50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay canım yaa...eminim zordur..ama neyseki asıl zorluk kısmı atlatmışsınız...ilk dönemi..

tabi çolcocuk olmayınca benm için zor olmadı pek...
neyse hadi geçmiş olsun...yarın ola hayrolaakaydirigubbakcemile5

yaa şaka maka ben bu çorbayı fena sevdim sevdim derken eğr kilo verdirirseee bide almassakkk e ben 15 te bir yaparım bunuuu

evde bende başladım çocuklara manyaggghhh demeye de çaktırmıyomsempatiksalakcinni

15 günde bir olmaz yaurum...metabolizma buna alışır bu seferkaydirigubbakcemile3

çocuhların yanında tavsiye etmem ötü örnek olursunkaydirigubbakcemile2

ay ben yarını çok merak ediyom hadi hayırlısı ama bende bi yumuşaklık var ya zımbırtım bitti ondan yada bu ayran beni fenaaa gevşettisempatiksalakcinni

Aaa kız kafada durmuş bende...Ben de o zımbırtı başlayacak yarın bugün,ondan bu sinirrr...ohaoldumsmile
Bu detox düşünme gücümü de aldı benden yaaa...lmaz:

Ayy canım kolay gelsin,kilo kaybı anlamında hayrını gör iyişallah...:Saruboceq:

Kızlar bu çorba niye kilo verdiriyo sizce?? Bence ayranla birlikte çok yiyoruz gibi geliyo ama aslında bolca su içiyoruz ve bişi yememiş oluyoz... e böyle olunca da kilolar gidiyo.

hadiiyaaa tühh CADIARZU

ah sen bizi bir görsen benim karnımda daha halaaa çocuk ee si var zaten kızm benden daha olgumkaydirigubbakcemile3

09:40= YARIM S.BARDAĞI ILIK SU
09:55= 1 S.BARDAĞI ÇÖREK OTLU ILIK SU + 1 S.BARDAĞI ELMA SİRKELİ ILIK SU

10:20= 5 DK EGZERSİZ

10:40-10:55= KAHVALTI (2 BARDAK AÇIK ÇAY(SEKERSİZ)+ 1 DİLİM (ORTA BOY) ÇAVDAR EKMEĞİ (ÜZERİNE 1 YUMURTA SARISI+1 ÇAY KASIGI TAHIN+YARIM CEVİZ)
1 -İNCE- DİLİM BONİBONLU KEK(KAKAOLU VE CEVİZLİ)

12:20= 1 S.BARDAĞI MAYDONOZLU-BEYAZ LAHANALI-MISIR PÜSKÜLLÜ-KİRAZ SAPLI-LİMONLU ÇAY:)))
13:10= 2 Y.KASIGI KETEN TOHUMLU YOGURT, 1 KÜÇÜK DİLİM ELMALI TURTA

15:45= 2 TANE KURU BİBER DOLMASI+2 Y.KASIGI YOGURT+ 2 TATLI KASIGI RUSEYM

15:55-16:10= HIZLIYA YAKIN TEMPODA 10 DK YÜRÜYÜS.
2 S.BARDAGI KEKİK SUYU

16:45-17:00= NORMAL TEMPODA 15 DK.YÜRÜYÜS
2 Y.KASIGI YESİL MERCİMEK ÇORBASI+ 1 ÇAY TABAGI KADAR HASLANMIS ET+ 4 YEMEK KASIGI PİRİNÇ PİLAVU+ 1 TATLI K.RUSEYM

17:30-17:55 = 25 DK.HIZLI TEMPODA YÜRÜYÜS

SPOR=

18:20-18:30= SALONU TURLAMA( NORMAL-HIZLI YÜRÜYÜS+YAVAS KOSU)
18:30-18:40= 10 DK AYAKTA YAPILAN ISINMA HAREKETLERİ(BAZILARI SU SİSELERİYLE)

18:45-19:05= 20 DK STEP TAHTASI(AYAKTA-BAZILARI SU SİSELERİYLE) (ARADA Bİ KAÇ DKLIK MOLALARLA TABİ:)

3-4 DK KADAR DA STEP TAHTASINDA OTURARAK YAPILAN ESNEME HAREKETLERİ

19:15-19:25= 10 DK MİNDERDE YAPILAN HAREKETLER

SONRA 4-5 MEKİK

Veee spor salonundan dönüs :)

spor esnasında Kolay Kilo KaybedebilmeK için de bol bol sıvı tüKettim. (2.5 SU BARDAGI ILIK SU+ 2 SU BARDAĞI GÜNDÜZ İÇTİGİM MAYDONOZLU ÇAYDAN)

5 DK NORMAL TEMPODA YÜRÜYÜS arada marKet molası yani çiKolatalara uzaKtan baKıs ve doyduguna inanıs molası:) bi nevi nefsi Köreltme imtihanları:)yasakkelimekaydirigubbakcemile3 sonra 10 DK KADAR DAHA HIZLIYA YAKIN TEMPODA YÜRÜYÜS

20:55= 1 BARDAK CEVİZ SUYU+ YARIM ISLAK CEVİZ
22:00-22:30= 1 ORTA BOY YESİL ELMA+1 KÜÇÜK PORTAKAL VE BİR KASE TUZLU ÇEKİRDEK :S

1 BARDAK SU+ 1 S.BARDAGI KEKİK

Ve birazdan bi bardaK daha su içicem bugün tamam :)

hadiiyaaa tühh CADIARZU

ah sen bizi bir görsen benim karnımda daha halaaa çocuk ee si var zaten kızm benden daha olgumkaydirigubbakcemile3

Yasemin kusura bakma mesajını 6 kere falan okudum ama bir şey anlamadım yawww.

Diyorum ya benim beynim dumura uğramış durumda bugün..sempatiksalakcinni

Yaa bir de bu smileylerin yeri sürekli değişiyor,sinir oluyorum..lmaz:
Site yönetimi,yok mu bunun bir çaresi acepp..bilmiyorumkismile

Kartace, bonibonlu kek de neymiş yahu... valla detoks metoks dinlemem gider alırım :))) O kahvaltıya oldu mu hiç o kek. Ruseym ne bilmiyom ama 2 tatlı kaşığı herşey iyidir :) 4-5 mekik yakında 10-15 olur ama güldüm baya :)) Evde spor ayakkabısız yürüyüş yapma canım... Süpersin valla, tebrikler. Boy, kilo, yaş ve hedef kaçtı??

Yaa bir de bu smileylerin yeri sürekli değişiyor,sinir oluyorum..lmaz:
Site yönetimi,yok mu bunun bir çaresi acepp..bilmiyorumkismile

Sorma canım ya, ben de sinir oluyom.. zımbırtınla alakası yok kaydirigubbakcemile3 Vardır kesin canım, bile bile böyle yapmışlar resmen. Maksat uğraştırmak..

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bonibonlu çikolata aldıydım bu sene almanyadan ama bonibonlu kek ilk defa duyuyorum..

Nasıl bişey acaba,nerede satılır...bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…