Sevin canım sevin... ev mantısı bu cokacimcoook abur cubur falan değil!! Yağını çok koymazsan kıymalı makarna olmuş olur. Afiyet olsun cokacimcoook
Ben gitti sanıyordum canım. Güzel olur güzel... :lepi:
:roflol:
Senin boy uzun sanırsam, bendeki göbeği görsen mafoldumben
inş.. bebemmm :lepi:
Buarada scyllaacım sen hani dedin ya, ilaç gelene kadar iyileşir diye... erkek arkadaşım da bugün öyle dedi. Hatta durum o kadar vahim ki, ilacını alamadan terhis olanlar bile varmış :) Bi de askeriyede hiçbişi boşa gitmez denir ya, sırf ilaç için geri bile çağırabilirler :)) Karakomedi işte.
Gripincim senin hamur dolu günün aklıma geldi kaydirigubbakcemile3
yaww yapma kendımı kandırıyorum ıste evet son zamanlarda cok yemeye basladım ama ben hep 57 58 ım 15 yıldır ılerde alırmıyım alırım muhakkak ama soyle dusunuyorum kıslerın bellı beslenme alıskınlıkları vardır bunun altına duserlese verır cıkarlarsa alırlar ben normalde tatlı abur cubur yıgıp 58 kalıyorsam yıne kalırım ama gunde 1 gofret yerken 2 ye cıkarırsam alırım anlatabıldımmı bılmem ben sımdı 1 yerken 3-4 yemeye basladım goruntude herkes zayıfsın nasıl koruyosun hem cocuk dogurmussun hem boylesın dıyor ama ben fazlalıklarımın farkındayımyerimseniben
Ben senin adına şöyle düşünmüştüm bi ara... yazın tatil için akdeniz tarafına gidersin, ordan da gemiye kaydirigubbakcemile5 Güzel havalarda, anamurdan kıbrıs gözüküyo yerimseniben
Yasemiiiiiiin, eskileri mi okuyon?
çook geçmiş olsun canım....
bizde 3 ay acemilik döneminde çok sıkıntı cektik hatta kendi kullandığı mide ilacı war sabah alması gereken onu bile taneyle alıyodu rewire teslim edip..
bide rewire giden her kese talcid veriyolar muabbeti war ya cem yılmaz mı diyodu ne gülsem mi ağlasam mı :uhm: -tatlicadiarzu-
valla yerken süperde verirken allah allaaah :1no2:
Ayyy, ama canım sen zaten zayıfsın ki... bi ara öyle bi kaçamak yine yaparsın, nolcak Şenizaahh ah özlemle anıyorum o günümafoldumben nerde o şaşalı günler nerde şimdiki çorbaya talim günleriakannehir
Ya işte sizin 17 den sonra özgür ya.. tek engel para ve senin tatilin. Yoksa istediğin kadar gidebilirsin kaydirigubbakcemile3 Benim gitmem için ya ailesiyle gitcem evci çıkcak.. ya da son anda çarşının hangi gün olduğundan emin olup yola çıkcam o da uçakdaki bilet durumuna bağlı, business kalırsa 800-900 e bile ulaşabiliyo.. diğer ihtimal git gel 36 saat oto yolculuğu sempatiksalakcinni (ki düşün akşam 4 e kadar görüşebiliyoz sadece) (9 ayını kolaylaştırıyom kendi halimi anlatarak kaydirigubbakcemile3 )canım ya çok tatlısın :1hug:
anamurdan kıprısı görsem orda durabilirmiyim ki boshayallersmile walla jujum ayarlayabilirse yanına giderim yoksa tatil falan yapmam sanırım bilmiyom
:roflol: Kız bol koysadın kaydirigubbakcemile3heeee baktım kızlar durdu fırsattan istifade okiiim dedimm hemde kociş içerde uyuyor klavyenin sesine uyanmasın şincikkaydirigubbakcemile3
ayy sense öldürdü beni gülmektennsempatiksalakcinni
naneleri arıyomuş:roflol: çorbadaa bende dereotunu yakalamkla uğraşıyom:roflol:
ben verınce nasıl verıyorum bılıyomusun mesela hayatımda rejım yapmadım bıraz ıradesızımdır tek kılolu oldugum donem hamılelıgımdı 58 le baslasım 80 le gırdım 8 ayda 56 oldum ve asla rejım yada kısma olmadı sadece calısıyodum kosturmadan oldu bırde 22 yasındaydım ondan sanırım bu senede 54 e dustum oda moral bozuklugu sıkıntıdan oldu ben hep boyle verrıyorum 2 ay cok sıkıntılı bır donem gecırdım hıc bırsey canım ıstemedı bırde bekarken 49 olmustum oda aşk derdınden Allah dert vermesınde benım vermem boyle oluyor ama sımdı zayıf olmadıgım halde zayıf gorunuyorum o kurtarıyor benı
bugun ne gıydın topıgınde var resımlerım
Sağol canım, gittiğinden beri sürekli hasta zaten... boshayallersmile Ama en son konuşmamızda daha iyiydi kaydirigubbakcemile2 Orda havalar 21-22 derece şu sıralar :lepi: Artık daha iyi olur diye umut ediyorum, ufoyu falan da yakmazlar hem, kuru hava da hasta ediyo çünkü.
ben verınce nasıl verıyorum bılıyomusun mesela hayatımda rejım yapmadım bıraz ıradesızımdır tek kılolu oldugum donem hamılelıgımdı 58 le baslasım 80 le gırdım 8 ayda 56 oldum ve asla rejım yada kısma olmadı sadece calısıyodum kosturmadan oldu bırde 22 yasındaydım ondan sanırım bu senede 54 e dustum oda moral bozuklugu sıkıntıdan oldu ben hep boyle verrıyorum 2 ay cok sıkıntılı bır donem gecırdım hıc bırsey canım ıstemedı bırde bekarken 49 olmustum oda aşk derdınden Allah dert vermesınde benım vermem boyle oluyor ama sımdı zayıf olmadıgım halde zayıf gorunuyorum o kurtarıyor benı
bugun ne gıydın topıgınde var resımlerım
Şeniz opuyorumnanaktaninş. canım daha ii olacaktr :içelim: hihoyyyt
bn geldm
biliyorum seni bugün ne giydinden,arada bakıyorum oraya. Evet kilolu değilsin.Ne güzel şanslısınki çok kolay yöntemlede verebiliyormuşsun fazlalıkları. Gerçi dertten kilo vermekte basit bi yöntem değil tabikide:sm_confused: az ve sık yemek kanıtlanmış bir yöntem kilo vermede. Sen 1 simidi 3-4 saatte yerken ben 10 dk demeden hüpletiyorum hepsinikaydirigubbakcemile3
bn geldm
Ayyy, ama canım sen zaten zayıfsın ki... bi ara öyle bi kaçamak yine yaparsın, nolcak Şeniz
Ya işte sizin 17 den sonra özgür ya.. tek engel para ve senin tatilin. Yoksa istediğin kadar gidebilirsin kaydirigubbakcemile3 Benim gitmem için ya ailesiyle gitcem evci çıkcak.. ya da son anda çarşının hangi gün olduğundan emin olup yola çıkcam o da uçakdaki bilet durumuna bağlı, business kalırsa 800-900 e bile ulaşabiliyo.. diğer ihtimal git gel 36 saat oto yolculuğu sempatiksalakcinni (ki düşün akşam 4 e kadar görüşebiliyoz sadece) (9 ayını kolaylaştırıyom kendi halimi anlatarak kaydirigubbakcemile3 )
:roflol: Kız bol koysadın kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?