tam seni soruyordum;
iyi insan lafinin ustune..
cokk sagol cnmm
heyecan yok simdilik
ya ben de yaptırcam da a vitamini hapı kullanıyorum(roac.) o deriyi inceltiyo canım çok acır diye bekletiyorum koltuk altımı ya.çok acıdı mı canım senin? ben hap kullanımım bittikten bi 6 ay sonra falan düsünüyorum yani eylül gibi. yazın yaptırmaktan tereddüt ediyorum çok koruyamam diye. ya benim dizden üstümde dogru dürüst tiy yoktu.dizden altımda da azdı ama epi.çoğalttı. dizden üstümde yokken bu yağarın da etkisiyle gaiba basenlerimde oldu ama su an en büyük derdim incelmek oldugu için cok takmıyorum.canım haklısın sanırım tuylenme yapıyor gıbı ama ne yapalım artık ben de kol altıma yaptırdım da lazer super valla ama ust bacak suruyorum bu yagları oraya da lazer yaptırmam bıtmez cunku akannehir
valla koku benı rahatsız etmıyor ben alıskınım zamanında sarımsak özü yagı almıstım hem de yurtta sacıma surmustum ayy aklıma geldıkce gulerım yaa kaydirigubbakcemile3 o nasıl bı gundu olee kaydirigubbakcemile3
EvCadıcım sadece burnun mu.. baş boğaz kulak nasıl?
yesa az once ne bicim alinti yapmisim ya;
ben de majezik icerim canim;
esim getirdi gece hemen ictim; 15 dk da tesir ediyor , cok etkili.
ama diyorum ya, bu hic yasamadigim bir agriydi :-(( cok korktum.
esim de korktu yazik, sabahtan beri kac kere aradi askim yaaaaa
Gördüm :))) Başım dönüyor canım ya... detoks çarptı beni sempatiksalakcinni Birazcık heyecan iyidir kaydirigubbakcemile3
ya ben de yaptırcam da a vitamini hapı kullanıyorum(roac.) o deriyi inceltiyo canım çok acır diye bekletiyorum koltuk altımı ya.çok acıdı mı canım senin? ben hap kullanımım bittikten bi 6 ay sonra falan düsünüyorum yani eylül gibi. yazın yaptırmaktan tereddüt ediyorum çok koruyamam diye. ya benim dizden üstümde dogru dürüst tiy yoktu.dizden altımda da azdı ama epi.çoğalttı. dizden üstümde yokken bu yağarın da etkisiyle gaiba basenlerimde oldu ama su an en büyük derdim incelmek oldugu için cok takmıyorum.
ayy sarımsağı kullandıysan bunlar mis gibi gelir canım:) hele çilek yağı müthis ya:)
sarımsak deyince bi sey geldi akıma.lise 2.sınıftayken bi gün sınıfa bi girdik ölüyoruz sarımsak kokusundan.nasıl kokuyo ama. bana takılıyo kızlar 'sarımsak mı yedin sabah sabah ' diye :)lmaz: benim hiç sarımsak yemediğimi biliyolardı.iste herkes birbirine soruyo 'sen mi yedin şutarafagitti' sen mi yedin' sucuklu tost mu yedin falan filan.:uhm: bi kaç gün devam etti bu sorular.
anam ne menem bi yeyisse gitmiyo kokusu günlerdr:1ninca:
neyse bi kaç gün sonra sınıfta sakir diye birisi vardı bi baktık onun alın kısmındaki saç bitimleri kızarmıs. dalga geçtik falan kimden dayak yedin diye.sonra öğrendikki adam saçları kuvvetlensin diye sarımsak yağı sürmüs:1shok::sm_cool:delikafadulden
Allahım sakirrrrrklava: klava: hiç de bisey söylemiyon ya bayıldık burda günlerdir
[/B]]
Gördüm :))) Başım dönüyor canım ya... detoks çarptı beni sempatiksalakcinni Birazcık heyecan iyidir kaydirigubbakcemile3
gözlerim ve burnum akıyo yaa...:gitme:
başım da ağrıo arkadaşım da geldi kızcağıza birşey de ikram edemedim...böyle pervasız bir evsahibiyim bugün..brz da aklım eşimde kaldı:bbo:
ama sabah tartılınca mutlu oldum...bayanssulusmile
ya ben de yaptırcam da a vitamini hapı kullanıyorum(roac.) o deriyi inceltiyo canım çok acır diye bekletiyorum koltuk altımı ya.çok acıdı mı canım senin? ben hap kullanımım bittikten bi 6 ay sonra falan düsünüyorum yani eylül gibi. yazın yaptırmaktan tereddüt ediyorum çok koruyamam diye. ya benim dizden üstümde dogru dürüst tiy yoktu.dizden altımda da azdı ama epi.çoğalttı. dizden üstümde yokken bu yağarın da etkisiyle gaiba basenlerimde oldu ama su an en büyük derdim incelmek oldugu için cok takmıyorum.
ayy sarımsağı kullandıysan bunlar mis gibi gelir canım:) hele çilek yağı müthis ya:)
sarımsak deyince bi sey geldi akıma.lise 2.sınıftayken bi gün sınıfa bi girdik ölüyoruz sarımsak kokusundan.nasıl kokuyo ama. bana takılıyo kızlar 'sarımsak mı yedin sabah sabah ' diye :)lmaz: benim hiç sarımsak yemediğimi biliyolardı.iste herkes birbirine soruyo 'sen mi yedin şutarafagitti' sen mi yedin' sucuklu tost mu yedin falan filan.:uhm: bi kaç gün devam etti bu sorular.
anam ne menem bi yeyisse gitmiyo kokusu günlerdr:1ninca:
neyse bi kaç gün sonra sınıfta sakir diye birisi vardı bi baktık onun alın kısmındaki saç bitimleri kızarmıs. dalga geçtik falan kimden dayak yedin diye.sonra öğrendikki adam saçları kuvvetlensin diye sarımsak yağı sürmüs:1shok::sm_cool:delikafadulden
Allahım sakirrrrrklava: klava: hiç de bisey söylemiyon ya bayıldık burda günlerdir
[/B]]
demek artist
sana özel bi muamele yapacağımdan hiç kuşkun olmasın sayın yesa kötükedihüso
gecen haftaki koçumuza emeklerı için tşk ediyorum.
pepermint geçmiş olsun canım bende majeziksiz duramam sancı kurbanlarındanım.... belki ayaklarını ve ya idrar yollarını üşütmüşsündür dikkat et canım
liste yayınlanmış canım..ben de şimdi eski sayfaları gezerken gördüm chemescmsenağlama burnum çok fena yaaaaaasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?