50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dalsi desek olmamı dalsicim :roflol:
Bak o olur kaydirigubbakcemile5

Gördüydüm canım... yesacım süpürgeli cadıcım, kimlik belli oluyo diye de değiştirdim yahu boshayallersmile

Yaw merak ettin seni, hayırdır??

yok be canım bugün geç kalktım çünkü kociş gececi saat 2 de başladım ayrana

çarşı işlerim çok yoğundu eve geldim zaten akşam olmuştu yemekti bulaşıktı ee 1 2 tel konuşması bu saat olduuu:hulya:

ama iyi gidiyom tetoxlaaakaydirigubbakcemile3

detoxu bugün bitenler,yarın ne yiceksiniz bakalım he akşama? ben ne hayaller kuruyorumki sormayınsempatiksalakcinni valla detoxla verdiğim kiloyu geri almazsam yarın iyidir

İyi bari canım ya, ben de bi sorun oldu sandıydım... insan 1 dk lığına gelir yazar di mi ama :mymeka: klava:

Bak o olur kaydirigubbakcemile5

Gördüydüm canım... yesacım süpürgeli cadıcım, kimlik belli oluyo diye de değiştirdim yahu boshayallersmile

o ne demek yaa kımlık bellı oluyo google a avelon yazdım bı sey cıkmadı -tatlicadiarzu-

ama iyi gidiyom tetoxlaaakaydirigubbakcemile3

tetoxsunu yırım valla cok sasırtın canım benı yaa ben dırekt yapamadım falan gıbı bı sey beklıyordum nasıl bı ımaj cızdıysen artık kaydirigubbakcemile3-tatlicadiarzu-

bu arada 20 kısı olduk bız hobaaaaaaaaa :teytey:

var ya içimden nasıl baklavalardan bahsetmek geliyor...

:mymeka: :mymeka:

detoxu bugün bitenler,yarın ne yiceksiniz bakalım he akşama? ben ne hayaller kuruyorumki sormayınsempatiksalakcinni valla detoxla verdiğim kiloyu geri almazsam yarın iyidir

ben cok sevdım corbayı ogunlerde bunu yıcem detoxum bıtse bıle -tatlicadiarzu-

la yasemin benimkiler yesanınkilerden de az o ne olcek...

ayy bilmiyom iştee yarın daha az katarım bende:1ninca:
ama çok güzel bişey bu yaaa biraz tuzu yerinde olcak üzerinede azıcık zeytin yağı yazın on numara yemek buuu

evdekiler bayıldı neredeyse saklıycaktımm

benimde 2 kase kadar kaldııbilmiyorumkismile

saat 10 da biterr:lepi:

bnmki 6da bitti........:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…