canım sen ne kar vermiştinn acepp dikkat edemedimm:hulya:
lunape den 800gr gıttı canım tebrık edıyor basarılarının devamını dılıyoruz :teytey:
boyle tuhafıyecıler gıbı dukkanlardan olabılır mı canım acaba ıp yun falan satan yerlerden sositososito
fıstıklarr ben kaçar gidip şu dr u paralayıp geleyim zaten detoxtayımmmm-tatlicadiarzu-
Teşekkürler canım..Selam kızlar...
Tüm kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum alkisalkisalkis
Ben de dün geceden beri iyi değilim ya... mide yazması bi yana, başım dönüyor sürekli... kahvaltı da fayda etmedi. 500 gr gitmiş benden de detoks sayesinde.
bu arada kizlaR;
dun gece cok rahatsizlandim;
sancilandim;
kasiklarimda bir agriyla uyandim;
hic bu kadar regl agrisi cekmemistim;
agladim, esim kostu ilac getirdi, sicak su torbasini getirdi, 15 dk da gecti;
cok korktum, dogum sancisi gibiydi;
bilmeden hamile kaldimda simdi de dusuk yapiyorum falan sandim (Allahh korusun, evlerden uzak)
neden boyle oldum ki acaba?
:-(((
cok sagol burcu canimm
herhalde dedigin gibi usuttum.
ama geceki korkumu anlatamam size :-(((((((((
rekor sende tebrik ederim. bende fenayım salgın mıdır nedir,herkes hasta ,geceleri uyuyamıyorum . geçmiş olsun..
bu arada koçluğun için de teşekkürler..
rekor sende tebrik ederim. bende fenayım salgın mıdır nedir,herkes hasta ,geceleri uyuyamıyorum . geçmiş olsun..
geçmiş olsun canım biz kız milletinin dertlerinden biri işte bu dabilmiyorumkismile
evcadısı ben de tebrik ve teşekkür ediyorummmopuyorumnanaktan
ayy şakire koptum yaa....kışın neyse de yazın çok pis kokar sarımsak...:sinifsinif:
-tatlicadiarzu-
canım yaa kullandıgın ılac pek agır bence de zaman gecsın oyle yaptır
acı falan yok valla aynı agda gıbı ama super bı sey her zaman super super gezıyosun rahatlıgı yeter valla olumunekankayizsmile ben malum bolge bıle dusunuyorum da ıste bakalım :ecrin_bebek:
sızın olay da pek komık olmus canım yaa ama sarımsak baya etkılı sabah bı konu okudum sok oldum valla durun lınkı verıyım kızın sacları 3 ayda nasıl uzamıs ben de yapacagım ınsallha sositososito
nilufert; nikals; katrece; klik
merhaba arkadaslar;
bu hafta fazla aktif degilim; tanisamadik dogru durust.
tanistigima memnun oldum hepinizle
)))
ya bende sabırsızlıkla bekliyorum aslında. o bölgeyi bende düsünüyodum canım ama evleneceğim insan doğallıgı seviyor, hos bakmıyor kalıcı epilasyona. o yüzden geri duruyorum o bölgeden.ama o bölgeyede lazım ya. her zaman ugrastırıyor insanı .
saç uzatmaya fena takmıstım bende ya.bir sürü seyler arastırdım hatta.benimde kalçalarıma yaklasmıstı ama kırıkları aldıracağımda kat kesim de yaptırınca simdi ancak belimin ortasını geçiyor biraz.
trufcum bu arada bebişinin doğum gününü bende kutlarım bir ömür sağlık ve mutluluklar diliyorum... ve bu arada bu hafta kolay gelsın canım...
ayy truf ben de kutlarim.
daha nize yillara..
koclugun hayirli olsun.
gecen haftaki kocumuza da tsk.lerr
-tatlicadiarzu-
kocummmmmmmmmm benım canımın ıcııı ıcı saka saka yaaa
ben de tesekkur ederım hihoyyyt bu haftakı kocumuza da tesekkur ederım sımdıden gozlerınden operım -tatlicadiarzu-
trufcum hadi bakalım,koçluğun hayırlı olsun..
