bir ağrı kesici almadınmı canım :1hug:yada evde lunanın dediği gibi ıhlamur melisaa yada biberiyee çayı varsa iç canım gerçi için dışın çay oldu ama sempatiksalakcinni
bunlar iyi geliyo sakinleştiriyoŞeniz
Canım isabet olmuş işte.Gündüz düşünüyordun ne bahane uydursam da bu akşam gitmesek diye..
Sen belli çok hastanın fıstığım..Ihamur seni çok rahatlatacaktır,uykunu getirir büyük ihtimalle.At kafayı yat canımcım.mirmirmirmir.
Bu sıralar detoks muhabbeti üzerine yoğunlaştık.. Normalde günlük yediklerimizi, niye kilo veremediğimizi ve özellikle spor yapıp yapmadığımızı tartışırdık.. Sen sanırım bi tek geceler müsaitsin.EyvAllahvereliniortak :)
su an için Konuya tam haKim olamadım.paylasmaya baslıyım ben de geceleri yatmadan önce.gündüz de yorumlarımı içereceK cvplar yazarım o zaman :kedi:
kaydirigubbakcemile5 Burda vakit geçirince insanın aklına yemek de gelmiyo fazla.. gelse de bilgisayar başından kalkmak istemiyosun. Ama esas etkisi, burası spor yapmaya teşvik ediyo.doğru diyorsun walla burası olmasaydı ben diyeti miyeti bozmuştum kafayıda
selam canım zaten burada dalsinanın dediği gibi rahat takıl burası hem zayıflama hem muhabbet ortamı kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5
Hoşgeldin spatzcım... yapalım valla hihoyyyt
Ay ne güzel anlattın öyle opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
klava: manyahh
Şişkinlik daha çok miktarla alakalı yasemincim. Bu kadar çok yemiyorum gün içinde.. yoksa gerçekten güzel bişi.. Bi tek ayran bayıyo boshayallersmile Bana versen bunun çeyreğini bana yeterdi bugün.. zorla yedim hep boshayallersmile Kilo alıyormuşum bi de :roflol:
hoşgeldin tatlım iyi hadi keyfin yerinde siz atlattınız bizim yarınımız varkafamçokkarıştıkızlar merhaba...
az önce çubuk tarçınlı yeşil çayımla detoksuma son vermiş bulunuyorum. yarın sabah kaç çıkacağımı çok merak ediyorum. beni yormadı detoks hiç ama başım ağrıyor biraz ondan mı bilmem. sizle detoks yapmak çok zevkli ama onu kesinlikle söyleyebilirimkaydirigubbakcemile5 arada böyle toplu hareketler yapalım kesinlikle, birbirimize gaz vermek çok iyi oluyoopuyorumnanaktan
Selam kızlar nasılsınız bakiiimmm..
sanada selam canım :lepi:
Kızlar akşama doğru sanırım tansiyonum fena oynadı,Çorbanın hepsini bitirdim ama inanın içim bulandı felaket..kafamçokkarıştı
Ben bir daha detox lafını uzunca bir süre duymasam iyi olacak..:1ninca:
Bir de amanın bir sinir yaptı bende bir sinir,çocuk bile baktı bu kadın bu akşam iyi değil,söylenmeden yatağa girdi erkenden..:dilcikar:
Neyse umarım emeklerimiz boşa gitmemiştir,
yarın herkes mutlulukla oturur şu makinanın başına iyişallah...:Saruboceq:zemuszemus
Ay ne güzel anlattın öyle opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5
zor mu geldi la dalsinya...bugün 900 gtmişti yarına da bi 600 gitmişse 1500le finito yanii...
önmzdeki ay sebze yaparsak tam süper olurum...kaydirigubbakcemile3
Selamolumunekankayizsmile
evet oKurKen o Kadar çoK gülüyorum Ki bazı cvplarınızda, alıntılayıp yorum yapmamaK içib zor tutuyorum Kendimi.burası gerçeKten stres attırıyor insana.insAlllah beni de tez zamanda benirsersiniz arKidislerimkaydirigubbakcemile5
Kız hastasın hala düşündüğüne bak :mymeka: ye bi süre, enerji al biraz, manyahh demek de pek bi eğlenceliymiş yahu... günlük hayatta da böyle dicem kaydirigubbakcemile2 manyahh :dance:
kızlar ben yatıyorum.sabah erkenden sevdiceğimle buluşucaz işten önce bi kahvaltı edelim dedikopuyorumnanaktançok yemicem ama merak etmeyin, 2 zor günümü çöpe atçak göz var mı bendezemuszemus
sabah herkesten güzel haberler bekliyorum ona göreolumunekankayizsmile
Kızlar akşama doğru sanırım tansiyonum fena oynadı,Çorbanın hepsini bitirdim ama inanın içim bulandı felaket..kafamçokkarıştı
Ben bir daha detox lafını uzunca bir süre duymasam iyi olacak..:1ninca:
Bir de amanın bir sinir yaptı bende bir sinir,çocuk bile baktı bu kadın bu akşam iyi değil,söylenmeden yatağa girdi erkenden..:dilcikar:
Neyse umarım emeklerimiz boşa gitmemiştir,
yarın herkes mutlulukla oturur şu makinanın başına iyişallah...:Saruboceq:zemuszemus
kafayı bozmuşum ben demek kiiiiiiiiiiii
bu arada tavsiye ederim...
manyaggghhh çok stres attırıcıdır..alsanaalsanasmile
evet biz bayaaa buranın müptelaaası olduk ( (dikkat bağımlılık yapar)) diye bi etiket lazım buraya
yaa niye tutuyorsun kendini yaz lütfen buradaki hiç kimse birbirini tanıyarak yazmaya başlamadıı:lepilumunekankayizsmile
allah allahhh...neden öyle oldu ki canım üzüldüm bak şimdi...ben zaten hasta olunca pek anlayamadım ne oldu nasıl oldubilmiyorumkismile
ama bugün akşam bende de sinr var...:umursamaz:
bakalım yarın verilmiş kilolarla gelicez...aklinialirimsmile
kafayı bozmuşum ben demek kiiiiiiiiiiii
bu arada tavsiye ederim...
manyaggghhh çok stres attırıcıdır..alsanaalsanasmile
Ben genelde delüü derdim yerimseniben
Lunapienacım bitti geçti bugünler, unut en iyisi kaydirigubbakcemile3
Ben de bugün 6 da yerken bi kötü oldum.. insanın içi almıyo..(bitmedi de zaten) yarın yoğurtla yapacağım, hatta pilav+ yoğurt gibi bile yiyebilirim. Yanına su içince midede ayranlı çorba olur kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?