50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Koçumuz yorulmasın di mi ama kaydirigubbakcemile3
Bonibonlu çikolata aldıydım bu sene almanyadan ama bonibonlu kek ilk defa duyuyorum..

Nasıl bişey acaba,nerede satılır...bilmiyorumkismile

Nasıl da kendimizi belli ediyoz abur cubur tutkunları olarak kaydirigubbakcemile3

:)
bonibonlu KeKib tarifini yarın gündüz vereyim canım ben çoK seviyorum:) ya bonibonlu derKen KeKi alıba döKtüKten snra üzerine bonibon atıyon bonibonlu KeK oluyor:) ama tadı güzel:)dün yapmıstım müsafirler için. tarifin yarsını yaptım bana Kalmasın yiyemeyeyim sonra diye:)

detoKsunuzdan ben daha anlamıyom ya ama bu Kervandayım gari ben de girerim sizle:)

2 tatlı kaşığı herşey iyidir :)
:sm_cool:

ruseym'i ben de ikbal gürpınarın programına ömer coskun diye bi doktor çıkıyo ya ondan duydum canım.lifli bi gıda oldugu için hem yediklerini kolay hazmettiriyormus hem de tok tutuyormus. bayagı bi faydaları var. yaslanmayı geciktirici, kırısık azaltıcı vs vs etkiler de yazıyo nette. ben inanıyorum faydasına ona da basladım o yüzden.

sporlarımı spor salonunda yapmıstım cnaım ama evde de mi ayakkabıyla yapıcam? aa
:1shok:

valla benim değerler pek hos değil canım ya.boyum kısa zaten bayagı.tam olarak bilmiyorum ama 1.48 falan. yani bayagı kısa. 1.50 den fazla olmadıgı kesindir ama.
kilom 57.tiroit sorunum var o yüzden veremiyordum devamlı alıyordum , hap kullanmaya basladım o yüzden inanıyorum eski kiloma dönebileceğime. yani hedefime:45 kilo

yasım da 23 canım ama son anları:)

Son düzenleme:

Fırında bonibonların şekli,rengi falan değişmiyor mu peki.Kek kabardığında içinde mi kalıyor????

Eklentiler

• $kekcikler.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Fırında bonibonların şekli,rengi falan değişmiyor mu peki.Kek kabardığında içinde mi kalıyor????

olayı biraz abartırsan kalıyor ama ölçülü atarsan bi sey olmuyor. bazen içine düstügü beya boyasının eridigi oluyor ama fırına verir vermez değil de biraz kabarmaya basladıktan sonra atarsan bi sey olmaz galiba.ben denemedim sonradan atmayı ama deniycem

Son düzenleme:

Katrece Tarif neyim istemem canım, satılıyosa alam diye sordum. Satılmadığı iyi olmuş, ucuz atlattık :)) İşe yararsa detoks anlatırız bi sana yerimseniben Ruseym güzel bişiye benziyormuş, gündüz gözüyle araştıralım, unutursak hatırlatırsın kaydirigubbakcemile5 Saol paylaşımın için. Bi kısmı evde gibi geldi de o yüzden yazmıştım, evde yürüyüş tarzı aktiviteler ayaktan dizkapağına kadar sorun yaşatabiliyo... Türkiyede ortalama da zaten pek uzun değil canım, topuklu giyersen aynı boya geliriz... bende de pko var. İnanmak herşeyin başı :lepi: Tekrardan hoşgeldin opuyorumnanaktan

Bir de çocuklu evde abur cubur olmazsa olmaz hayatım...
Ayy senin işin çok zor o zaman canım :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…