50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Teşekkürler..<bu arada aramıza hoşgeldin (Biraz geç oldu kusura bakma)..

Kızlar ben var yatmak..Yarın sabah çabuk olur iyişallah..Herkese ttlı rüyalar...mirmirmirmir

fırının kapağını açarsan kek söneeeerrrr şakkıdı

herkes yatıyor,benim de aksine uykum yok bugün hiç.gündüz de kestirdim 3,4 saat.kestirmek filan değil,baya bir uyumuşum

herkes yatıyor,benim de aksine uykum yok bugün hiç.gündüz de kestirdim 3,4 saat.kestirmek filan değil,baya bir uyumuşum

bende mayıştım daha otururum diyordum ama galibba yatıcam yarın erken kalmam lazımm

kızım rahatsız belki dr a götürcem(

Maşallah canım :)) Seni uzuuun bi gece bekliyor
bende mayıştım daha otururum diyordum ama galibba yatıcam yarın erken kalmam lazımm

kızım rahatsız belki dr a götürcem(

Nesi var?

Unutma sakın,oğluma yaparım,bayılır keke,hele bonibonlu olursazemuszemus..

hemen simdi yazıyorum o zaman :) az önceki mesajımda diyecektim zaten çocuklar bayılıyor diye: benim de yigenim tatile gelmedne kaç gün öncesinden veriyor siparisini(halacım bana bonibonlu pasta LAP diye:)bonibonlarını yiyor diğerine geçiyor ama onların bonibonlarını da yedikten sonra kekine geçiyor:)

kendi yaptıgım resmi de buldum ama ben o zaman bonibonunu cok atmısım boyaları akmıs biraz. 2-3 tane atınca bi sey olmaz heralde.

BONİBONLU kEk TARİFİ:

3 YUMURTA
1.5 SU BARDAĞI TOZ SEkER
( isterseniz biraz azaltabilirsiniz)
1 SU BARDAĞI DEMLİ ÇAY (SOĞUk OLACAk, DEMLİĞİNİZDE ÇAY kALDIGI ZAMAN FALAN DENEYEBİLİRSİNİZ BU kEkİ:)

YARIM SU BARDAĞINDAN BİRAZCIk FAZLA SIVI YAĞ (İsterseniz yarım bardak da koyabiilrsiniz)

25 gr kAkAO
1 PAkET VANİLYA
1 PAkET kABARTMA TOZU
2.5 SU BARDAĞI UN

(ayrıca içine ezilmis ceviz, fındık vs koyabilirsiniz)

YAPILISI:

Silikon ya da metal kek kalıplarında güzel oluyor ama yoksa herhangi bir kek kalıbında da olabilir.

-Yumurta ve sekeri güzelce çırptıktan sonra çay, kakao ve sıvı yağı da ekleyerek çırpmaya devam edin arkadaslar.

-daha sonra un ve vanilyayı da ekleyerek güzelce çırpın. içerisine ceviz vs koymak isterseniz onları da atın .

-fırınınızın derecesini 175 e ayarlayın

-kabartma tozunu da unutmayın:))

-kalıplara paylastırın ve üzerlerine 3 er tane falan bonibon koyun.

çocukların bayılacagı bir topkek olacak:)

(resimdeki 2 sene falan önce benim yaptıgım.çok atmısım bonibonu çok hos olmamıstı)

Eklentiler

• $resim0091ed0.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 36
gözleri rahatsız sanırım havadan sürekli renkli bir akıntı var bugün daha kötü oldu(

Geçmiş olsun canım, göz nezlesi gibi bişi sanırsam.

Kızlar ben de yatayım. Bu çorba uyku getirdi baya bi... İyi geceler, tatlı rüyalar, öptüüüüüüüüüüüm. opuyorumnanaktan

katrace canım sağolasın üşenmemişin bende kopyalayayım bi kere değişiklik olsun yapayım bariiisempatiksalakcinni

ellerine sağlıkk:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…