geçmiş olsun canım biz kız milletinin dertlerinden biri işte bu dabilmiyorumkismile
evcadısı ben de tebrik ve teşekkür ediyorummmopuyorumnanaktan
meraba kızlar ben bu hafta 600 gr cık vermişim, liste yayınlandı mı, burcuhayale bildirsem olur mu ay o kadar çok sayfa yazıyorsunuz ki yetişemiyoruz
teşekkrler cnm...havadan oldum herhalde...iyi de besleniyorum ama meyve fln...son 10 gündr fln meyveler çok aksattım vücut ne olduunu şaşırdı...
koçluk konusunda da başarılı değildim ama kusura bakmayın artık
bn de seni öpüyorum datlımŞeniz
nohut derkennn:bbo:
su an ayni kilodayiz,
hadi bakalim; kim daha once vercek 1,5 kiloyu.;-))
ama ben henuz detoks yapmadim,
+ sinavim var; + regliyim;
1 hafta umut yok yani benden.
Truf koçluğun hayırlı olsun..opuyorumnanaktan
truf tebrikler canım,kolay gelsin hadi bakalım,bakma sakın gözümüzün yaşınasempatiksalakcinni
bence regl olayını sıkıntı olarak değil bir lütuf olarak görmek lazım.
dün akşamki misafirlarimden üst kat komşumun ünive hazırlanan kızı bütün gece çökmüş bir şekilde oturdu
adet düzensizliği yaşıyormuş dr a gitmiş ve erken menapoz olabilir demiş. ilaç vermiş 6 ay kullan hala olmazsan yine gel demiş. yani mens olmayı 4*4 gözle bekliyor şu anda.
koçluk için teşekkürler cadıcık sancağı aldık bakalım turkbayragi
trufcum tebrik ederim koçluğunu. etim senin kemiğim senin :roflol:
her ay ne kadar ağrılı olursa olsun regl olmanın lütuf olduğunu en çok düşünenlerden biriyim. çünkü ben 2 yıl önce bir amilyet geçirdim ve üzerine yapışmış olan kistle birlikte bir yumurtalığım alındı. yani tek yumurtalığım kaldı ve ona gözüm gibi bakmaya çalışıyorum, her ay dört gözle bekliyorum regl olmayı. çok şükür şimdiye kadar bir sorun yaşamadım:Saruboceq:
yesa bu hafta sana yağ yemek, içmek, yakmak yasak. anlaştık mı? ya da sözümü dinlemiyormusun?
hay masallah canım yaa senın detox oncesı kılon da zaten 63 gorunuyor ayy bı de bunun yarın sabahı var yaaaaaaaa kafamçokkarıştı valla cok degısık canım demekkı sen de su fazlası ödem neyım mı vardı onlar mı gıttı acaba CADIARZU ayyy valla super yaa kaydirigubbakcemile5
trufcum tebrik ederim koçluğunu. etim senin kemiğim senin :roflol:
her ay ne kadar ağrılı olursa olsun regl olmanın lütuf olduğunu en çok düşünenlerden biriyim. çünkü ben 2 yıl önce bir amilyet geçirdim ve üzerine yapışmış olan kistle birlikte bir yumurtalığım alındı. yani tek yumurtalığım kaldı ve ona gözüm gibi bakmaya çalışıyorum, her ay dört gözle bekliyorum regl olmayı. çok şükür şimdiye kadar bir sorun yaşamadım:Saruboceq:
bilmiomki cnm valla ben bi kilo versem iidir diodum bende çok şaşırdım nasıl oldu inş yarında veririm okadarkaydirigubbakcemile2
teşekkürler canım.
geçmiş olsun canım. o yüzden işte ben bir hastalık olarak görmüyorum onu.
inşallah hiç bir sorun yaşamazsın ve eviniz boy boy çocuklarla dolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?