50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar sağolun valla...içiyorum sabahtan beri çeşit ot...zencefildir tarçındır kuşburnudur işte...
içeyim şunu da..gündüz uyudum da uykum yok...:gitme:

EyvAllahvereliniortak :)

su an için Konuya tam haKim olamadım.paylasmaya baslıyım ben de geceleri yatmadan önce.gündüz de yorumlarımı içereceK cvplar yazarım o zaman
:kedi:
Bu sıralar detoks muhabbeti üzerine yoğunlaştık.. Normalde günlük yediklerimizi, niye kilo veremediğimizi ve özellikle spor yapıp yapmadığımızı tartışırdık.. Sen sanırım bi tek geceler müsaitsin.
doğru diyorsun walla burası olmasaydı ben diyeti miyeti bozmuştum kafayıda
kaydirigubbakcemile5 Burda vakit geçirince insanın aklına yemek de gelmiyo fazla.. gelse de bilgisayar başından kalkmak istemiyosun. Ama esas etkisi, burası spor yapmaya teşvik ediyo.

selam canım zaten burada dalsinanın dediği gibi rahat takıl burası hem zayıflama hem muhabbet ortamı kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5

Selamolumunekankayizsmile

evet oKurKen o Kadar çoK gülüyorum Ki bazı cvplarınızda, alıntılayıp yorum yapmamaK içib zor tutuyorum Kendimi.burası gerçeKten stres attırıyor insana.insAlllah beni de tez zamanda benirsersiniz arKidislerimkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
Kızlar akşama doğru sanırım tansiyonum fena oynadı,Çorbanın hepsini bitirdim ama inanın içim bulandı felaket..kafamçokkarıştı

Ben bir daha detox lafını uzunca bir süre duymasam iyi olacak..:1ninca:
Bir de amanın bir sinir yaptı bende bir sinir,çocuk bile baktı bu kadın bu akşam iyi değil,söylenmeden yatağa girdi erkenden..:dilcikar:

Neyse umarım emeklerimiz boşa gitmemiştir,
yarın herkes mutlulukla oturur şu makinanın başına iyişallah...:Saruboceq:zemuszemus

zor mu geldi la dalsinya...bugün 900 gtmişti yarına da bi 600 gitmişse 1500le finito yanii...

önmzdeki ay sebze yaparsak tam süper olurum...kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin tatlım iyi hadi keyfin yerinde siz atlattınız bizim yarınımız varkafamçokkarıştı

Selam kızlar nasılsınız bakiiimmm..

sanada selam canım :lepi:

kızlar ben yatıyorum.sabah erkenden sevdiceğimle buluşucaz işten önce bi kahvaltı edelim dedikopuyorumnanaktançok yemicem ama merak etmeyin, 2 zor günümü çöpe atçak göz var mı bendezemuszemus

sabah herkesten güzel haberler bekliyorum ona göreolumunekankayizsmile

allah allahhh...neden öyle oldu ki canım üzüldüm bak şimdi...ben zaten hasta olunca pek anlayamadım ne oldu nasıl oldubilmiyorumkismile

ama bugün akşam bende de sinr var...:umursamaz:

bakalım yarın verilmiş kilolarla gelicez...aklinialirimsmile

zor mu geldi la dalsinya...bugün 900 gtmişti yarına da bi 600 gitmişse 1500le finito yanii...

önmzdeki ay sebze yaparsak tam süper olurum...kaydirigubbakcemile3

Kız hastasın hala düşündüğüne bak :mymeka: ye bi süre, enerji al biraz, manyahh demek de pek bi eğlenceliymiş yahu... günlük hayatta da böyle dicem kaydirigubbakcemile2 manyahh :dance:

evet biz bayaaa buranın müptelaaası olduk ( (dikkat bağımlılık yapar)) diye bi etiket lazım buraya

yaa niye tutuyorsun kendini yaz lütfen buradaki hiç kimse birbirini tanıyarak yazmaya başlamadıı:lepilumunekankayizsmile

Kız hastasın hala düşündüğüne bak :mymeka: ye bi süre, enerji al biraz, manyahh demek de pek bi eğlenceliymiş yahu... günlük hayatta da böyle dicem kaydirigubbakcemile2 manyahh :dance:

kafayı bozmuşum ben demek kiiiiiiiiiiii

bu arada tavsiye ederim...

manyaggghhh çok stres attırıcıdır..alsanaalsanasmile

Ayyy ne güzel.. süslenip buluşcanız boshayallersmile İyi eğlenceler canım... Tatlı rüyalar.

ay ben yarını çok merak ediyom hadi hayırlısı ama bende bi yumuşaklık var ya zımbırtım bitti ondan yada bu ayran beni fenaaa gevşettisempatiksalakcinni

Ben genelde delüü derdim yerimseniben

Lunapienacım bitti geçti bugünler, unut en iyisi kaydirigubbakcemile3
Ben de bugün 6 da yerken bi kötü oldum.. insanın içi almıyo..(bitmedi de zaten) yarın yoğurtla yapacağım, hatta pilav+ yoğurt gibi bile yiyebilirim. Yanına su içince midede ayranlı çorba olur kaydirigubbakcemile3

hihoyyythihoyyyt O zaman menümü aKtaraKla baslıyım bundan sonraKi aKtifliğmin baslangıcı olsun niyetiyle:)

Son düzenleme:

Gündüz çok iyiydim tatlı cadı,akşama doğru çorbayı içmekte çok zorlandım,
hepsini bitirdim çorbanın diyorum ama kaseyi hiç tam olarak bitiremedim..
Sanırım aç kaldım bugün.Eee akşam olunca,yemek yap,çocuğun ödevini yaptırmaya çalış (bu sene 1.sınıf o yüzden),sofra hazırla,topla(ki eşim yardım etmesine rağmen) herhalde vücudumda enerji kalmadı..

Neyse uzandım,yaprak dökümünü izlerden,biraz dinlendim,toparladım kendimi.Yarın ola hayrola artık..

yaa şaka maka ben bu çorbayı fena sevdim sevdim derken eğr kilo verdirirseee bide almassakkk e ben 15 te bir yaparım bunuuu

evde bende başladım çocuklara manyaggghhh demeye de çaktırmıyomsempatiksalakcinni

bak dedim işte bağımlılık yaptıı....ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…