilham aldım akşam tarhana çorbası yaptım ama olayı iğrençleştirip içine lahana kattım :1rolleyes: fena olmamıştı aslında lahanın nimetlerinden faydalanayım diye.
25 dak koşar adım koşu bandında geçirdim. göbeğime strech film sardım.onu da kocam sardı ii bi dalga geçti o tuttu strech filmi etrafında döndüm bende sempatiksalakcinni .ama normalde çok zor terlerim ama o göbek bölgem baya terledi. hatta bi serlik bi şişkinlik vardı onada ii geldi. yeşil çayımı içtim.
tatlı krizi malesef oluyor .onada şöle bi çözüm buldum . kentin minik renkli şekerleri var .melbondu galiba adı.ondan bitane attım ağzıma krizimi dindirsin diye.şimdi hiç tatlı falan istemiyorum.bazen canım kremşantili tatlı istiyor. ama hele bi 55 göreyim yapacam pastamı.:Saruboceq:

ben peynır yemedım hıh yumurtayı da tuzsuz yedım hıh2 hıc bozmadım hep ıkıser saat arayla yaptım hepsını de bıtırecegım ınsallah hıh3 lülülülülülü

Ben senden daha çok kilo verince hıh4 de benden olmuş olur yesacım süpürgeli cadıcım :dance: Şeniz

bende sizi bırakamam çok hoşsunuz ..kaydirigubbakcemile3
...

canım benım o senın hoslugun Şeniz aveloncum bak bana hoş dedıler sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

portakal yıyenı bulduk bu arada bilmiyorumkismile

@aveloncum- ya da dalsinya:) canım sen listeye bile giremeyeceksin bu gidisle ghehehhhe:))))

@nilufert
canım sen de ıyı yapmıssın da bı cızelgen eksık :)

Son düzenleyen: Moderatör:
dimi ama? yoksa bu iştahla üçüz doğurcak gibi büyütürüz göbeklerikaydirigubbakcemile3
sempatiksalakcinni

la dalsinya çağladan yarım kilo az alıp 6 kiloyla doğrurum ona göre...kaydirigubbakcemile

ay ne ünlü oldu portakal yaaakafamçokkarıştı

ya yesacım seni yoracam ama çizelgeyi bu sitedenmi eklicez bi ara görmüştüm şimdi arıyorum bulamıyorum.yoksa tickerfakrocomdan mı?

Bıy bıy bıy bıy, dalsinya da ülke gibi oluyo yaw, şarkıda dalsinea diye telaffuz ediyolardı.
Hoşsunuz demiş hoşsun dememiş lülülülülülü Hem daha senin cadılığını görmedi o. Trufa yaptıklarını yap bakalım da ne oluy olumunekankayizsmile

yesam saol o bulgurla nohut resimde haşlanmış vaziyettemisempatiksalakcinni

birde benimkinin tanesi bolll:lepi:

veremessem sırf o taneler yüzündenkafamçokkarıştı

dalsi desek olmamı dalsicim :roflol:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bide elma ve portakallar için
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya yesacım seni yoracam ama çizelgeyi bu sitedenmi eklicez bi ara görmüştüm şimdi arıyorum bulamıyorum.yoksa tickerfakrocomdan mı?

bu sıteden ekle canım sonra profıl duzenleden cızelge baslıgı altına yapıstır

Weight Loss - Diet Ticker

ayyyyyyyyyy avelon ıste avelon kaydirigubbakcemile3 resmın kenarına baktın mı canım avelon naber ya yazdım akannehir yaa ben trufu truf baklavaları sevıyor ben napıyım kendı dedı gonder de gozum gonlum acılsın dıye kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
yesam saol o bulgurla nohut resimde haşlanmış vaziyettemisempatiksalakcinni

birde benimkinin tanesi bolll:lepi:

veremessem sırf o taneler yüzündenkafamçokkarıştı

canım nohut haslanmısta bulgur daha haslanmamıstı resımde valla benımde bu seferkı bol oldu sankı bı de yesıllık yoktu gecenkınde bunda var pek sevdım tek bı kasem kaldı akannehir

canım veremeyenlerı lısteye almıcam zaten hatta yonetıcılerle konusup 1 hafta ban yedırcem aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

dalsi desek olmamı dalsicim :roflol:

aman avelon de canım duz hesap kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…