Tatlı rüyalar gripincim ve scyllaacım. Öptüüüüüüüüüüm.
Canım 6 da yedim ben en son.. bu saatlerde hafif açlığa alışkınım ama tüm günkü şişkinlikten sonra gayet seviyorum bu midemdeki açlığı yerimsenibenboncuğum sen nasılsın ben acıktım yaaa
herks gdyo mu...
pek yazacak halm de yok ama...
dalsinya sağol gülüm inş sabh sevnrm
Canım 6 da yedim ben en son.. bu saatlerde hafif açlığa alışkınım ama tüm günkü şişkinlikten sonra gayet seviyorum bu midemdeki açlığı yerimseniben
opuyorumnanaktan Başın nasıl? (yanıt verdiysen görmedim canım bu soruya)
ben de bugün basladım arkadaslar.sanırım günlük yediğim içtigim seyleri burada da paylasmam gerekiyor, di mi?
yazmaya baslıyım birlikte zayıflamanın sartlarından bir de buysa:)
kızlar merhaba...
az önce çubuk tarçınlı yeşil çayımla detoksuma son vermiş bulunuyorum. yarın sabah kaç çıkacağımı çok merak ediyorum. beni yormadı detoks hiç ama başım ağrıyor biraz ondan mı bilmem. sizle detoks yapmak çok zevkli ama onu kesinlikle söyleyebilirimkaydirigubbakcemile5 arada böyle toplu hareketler yapalım kesinlikle, birbirimize gaz vermek çok iyi oluyoopuyorumnanaktan
Başı ağrıyan bi insan görünce dayanamıyorum ya ben :1hug: Orda olsaydım masaj yapardım. Çok yatınca da insanın başı ağrır. Boynunu falan üşütme. Gözlerini de yorma :mymeka:
aynı canım ya başım...bi değişiklik yok...yarın da evdeyim bu gidişle...eyvahedigeldismile
Canım 6 da yedim ben en son.. bu saatlerde hafif açlığa alışkınım ama tüm günkü şişkinlikten sonra gayet seviyorum bu midemdeki açlığı yerimseniben
ben hiç şişmedimm garip:uhm:
yani anlaa o kadar seviyom böyle şeyleri ((yoğurt ayran peynir yumurtaaa et süt )) dahada sayarımda yok saymayayım şincik
Selam kızlar nasılsınız bakiiimmm..
Tatlı cadıbayanssulusmile sen iyi değilsin galiba...Evde olacağını ummuyordum.Galiba birşeyler ters gitti
Olsu canım moralini bozma,otur evinde sıcak sıcak.
Zaten dışarısı da bir soğuk bir soğuk..Al ıhlamurunu,sarıl battaniyene,unut tüm olumsuz şeyleri, ohhh ne keyiff..zemuszemus
Özel bişi yapmana gerek yok katrece.. içinden nasıl geliyorsa yerimseniben Fikir al, fikir ver.. öyle öyle birbirimize destek oluyoruz. Motivasyonumuzu yüksek tutmaya çalışıyoruz. Böyle işte boshayallersmile
Başı ağrıyan bi insan görünce dayanamıyorum ya ben :1hug: Orda olsaydım masaj yapardım. Çok yatınca da insanın başı ağrır. Boynunu falan üşütme. Gözlerini de yorma :mymeka:
Yarın da dinlen işte mis gibi kaydirigubbakcemile2
aynı canım ya başım...bi değişiklik yok...yarın da evdeyim bu gidişle...eyvahedigeldismile
işi çıktı beyfendinin lunacım...bn de evde yatıyorum..hoş zaten hastayım da...
bi ıhlamur yapayım bari ıhlamur demişken aklıma geldi:sinifsinif:
Ay ne güzel anlattın öyle opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5Selam kızlar nasılsınız bakiiimmm..
Tatlı cadıbayanssulusmile sen iyi değilsin galiba...Evde olacağını ummuyordum.Galiba birşeyler ters gitti
Olsu canım moralini bozma,otur evinde sıcak sıcak.
Zaten dışarısı da bir soğuk bir soğuk..Al ıhlamurunu,sarıl battaniyene,unut tüm olumsuz şeyleri, ohhh ne keyiff..zemuszemus
bence önümzdeki ay sebze detoksu yapabiliriz bencealkisalkisalkis
Şişkinlik daha çok miktarla alakalı yasemincim. Bu kadar çok yemiyorum gün içinde.. yoksa gerçekten güzel bişi.. Bi tek ayran bayıyo boshayallersmile Bana versen bunun çeyreğini bana yeterdi bugün.. zorla yedim hep boshayallersmile Kilo alıyormuşum bi de :roflol:ben hiç şişmedimm garip:uhm:
yani anlaa o kadar seviyom böyle şeyleri ((yoğurt ayran peynir yumurtaaa et süt )) dahada sayarımda yok saymayayım şincik
EyvAllahvereliniortak :)
su an için Konuya tam haKim olamadım.paylasmaya baslıyım ben de geceleri yatmadan önce.gündüz de yorumlarımı içereceK cvplar yazarım o zaman :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?