50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ben yarın akşam anneme gidicem mantı yapcakmış, üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :kedi:

canım tabikide kolay oluyo ama artık çorba görmek istemiyorsun,dişe gelir yemek yemek istiyorsun ondan

detoxumu tamamlamıs bulunuorum.cok mutluyum:) azonce dusa girdim cıkınca cıbıl cıbıl tartıldım sabahkinden 200gr eksik cıktı ki bu saatteki olcum hep fazla olur bakalım yarın sabah uyanınca neyi gorcez :)

ben olsam üzülürdüm be canımmm:sinifsinif:

ama ben kendim mantı yapamıyorum ki, hasret kaldım resmen:1no2:

yersin canım bir tabak,ne olucak ondan. yanında da yeşilik biraz,fıstık gibi öğün.

Ay canım moral verdin valla sağol Şeniz , yalnız şu detox başlığında aburcubur yerseniz kilolar geri döner anında falan yazmışlar, hamur ya mantı da ondan korktum.
Ya neler aburcubura giriyor ayırt edemiyorum bazen kafamçokkarıştı

canım tabikide kolay oluyo ama artık çorba görmek istemiyorsun,dişe gelir yemek yemek istiyorsun ondan

evet ya ben de birinci gün iyiydim de bugün kabus gibiydi özellikle akşam. Ketçap kokusu duyup ketçap yalamak istedim o derece kaydirigubbakcemile3

Ben yarın akşam anneme gidicem mantı yapcakmış, üzülsem mi sevinsem mi bilemedim :kedi:
Sevin canım sevin... ev mantısı bu cokacimcoook abur cubur falan değil!! Yağını çok koymazsan kıymalı makarna olmuş olur. Afiyet olsun cokacimcoook
bu cmt gitcek cnm köy gibi bi yermiş gitceği yer köy ewini misafirhane yapmışlar odaları 2 kişilik olcakmış sanırım ...gidince görces bakalım
Ben gitti sanıyordum canım. Güzel olur güzel... :lepi:
evet ya ben de birinci gün iyiydim de bugün kabus gibiydi özellikle akşam. Ketçap kokusu duyup ketçap yalamak istedim o derece kaydirigubbakcemile3
:roflol:
yaw 50 59 arasındakıer nye zayıflarkı yıgın ıcın keyfınıze bakın benım gıbın
Senin boy uzun sanırsam, bendeki göbeği görsen mafoldumben

Rica ederim scyllaacım Bu kilo verme işini eziyete çevirmeye çok karşıyım. Günlük hayatta dikkat ettikten sonra, böyle fırsatları kaçırmadan, gönül rahatlığıyla yemeliyiz... Böylelikle kilomuz korunmuş olur :) Valla yemeden durursan üzülürüm. ınsanın içi acıyo öyle hikayelere, varlık içinde yokluk çekmek gibi :)

Buarada scyllaacım sen hani dedin ya, ilaç gelene kadar iyileşir diye... erkek arkadaşım da bugün öyle dedi. Hatta durum o kadar vahim ki, ilacını alamadan terhis olanlar bile varmış :) Bi de askeriyede hiçbişi boşa gitmez denir ya, sırf ilaç için geri bile çağırabilirler :)) Karakomedi işte.

ee bu keyiflerinde bi sonu gelir bigün,o zaman nasıl verilcek o kilolar.Şimdiden önlem almak gerek

yaww yapma kendımı kandırıyorum ıste evet son zamanlarda cok yemeye basladım ama ben hep 57 58 ım 15 yıldır ılerde alırmıyım alırım muhakkak ama soyle dusunuyorum kıslerın bellı beslenme alıskınlıkları vardır bunun altına duserlese verır cıkarlarsa alırlar ben normalde tatlı abur cubur yıgıp 58 kalıyorsam yıne kalırım ama gunde 1 gofret yerken 2 ye cıkarırsam alırım anlatabıldımmı bılmem ben sımdı 1 yerken 3-4 yemeye basladım goruntude herkes zayıfsın nasıl koruyosun hem cocuk dogurmussun hem boylesın dıyor ama ben fazlalıklarımın farkındayımyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…