yolda canım geliyo ben de yatıcam...hadi sabah görüşürüz.........
öptm hepnzii
yolda canım geliyo ben de yatıcam...hadi sabah görüşürüz.........
öptm hepnzii
olayı biraz abartırsan kalıyor ama ölçülü atarsan bi sey olmuyor. bazen içine düstügü beya boyasının eridigi oluyor ama fırına verir vermez değil de biraz kabarmaya basladıktan sonra atarsan bi sey olmaz galiba.ben denemedim sonradan atmayı ama deniycem.
olayı biraz abartırsan kalıyor ama ölçülü atarsan bi sey olmuyor. bazen içine düstügü beya boyasının eridigi oluyor ama fırına verir vermez değil de biraz kabarmaya basladıktan sonra atarsan bi sey olmaz galiba.ben denemedim sonradan atmayı ama deniycem.
Teşekkürler..<bu arada aramıza hoşgeldin (Biraz geç oldu kusura bakma)..
Kızlar ben var yatmak..Yarın sabah çabuk olur iyişallah..Herkese ttlı rüyalar...mirmirmirmir
herkes yatıyor,benim de aksine uykum yok bugün hiç.gündüz de kestirdim 3,4 saat.kestirmek filan değil,baya bir uyumuşum
Aaa kızlar saat yarım olmuş... zonguldak ı yozgat yapayım :))))
Maşallah canım :)) Seni uzuuun bi gece bekliyorherkes yatıyor,benim de aksine uykum yok bugün hiç.gündüz de kestirdim 3,4 saat.kestirmek filan değil,baya bir uyumuşum
bende mayıştım daha otururum diyordum ama galibba yatıcam yarın erken kalmam lazımm
kızım rahatsız belki dr a götürcem(
Unutma sakın,oğluma yaparım,bayılır keke,hele bonibonlu olursazemuszemus..
yap yozgatııı be gülümmŞeniz
bende mayıştım daha otururum diyordum ama galibba yatıcam yarın erken kalmam lazımm
kızım rahatsız belki dr a götürcem(
Maşallah canım :)) Seni uzuuun bi gece bekliyor
Nesi var?
geçmiş olsun canım,inşallah düzelir de doktorluk bir şeyi kalmaz yarın kadar.
evet bende takipteyimmkaydirigubbakcemile3Böyle böyle 10 9 8 7 lere gelcem kaydirigubbakcemile2
gözleri rahatsız sanırım havadan sürekli renkli bir akıntı var bugün daha kötü oldu(
evet bende takipteyimmkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?