50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk canımcımopuyorumnanaktan
senin nası gidiyor geçmişi okumadımdaa:uhm:

iyi iyi gayet güzel gidiyor. Yarın yiyeceklerimin listesini yapıyorumkaydirigubbakcemile3 çok özledim yemek yemeyi.Karar veremedim ne yesem akşam diye. Şuan için dürüm aöık ara önde gidiyodelikafadulden

detoxu bugün bitenler,yarın ne yiceksiniz bakalım he akşama? ben ne hayaller kuruyorumki sormayınsempatiksalakcinni valla detoxla verdiğim kiloyu geri almazsam yarın iyidir

hoooooppp dedik nolıııyyy bakiiiim kendimizi kaybetmewkkk yoookk:mymeka:
İyi bari canım ya, ben de bi sorun oldu sandıydım... insan 1 dk lığına gelir yazar di mi ama :mymeka: klava:
ee haklısın tabiide olmadı iştee:ecrin_bebek:
inanmıyorum yaaa imaj diyo bak bikerem allaaa alllaaananiknanik

iyi iyi gayet güzel gidiyor. Yarın yiyeceklerimin listesini yapıyorumkaydirigubbakcemile3 çok özledim yemek yemeyi.Karar veremedim ne yesem akşam diye. Şuan için dürüm aöık ara önde gidiyodelikafadulden

kötükedihüso alsanaalsanasmile :mymeka:

Yasemin btki çayıyla idare ediyorummm

haklıısın dalsinyam...bu saatten sonra yemiyim artık yarın gzl kahvaltı yaparım...

saolasın lingum.....

Yasemin btki çayıyla idare ediyorummm

haklıısın dalsinyam...bu saatten sonra yemiyim artık yarın gzl kahvaltı yaparım...

saolasın lingum.....

aboooo ben hala çorbamı içiyom yaaa:1no2: bi sorun var heralde bende. B u saatlerde içilmezmi bu,noluyoooeyvahedigeldismile

askımı beklyrm:gitme:
O gelince uyanırsın :1hug:
aboooo ben hala çorbamı içiyom yaaa:1no2: bi sorun var heralde bende. B u saatlerde içilmezmi bu,noluyoooeyvahedigeldismile
Biz öyle dedik giripincim... bu zaten bana dokundu, geç saatte yersem daha da kötü olurum diye şey ettim. Tarifte 10 a kadar serbest diyodu.

bitsin artık şu detoks ya,benim bile içim dışım çorba oldu çok zahmetli bir şey,ben yazın meyvelerle yapıcam detoksumu.

Benim okulla alakalı canım, netten bağımsız bişi

hımm pekı madem dulcine kaydirigubbakcemile3

bağımlılık yaptı sende belli bellisempatiksalakcinni

valla yaa kafa yaptı bu bana sempatiksalakcinni

hadi bakalım görücez.Daha ilk günündesinde böyle diyon.Yarın akşamda görüşelimsempatiksalakcinni

yaa hanı ıkıncı gun daha rahat daha ıyıydı yaaaaaa kaydirigubbakcemile

hoooooppp dedik [/
inanmıyorum yaaa imaj diyo bak bikerem allaaa alllaaananiknanik

sırnaşık şey lülülülülülü Şeniz

ben de ıcecegım canım benım bıtmedı daha aman bırak ıcmeyenler veremeyecekler aklinialirimsmile

bitsin artık şu detoks ya,benim bile içim dışım çorba oldu çok zahmetli bir şey,ben yazın meyvelerle yapıcam detoksumu.

benım de aklımda sebze detoxu var valla bı gun ayarlasak aslında su detox bı gecsın gelecek hafta ben donmeden bı gun yıne boyle ekşinli olsun :lepi:

süreç de önemli benim için, ben tutamam boğazımı,meyve filan yerim detoks kalmaz sonra.
Ben normalde de tek çeşit beslenmeye alışkın olduğum için ve meyvele de aram olmadığı için o bakımdan sorunum yok.. Baklagil de pek tüketmem, o yüzden değişiklik olsun diye yaptım canım. Yoksa pek de bi etkisi olduğunu sanmıyorum zaten. Sabahtan beri sıvı atıp duruyom anca kaydirigubbakcemile2 Tadı güzel olduğundan yazın arada sırada yaparım sanırsam. Sen de meyve ile birlikte yaparsın kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…