E peynirde de tuz var, ekmekte de lülülülülülü :1closedeyes: Hem yumurta tutsuz yenmez, insanın midesi kalkar sabah sabah :dilcikar:
Bi de ben 6 da yedim en son... gün içinde baya da bi yemişim, büyük boy yumurta tavası kadar kaldı sadece.. Başka da yemicem. Midem almıyo artık bugünlük. Geç saatte yemek dokunuyo hem bana boshayallersmile
öyleler canım kızım 7 yaşında oğlumda 7.5 aylık..allah bağışlasın canım, ne tatlıdır onlar kim bilir. kilo dediğin verilir, allah sağlıklı bebişler nasip etsin hepimize...
ayy kabahat işlemiş öğrenci gibi olmuş. " yok hocam vallahi de ben yemedim portakalı":roflol:
bende sizi bırakamam çok hoşsunuz ..kaydirigubbakcemile3canım benım ne demek daha bırakmayız bız senı ne kalmıs zaten surda 50lılı rakamlara hadı hobaa gıtsın kılolar kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmile
mirmirmirmir yok portakalı ben yemedimdee
tatlıyıda detoksum bitince yiyim diyom.olmazmı?fisfisfis
ben peynır yemedım hıh yumurtayı da tuzsuz yedım hıh2 hıc bozmadım hep ıkıser saat arayla yaptım hepsını de bıtırecegım ınsallah hıh3 lülülülülülü
bende sizi bırakamam çok hoşsunuz ..kaydirigubbakcemile3
...
sempatiksalakcinnidimi ama? yoksa bu iştahla üçüz doğurcak gibi büyütürüz göbeklerikaydirigubbakcemile3
2 kilo almış işte canım lülülülülülü
Kızlar siz bu kafayla hamilelikten sonra tontiş anneler olursunuz kaydirigubbakcemile3
opuyorumnanaktan Saol cadıcım
Kavga etmek için mi gidiyon aklinialirimsmile lülülülülülü Baştan niyetini belli ettin sen, yicem herşeyi diye...
canım benım o senın hoslugun Şeniz aveloncum bak bana hoş dedıler sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
portakal yıyenı bulduk bu arada bilmiyorumkismile
@aveloncum- ya da dalsinya:) canım sen listeye bile giremeyeceksin bu gidisle ghehehhhe:))))
@nilufert canım sen de ıyı yapmıssın da bı cızelgen eksık :)
ay ne ünlü oldu portakal yaaakafamçokkarıştı
fıstıklar ben geldima.s.
napimmm okuyayımmı geçmişi varmı kaçırdığım noktalar:hulya:
canım ıkı resım ekledım gerısı bos -tatlicadiarzu-
dur senın ıcın yıne ekleyım kaydirigubbakcemile5
canım benım o senın hoslugun Şeniz aveloncum bak bana hoş dedıler sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
portakal yıyenı bulduk bu arada bilmiyorumkismile
@aveloncum- ya da dalsinya:) canım sen listeye bile giremeyeceksin bu gidisle ghehehhhe:))))
fıstıklar ben geldima.s.
Bıy bıy bıy bıy, dalsinya da ülke gibi oluyo yaw, şarkıda dalsinea diye telaffuz ediyolardı.
Hoşsunuz demiş hoşsun dememiş lülülülülülü Hem daha senin cadılığını görmedi o. Trufa yaptıklarını yap bakalım da ne oluy olumunekankayizsmile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bide elma ve portakallar için
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ya yesacım seni yoracam ama çizelgeyi bu sitedenmi eklicez bi ara görmüştüm şimdi arıyorum bulamıyorum.yoksa tickerfakrocomdan mı?
Bıy bıy bıy bıy, dalsinya da ülke gibi oluyo yaw, şarkıda dalsinea diye telaffuz ediyolardı.
Hoşsunuz demiş hoşsun dememiş lülülülülülü Hem daha senin cadılığını görmedi o. Trufa yaptıklarını yap bakalım da ne oluy olumunekankayizsmile
fıstıklar ben geldima.s.
yesam saol o bulgurla nohut resimde haşlanmış vaziyettemisempatiksalakcinni
birde benimkinin tanesi bolll:lepi:
veremessem sırf o taneler yüzündenkafamçokkarıştı
dalsi desek olmamı dalsicim :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?