50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben de bugün basladım arkadaslar.sanırım günlük yediğim içtigim seyleri burada da paylasmam gerekiyor, di mi?

yazmaya baslıyım birlikte zayıflamanın sartlarından bir de buysa:)

Son düzenleme:
bazı insanlar çok şanslı oluyor,kilolu olsalar bile orantılı oluyorlar,acayip durmuyor.ben o şanslı insanlardan değilim maalesef,hafif balık etli olmak isterdim ama çok ilginç bir fiziğim var. mesela evcadısı 68 kiloyken de hoşmuş.hiç öyle olmadım,şimdi bile göbüşüm var gayet orantısızım,spor desen o da var,ama zayıflamayınca,yani kilo vermeyince belim göbeğim gitmiyor. beni biraz motive etsenize kızlar, canım sıkılıyor. keşke kalçam filan olsaydı,arkada görmezdim,gözümün önünde olup moralimi bozmazdı.

boncuğum sen nasılsın ben acıktım yaaa
Canım 6 da yedim ben en son.. bu saatlerde hafif açlığa alışkınım ama tüm günkü şişkinlikten sonra gayet seviyorum bu midemdeki açlığı yerimseniben
herks gdyo mu...
pek yazacak halm de yok ama...

dalsinya sağol gülüm inş sabh sevnrm

opuyorumnanaktan Başın nasıl? (yanıt verdiysen görmedim canım bu soruya)

aynı canım ya başım...bi değişiklik yok...yarın da evdeyim bu gidişle...eyvahedigeldismile

ben de bugün basladım arkadaslar.sanırım günlük yediğim içtigim seyleri burada da paylasmam gerekiyor, di mi?

yazmaya baslıyım birlikte zayıflamanın sartlarından bir de buysa:)

Özel bişi yapmana gerek yok katrece.. içinden nasıl geliyorsa yerimseniben Fikir al, fikir ver.. öyle öyle birbirimize destek oluyoruz. Motivasyonumuzu yüksek tutmaya çalışıyoruz. Böyle işte boshayallersmile

kızlar merhaba...

az önce çubuk tarçınlı yeşil çayımla detoksuma son vermiş bulunuyorum. yarın sabah kaç çıkacağımı çok merak ediyorum. beni yormadı detoks hiç ama başım ağrıyor biraz ondan mı bilmem. sizle detoks yapmak çok zevkli ama onu kesinlikle söyleyebilirimkaydirigubbakcemile5 arada böyle toplu hareketler yapalım kesinlikle, birbirimize gaz vermek çok iyi oluyoopuyorumnanaktan

Selam kızlar nasılsınız bakiiimmm..

Tatlı cadıbayanssulusmile sen iyi değilsin galiba...Evde olacağını ummuyordum.Galiba birşeyler ters gitti
Olsu canım moralini bozma,otur evinde sıcak sıcak.
Zaten dışarısı da bir soğuk bir soğuk..Al ıhlamurunu,sarıl battaniyene,unut tüm olumsuz şeyleri, ohhh ne keyiff..zemuszemus

Son düzenleme:

bence önümzdeki ay sebze detoksu yapabiliriz bencealkisalkisalkis

aynı canım ya başım...bi değişiklik yok...yarın da evdeyim bu gidişle...eyvahedigeldismile
Başı ağrıyan bi insan görünce dayanamıyorum ya ben :1hug: Orda olsaydım masaj yapardım. Çok yatınca da insanın başı ağrır. Boynunu falan üşütme. Gözlerini de yorma :mymeka:
Yarın da dinlen işte mis gibi kaydirigubbakcemile2

işi çıktı beyfendinin lunacım...bn de evde yatıyorum..hoş zaten hastayım da...

bi ıhlamur yapayım bari ıhlamur demişken aklıma geldi:sinifsinif:

Özel bişi yapmana gerek yok katrece.. içinden nasıl geliyorsa yerimseniben Fikir al, fikir ver.. öyle öyle birbirimize destek oluyoruz. Motivasyonumuzu yüksek tutmaya çalışıyoruz. Böyle işte boshayallersmile

vereliniortak :)

su an için Konuya tam haKim olamadım.paylasmaya baslıyım ben de geceleri yatmadan önce.gündüz de yorumlarımı içereceK cvplar yazarım o zaman :kedi:

Son düzenleme:

ayy canım gelsene yaaaolumunekankayizsmile

ne bileyim acilen iyileşmem lazım yaaa:sinifsinif:

bu arada detoxcular bitti detox hayırlı olsun...yarın tartılalım bakalım kaç gelcez...guclubacismile

bir ağrı kesici almadınmı canım :1hug:yada evde lunanın dediği gibi ıhlamur melisaa yada biberiyee çayı varsa iç canım gerçi için dışın çay oldu ama sempatiksalakcinni

bunlar iyi geliyo sakinleştiriyoŞeniz

işi çıktı beyfendinin lunacım...bn de evde yatıyorum..hoş zaten hastayım da...

bi ıhlamur yapayım bari ıhlamur demişken aklıma geldi:sinifsinif:

Canım isabet olmuş işte.Gündüz düşünüyordun ne bahane uydursam da bu akşam gitmesek diye..
Sen belli çok hastanın fıstığım..Ihamur seni çok rahatlatacaktır,uykunu getirir büyük ihtimalle.At kafayı yat canımcım.mirmirmirmir.

Hoşgeldin spatzcım... yapalım valla hihoyyyt

Ay ne güzel anlattın öyle opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
bence önümzdeki ay sebze detoksu yapabiliriz bencealkisalkisalkis
klava: manyahh

ben hiç şişmedimm garip:uhm:

yani anlaa o kadar seviyom böyle şeyleri ((yoğurt ayran peynir yumurtaaa et süt )) dahada sayarımda yok saymayayım şincik
Şişkinlik daha çok miktarla alakalı yasemincim. Bu kadar çok yemiyorum gün içinde.. yoksa gerçekten güzel bişi.. Bi tek ayran bayıyo boshayallersmile Bana versen bunun çeyreğini bana yeterdi bugün.. zorla yedim hep boshayallersmile Kilo alıyormuşum bi de :roflol:

gelmiyo kaydirigubbakcemile3 O sıkıcı olayı kesinlikle doğru ya... burası beni obez olmaktan kurtardı desem yeridir.

doğru diyorsun walla burası olmasaydı ben diyeti miyeti bozmuştum kafayıda

EyvAllahvereliniortak :)

su an için Konuya tam haKim olamadım.paylasmaya baslıyım ben de geceleri yatmadan önce.gündüz de yorumlarımı içereceK cvplar yazarım o zaman
:kedi:

selam canım zaten burada dalsinanın dediği gibi rahat takıl burası hem zayıflama hem muhabbet ortamı kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…