Şeniz opuyorumnanaktan
Hoşgeldin canım, nasılsın?? Başın nasıl???
ooo eskıdendı sımdı bende lop ındırıyorum canım 2. yıde ıstıyor gıdısım gıdıs degıl
bn geldm
hoş geldin gülüm nası oldun :hulya:
Rica ederim scyllaacım Bu kilo verme işini eziyete çevirmeye çok karşıyım. Günlük hayatta dikkat ettikten sonra, böyle fırsatları kaçırmadan, gönül rahatlığıyla yemeliyiz... Böylelikle kilomuz korunmuş olur :) Valla yemeden durursan üzülürüm. İnsanın içi acıyo öyle hikayelere, varlık içinde yokluk çekmek gibi :)
Buarada scyllaacım sen hani dedin ya, ilaç gelene kadar iyileşir diye... erkek arkadaşım da bugün öyle dedi. Hatta durum o kadar vahim ki, ilacını alamadan terhis olanlar bile varmış :) Bi de askeriyede hiçbişi boşa gitmez denir ya, sırf ilaç için geri bile çağırabilirler :)) Karakomedi işte.
Canım uzun çıktı diye moralin bozulduğunda gel bana, daha bende ne hikayeler var boshayallersmile Amin canım... Böyle ayrılık olmasa, o güzelim kavuşmalar da olmaz opuyorumnanaktansaol canım içime kowaylan su serptin Şeniz zemuszemus
allah hepimize kolaylık versin hepimizin bi şekilde düzeni bozuluyo işte :ecrin_bebek: başka ayrılıklar vermesin rabbim a.s.
Oy oy, pek de bi mahsunmuş Şeniziyiym canım işte hla bklyrm:sinifsinif:
hoşgördm gripin
Canım pat diye çıkar biri Şeniz Başta kilo verirsin de, bi iştah açıldı mı birlikteyken, sonu gelmiyo kaydirigubbakcemile3 O sıkıcı olayı kesinlikle doğru ya... burası beni obez olmaktan kurtardı desem yeridir.ben de aşık olunca heep kilo veririm iştahım kapanır,aşık olma vaktim geldi de geçti galiba biraz.hayatım sıkıcı olunca yemeğe veriyorum kendimi. hareket lazım bana.
arkadaşlar ii akşamlarr yaa ben 55 olmak istiyorum sizleri görünce 55 çok gibi geliyoo yaşım 18 sizce kaç olmalıyım arkadaşlar 2 sene önce 16 yasındayken 50 kiloydum annem kızıodu hep kemiklerin belli oluo diodu bu arada boyum 1.63:sinifsinif:
Canım uzun çıktı diye moralin bozulduğunda gel bana, daha bende ne hikayeler var boshayallersmile Amin canım... Böyle ayrılık olmasa, o güzelim kavuşmalar da olmaz opuyorumnanaktan
Oy oy, pek de bi mahsunmuş Şeniz
Canım pat diye çıkar biri Şeniz Başta kilo verirsin de, bi iştah açıldı mı birlikteyken, sonu gelmiyo kaydirigubbakcemile3 O sıkıcı olayı kesinlikle doğru ya... burası beni obez olmaktan kurtardı desem yeridir.
Kız ikimiz de çok oburuz belli kaydirigubbakcemile5 Ben vermiş olduğum kiloları (61 e çıkmıştım) yazın plajda yediğim simitlerden aldım diyebilirimbiliyorum seni bugün ne giydinden,arada bakıyorum oraya. Evet kilolu değilsin.Ne güzel şanslısınki çok kolay yöntemlede verebiliyormuşsun fazlalıkları. Gerçi dertten kilo vermekte basit bi yöntem değil tabikide:sm_confused: az ve sık yemek kanıtlanmış bir yöntem kilo vermede. Sen 1 simidi 3-4 saatte yerken ben 10 dk demeden hüpletiyorum hepsinikaydirigubbakcemile3
Ha şöyle kaydirigubbakcemile5 Ben de makarna yaparım detoks bitince eşlik etmek için :))Keser zaten annem beni yemesem delikafadulden O kadar uğraşcak ben yemiycem, eninde sonunda yiycem de sayenizde iç rahatlığıyle yiycem şimdi:)
Şaka gibi ya, bir de bu işi meslek edinenler var, zor vallahi. Şu bedelli çıkmadı ki bir türlü
Yaşın küçük canım, sadece abur cuburdan uzak dur.arkadaşlar ii akşamlarr yaa ben 55 olmak istiyorum sizleri görünce 55 çok gibi geliyoo yaşım 18 sizce kaç olmalıyım arkadaşlar 2 sene önce 16 yasındayken 50 kiloydum annem kızıodu hep kemiklerin belli oluo diodu bu arada boyum 1.63:sinifsinif:
Yaaa, kız sen bugün niye böylesin, üzüldüm valla... kesin işi vardır ama, yoksa hasta hasta böyle yapmaz Şenizhastayım hem de bekliyorum...hem de aramıyo...uyuyamıyorum da..
1,63 boya 55-56 iyi olur. Üzerine çok çıkmamaya çalış bence
Kız ikimiz de çok oburuz belli kaydirigubbakcemile5 Ben vermiş olduğum kiloları (61 e çıkmıştım) yazın plajda yediğim simitlerden aldım diyebilirim
Ha şöyle kaydirigubbakcemile5 Ben de makarna yaparım detoks bitince eşlik etmek için :))
Çıkar belki canım, içini sıkma bu konuda... Daha çok erken Şeniz
Yaşın küçük canım, sadece abur cuburdan uzak dur.
Yaaa, kız sen bugün niye böylesin, üzüldüm valla... kesin işi vardır ama, yoksa hasta hasta böyle yapmaz Şeniz
n blym ki mutsuzm bugn böyle :gitme:
çok acıktım:sinifsinif: uyumam gerek artık.Biran önce kahvaltı yapmak istiyorum.Öpüldünüzopuyorumnanaktan
Kızlar ben yatıyorum öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
çok acıktım:sinifsinif: uyumam gerek artık.Biran önce kahvaltı yapmak istiyorum.Öpüldünüzopuyorumnanaktan
Kızlar ben yatıyorum öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?