hihoyyythihoyyyt O zaman menümü aKtaraKla baslıyım bundan sonraKi aKtifliğmin baslangıcı olsun niyetiyle:)
Gündüz çok iyiydim tatlı cadı,akşama doğru çorbayı içmekte çok zorlandım,
hepsini bitirdim çorbanın diyorum ama kaseyi hiç tam olarak bitiremedim..
Sanırım aç kaldım bugün.Eee akşam olunca,yemek yap,çocuğun ödevini yaptırmaya çalış (bu sene 1.sınıf o yüzden),sofra hazırla,topla(ki eşim yardım etmesine rağmen) herhalde vücudumda enerji kalmadı..
Neyse uzandım,yaprak dökümünü izlerden,biraz dinlendim,toparladım kendimi.Yarın ola hayrola artık..
yaa şaka maka ben bu çorbayı fena sevdim sevdim derken eğr kilo verdirirseee bide almassakkk e ben 15 te bir yaparım bunuuu
evde bende başladım çocuklara manyaggghhh demeye de çaktırmıyomsempatiksalakcinni
ay ben yarını çok merak ediyom hadi hayırlısı ama bende bi yumuşaklık var ya zımbırtım bitti ondan yada bu ayran beni fenaaa gevşettisempatiksalakcinni
Lunapienacım bitti geçti bugünler, unut en iyisi kaydirigubbakcemile3
Ben de bugün 6 da yerken bi kötü oldum.. insanın içi almıyo..(bitmedi de zaten) yarın yoğurtla yapacağım, hatta pilav+ yoğurt gibi bile yiyebilirim. Yanına su içince midede ayranlı çorba olur kaydirigubbakcemile3
Tatlı rüyalar canım opuyorumnanaktan Öptüüüümkızlar ben uyucam artıkın öptüm herkesi iyi geceler olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktanAyy canım kolay gelsin,kilo kaybı anlamında hayrını gör iyişallah...:Saruboceq:
ay canım yaa...eminim zordur..ama neyseki asıl zorluk kısmı atlatmışsınız...ilk dönemi..
tabi çolcocuk olmayınca benm için zor olmadı pek...
neyse hadi geçmiş olsun...yarın ola hayrolaakaydirigubbakcemile5
15 günde bir olmaz yaurum...metabolizma buna alışır bu seferkaydirigubbakcemile3
çocuhların yanında tavsiye etmem ötü örnek olursunkaydirigubbakcemile2
kızlar ben uyucam artıkın öptüm herkesi iyi geceler olumunekankayizsmile
Aaa kız kafada durmuş bende...Ben de o zımbırtı başlayacak yarın bugün,ondan bu sinirrr...ohaoldumsmile
Bu detox düşünme gücümü de aldı benden yaaa...lmaz:
hımmm bak sinirin sebebi çıktı ortayaa
ama sende çok bi zor zamanda başlamışsın tabii grup oluncaaolumunekankayizsmile
Kızlar bu çorba niye kilo verdiriyo sizce?? Bence ayranla birlikte çok yiyoruz gibi geliyo ama aslında bolca su içiyoruz ve bişi yememiş oluyoz... e böyle olunca da kilolar gidiyo.
hadiiyaaa tühh CADIARZU
ah sen bizi bir görsen benim karnımda daha halaaa çocuk ee si var zaten kızm benden daha olgumkaydirigubbakcemile3
Öyle diyebiliriz canımbeynimizimi kandırıyoz yaniiisempatiksalakcinni
Yasemin kusura bakma mesajını 6 kere falan okudum ama bir şey anlamadım yawww.
Diyorum ya benim beynim dumura uğramış durumda bugün..sempatiksalakcinni
Kanında çocukluk varmış, kızı ondan daha olgunmuş canım kaydirigubbakcemile3
Yaa bir de bu smileylerin yeri sürekli değişiyor,sinir oluyorum..lmaz:
Site yönetimi,yok mu bunun bir çaresi acepp..bilmiyorumkismile
Kartace, bonibonlu kek de neymiş yahu... valla detoks metoks dinlemem gider alırım :))) O kahvaltıya oldu mu hiç o kek. Ruseym ne bilmiyom ama 2 tatlı kaşığı herşey iyidir :) 4-5 mekik yakında 10-15 olur ama güldüm baya :)) Evde spor ayakkabısız yürüyüş yapma canım... Süpersin valla, tebrikler. Boy, kilo, yaş ve hedef kaçtı??
09:40= YARIM S.BARDAĞI ILIK SU
09:55= 1 S.BARDAĞI ÇÖREK OTLU ILIK SU + 1 S.BARDAĞI ELMA SİRKELİ ILIK SU
anam bu nee sen bu gidişleee ooooohhh
bizi sollar sonraa el sallarsınnn:teytey: :roflol:
bravo istikrarın hiç kaybolmasınvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?