50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

inş.. bebemmm :lepi:

çook geçmiş olsun canım....
bizde 3 ay acemilik döneminde çok sıkıntı cektik hatta kendi kullandığı mide ilacı war sabah alması gereken onu bile taneyle alıyodu rewire teslim edip..
bide rewire giden her kese talcid veriyolar muabbeti war ya cem yılmaz mı diyodu ne gülsem mi ağlasam mı :uhm: -tatlicadiarzu-

valla yerken süperde verirken allah allaaah :1no2:

Ben senin adına şöyle düşünmüştüm bi ara... yazın tatil için akdeniz tarafına gidersin, ordan da gemiye kaydirigubbakcemile5 Güzel havalarda, anamurdan kıbrıs gözüküyo yerimseniben

canım ya çok tatlısın :1hug:
anamurdan kıprısı görsem orda durabilirmiyim ki boshayallersmile walla jujum ayarlayabilirse yanına giderim yoksa tatil falan yapmam sanırım bilmiyom

Yasemiiiiiiin, eskileri mi okuyon?

heeee baktım kızlar durdu fırsattan istifade okiiim dedimm hemde kociş içerde uyuyor klavyenin sesine uyanmasın şincikkaydirigubbakcemile3
ayy sense öldürdü beni gülmektennsempatiksalakcinni

naneleri arıyomuş:roflol: çorbadaa bende dereotunu yakalamkla uğraşıyom:roflol:

Sağol canım, gittiğinden beri sürekli hasta zaten... boshayallersmile Ama en son konuşmamızda daha iyiydi kaydirigubbakcemile2 Orda havalar 21-22 derece şu sıralar :lepi: Artık daha iyi olur diye umut ediyorum, ufoyu falan da yakmazlar hem, kuru hava da hasta ediyo çünkü.

valla yerken süperde verirken allah allaaah :1no2:

ben verınce nasıl verıyorum bılıyomusun mesela hayatımda rejım yapmadım bıraz ıradesızımdır tek kılolu oldugum donem hamılelıgımdı 58 le baslasım 80 le gırdım 8 ayda 56 oldum ve asla rejım yada kısma olmadı sadece calısıyodum kosturmadan oldu bırde 22 yasındaydım ondan sanırım bu senede 54 e dustum oda moral bozuklugu sıkıntıdan oldu ben hep boyle verrıyorum 2 ay cok sıkıntılı bır donem gecırdım hıc bırsey canım ıstemedı bırde bekarken 49 olmustum oda aşk derdınden Allah dert vermesınde benım vermem boyle oluyor ama sımdı zayıf olmadıgım halde zayıf gorunuyorum o kurtarıyor benı

bugun ne gıydın topıgınde var resımlerım

ha bır yontemım vardı bılmeden yaptıgım bır yontem 4 ay boyunca kuş gıbı yedım ama yarım saate bır atıstırdım onun etkısı cok oldu 1 sımıdı saat 8 de yemeye balardım oglene kadar oglen cok az yarım porsıyoun yerdım ogleden sonra yıne cok sık ama az atıstırırdım aksamda cok az yerdım bebısım oldugu ıcın hemde calıstıgım ıcın aksam atıstırmaya fırsatım olmazdı boyle kılo vermıstım hemde 4 ayda

aahh ah özlemle anıyorum o günümafoldumben nerde o şaşalı günler nerde şimdiki çorbaya talim günleriakannehir
Ayyy, ama canım sen zaten zayıfsın ki... bi ara öyle bi kaçamak yine yaparsın, nolcak Şeniz
canım ya çok tatlısın :1hug:
anamurdan kıprısı görsem orda durabilirmiyim ki boshayallersmile walla jujum ayarlayabilirse yanına giderim yoksa tatil falan yapmam sanırım bilmiyom
Ya işte sizin 17 den sonra özgür ya.. tek engel para ve senin tatilin. Yoksa istediğin kadar gidebilirsin kaydirigubbakcemile3 Benim gitmem için ya ailesiyle gitcem evci çıkcak.. ya da son anda çarşının hangi gün olduğundan emin olup yola çıkcam o da uçakdaki bilet durumuna bağlı, business kalırsa 800-900 e bile ulaşabiliyo.. diğer ihtimal git gel 36 saat oto yolculuğu sempatiksalakcinni (ki düşün akşam 4 e kadar görüşebiliyoz sadece) (9 ayını kolaylaştırıyom kendi halimi anlatarak kaydirigubbakcemile3 )

:roflol: Kız bol koysadın kaydirigubbakcemile3

vavvvvvv benimde buna benzer bir hikayem var doğumdan 6 ay sonra başlamıştım düzenli yemek işine 75 ile başladım ortalama

5 yada 6 ayda 57 ye düşmüştüm kaydirigubbakcemile3

ama sonrası uzın hikaye oraya hiç gimeyeyim:hulya:

inş. canım daha ii olacaktr :içelim: hihoyyyt

biliyorum seni bugün ne giydinden,arada bakıyorum oraya. Evet kilolu değilsin.Ne güzel şanslısınki çok kolay yöntemlede verebiliyormuşsun fazlalıkları. Gerçi dertten kilo vermekte basit bi yöntem değil tabikide:sm_confused: az ve sık yemek kanıtlanmış bir yöntem kilo vermede. Sen 1 simidi 3-4 saatte yerken ben 10 dk demeden hüpletiyorum hepsinikaydirigubbakcemile3

ooo eskıdendı sımdı bende lop ındırıyorum canım 2. yıde ıstıyor gıdısım gıdıs degıl

saol canım içime kowaylan su serptin Şeniz zemuszemus
allah hepimize kolaylık versin hepimizin bi şekilde düzeni bozuluyo işte :ecrin_bebek: başka ayrılıklar vermesin rabbim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…