Yasemin kusura bakma mesajını 6 kere falan okudum ama bir şey anlamadım yawww.
Diyorum ya benim beynim dumura uğramış durumda bugün..sempatiksalakcinni
Koçumuz yorulmasın di mi ama kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bonibonlu çikolata aldıydım bu sene almanyadan ama bonibonlu kek ilk defa duyuyorum..
Nasıl bişey acaba,nerede satılır...bilmiyorumkismile
Öyle diyebiliriz canım
Kanında çocukluk varmış, kızı ondan daha olgunmuş canım kaydirigubbakcemile3
ben daha çocuğum diyoooom kaydirigubbakcemile3
Kartace, bonibonlu kek de neymiş yahu... valla detoks metoks dinlemem gider alırım :))) O kahvaltıya oldu mu hiç o kek. Ruseym ne bilmiyom ama 2 tatlı kaşığı herşey iyidir :) 4-5 mekik yakında 10-15 olur ama güldüm baya :)) Evde spor ayakkabısız yürüyüş yapma canım... Süpersin valla, tebrikler. Boy, kilo, yaş ve hedef kaçtı??
:sm_cool:2 tatlı kaşığı herşey iyidir :)
saol canımmmm:ecrin_bebek:
Nasıl da kendimizi belli ediyoz abur cubur tutkunları olarak kaydirigubbakcemile3
Allah içindeki çocuğu hiç eksik etmesin canım..Yasemin senin iki çocuğun yokmuydu,yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:)
bonibonlu KeKib tarifini yarın gündüz vereyim canım ben çoK seviyorum:) ya bonibonlu derKen KeKi alıba döKtüKten snra üzerine bonibon atıyon bonibonlu KeK oluyor:) ama tadı güzel:)dün yapmıstım müsafirler için. tarifin yarsını yaptım bana Kalmasın yiyemeyeyim sonra diye:)
detoKsunuzdan ben daha anlamıyom ya ama bu Kervandayım gari ben de girerim sizle:)
:sm_cool:
ruseym'i ben de ikbal gürpınarın programına ömer coskun diye bi doktor çıkıyo ya ondan duydum canım.lifli bi gıda oldugu için hem yediklerini kolay hazmettiriyormus hem de tok tutuyormus. bayagı bi faydaları var. yaslanmayı geciktirici, kırısık azaltıcı vs vs etkiler de yazıyo nette. ben inanıyorum faydasına ona da basladım o yüzden.
sporlarımı spor salonunda yapmıstım cnaım ama evde de mi ayakkabıyla yapıcam? aa:1shok:
valla benim değerler pek hos değil canım ya.boyum kısa zaten bayagı.tam olarak bilmiyorum ama 1.48 falan. yani bayagı kısa. 1.50 den fazla olmadıgı kesindir ama.
kilom 57.tiroit sorunum var o yüzden veremiyordum devamlı alıyordum , hap kullanmaya basladım o yüzden inanıyorum eski kiloma dönebileceğime. yani hedefime:45 kilo
yasım da 23 canım ama son anları:)
09:40= YARIM S.BARDAĞI ILIK SU
09:55= 1 S.BARDAĞI ÇÖREK OTLU ILIK SU + 1 S.BARDAĞI ELMA SİRKELİ ILIK SU
anam bu nee sen bu gidişleee ooooohhh
bizi sollar sonraa el sallarsınnn:teytey: :roflol:
bravo istikrarın hiç kaybolmasınvereliniortak
:)))) sempatiksalakcinni]ay ne güldüm yaaa:saolasın canım da ben bi seye basladıgımın ilk günlerinde dikkat ederim sonra bırakırım genelde ama bu sefer kararlıyım:) elma sirkesini belli aralıklarla kullanmayı düsünüyorum ama.faydasını görüyorum cünkü.
Bonibonlu çikolata aldıydım bu sene almanyadan ama bonibonlu kek ilk defa duyuyorum..
Nasıl bişey acaba,nerede satılır...bilmiyorumkismile
tarifini veriyim yaparsınız kızlar. durun fotosunu koyayım:) kendi cekimim de vardı ama o nerde blmiyom simdi.
amin canım
doğru canım iki çocuğum var allah bağışlarsa biri 10 biri 16 hihoyyyt
Bir de çocuklu evde abur cubur olmazsa olmaz hayatım...
Büyütmüşsün bayağı..Allah analı babalı,sağlıklı uzun ömür versin canım.
Fırında bonibonların şekli,rengi falan değişmiyor mu peki.Kek kabardığında içinde mi kalıyor????
tarifini veriyim yaparsınız kızlar. durun fotosunu koyayım:) kendi cekimim de vardı ama o nerde blmiyom simdi.
:)))) sempatiksalakcinniay ne güldüm yaaa:saolasın canım da ben bi seye basladıgımın ilk günlerinde dikkat ederim sonra bırakırım genelde ama bu sefer kararlıyım:) elma sirkesini belli aralıklarla kullanmayı düsünüyorum ama.faydasını görüyorum cünkü.
he he çok tehlikeli görünüyorlarrcokacimcoook :jeyyar:
Ayy senin işin çok zor o zaman canım :1hug:
Bir de çocuklu evde abur cubur olmazsa olmaz hayatım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?