Linguistcim erkek arkadaşın nerde kalıyordu senin, lojman falan mıydı?
ben olsam üzülürdüm be canımmm:sinifsinif:Ben yarın akşam anneme gidicem mantı yapcakmış, üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :kedi:
Ben yarın akşam anneme gidicem mantı yapcakmış, üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :kedi:
hımm pekı madem dulcine kaydirigubbakcemile3
valla yaa kafa yaptı bu bana sempatiksalakcinni
yaa hanı ıkıncı gun daha rahat daha ıyıydı yaaaaaa kaydirigubbakcemile
sırnaşık şey lülülülülülü Şeniz
ben de ıcecegım canım benım bıtmedı daha aman bırak ıcmeyenler veremeyecekler aklinialirimsmile
dimi canım,içelim güzelleşelim:içelim:
benım de aklımda sebze detoxu var valla bı gun ayarlasak aslında su detox bı gecsın gelecek hafta ben donmeden bı gun yıne boyle ekşinli olsun :lepi:
ben olsam üzülürdüm be canımmm:sinifsinif:
yersin canım bir tabak,ne olucak ondan. yanında da yeşilik biraz,fıstık gibi öğün.
canım tabikide kolay oluyo ama artık çorba görmek istemiyorsun,dişe gelir yemek yemek istiyorsun ondan
yaw 50 59 arasındakıer nye zayıflarkı yıgın ıcın keyfınıze bakın benım gıbın
Sevin canım sevin... ev mantısı bu cokacimcoook abur cubur falan değil!! Yağını çok koymazsan kıymalı makarna olmuş olur. Afiyet olsun cokacimcoookBen yarın akşam anneme gidicem mantı yapcakmış, üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :kedi:
Ben gitti sanıyordum canım. Güzel olur güzel... :lepi:bu cmt gitcek cnm köy gibi bi yermiş gitceği yer köy ewini misafirhane yapmışlar odaları 2 kişilik olcakmış sanırım ...gidince görces bakalım
:roflol:evet ya ben de birinci gün iyiydim de bugün kabus gibiydi özellikle akşam. Ketçap kokusu duyup ketçap yalamak istedim o derece kaydirigubbakcemile3
Senin boy uzun sanırsam, bendeki göbeği görsen mafoldumbenyaw 50 59 arasındakıer nye zayıflarkı yıgın ıcın keyfınıze bakın benım gıbın
detoxumu tamamlamıs bulunuorum.cok mutluyum:) azonce dusa girdim cıkınca cıbıl cıbıl tartıldım sabahkinden 200gr eksik cıktı ki bu saatteki olcum hep fazla olur bakalım yarın sabah uyanınca neyi gorcez :)
Sevin canım sevin... ev mantısı bu cokacimcoook abur cubur falan değil!! Yağını çok koymazsan kıymalı makarna olmuş olur. Afiyet olsun cokacimcoook
sağol canım:)
ee bu keyiflerinde bi sonu gelir bigün,o zaman nasıl verilcek o kilolar.Şimdiden önlem almak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?