50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım sen ne kar vermiştinn acepp dikkat edemedimm:hulya:

kaydirigubbakcemile3

fıstıklarr ben kaçar gidip şu dr u paralayıp geleyim zaten detoxtayımmmm-tatlicadiarzu-

Doktorun başına tam gün yasası çarpmıştır..kafamçokkarıştı

Ama elbette böyle davranmaya hakkı yok.Bence yüz yüze konuş,daha etkili olur..lmaz:

Teşekkürler canım..

Benim gibi oldun sen de..Ben de çok fenaydım dün akşam..

Tansiyonun ya da şekerin düşmüş olabilir aman kilo vereceğim diye hastalanma,dikkat et kendine..

Geçmiş olsun peppermint..Şiddetli karın ağrılarında ben sıcak su torbasına pek olumlu bakmıyorum canım..
Allah korusun apandisit falan varsa çok tehlikeli olur..

cok sagol burcu canimm
herhalde dedigin gibi usuttum.

ama geceki korkumu anlatamam size :-(((((((((

geçmiş olsun canım biz kız milletinin dertlerinden biri işte bu dabilmiyorumkismile

rekor sende tebrik ederim. bende fenayım salgın mıdır nedir,herkes hasta ,geceleri uyuyamıyorum . geçmiş olsun..
bu arada koçluğun için de teşekkürler..

evcadısı ben de tebrik ve teşekkür ediyorummmopuyorumnanaktan

meraba kızlar ben bu hafta 600 gr cık vermişim, liste yayınlandı mı, burcuhayale bildirsem olur mu ay o kadar çok sayfa yazıyorsunuz ki yetişemiyoruz

rekor sende tebrik ederim. bende fenayım salgın mıdır nedir,herkes hasta ,geceleri uyuyamıyorum . geçmiş olsun..

teşekkrler cnm...havadan oldum herhalde...iyi de besleniyorum ama meyve fln...son 10 gündr fln meyveler çok aksattım vücut ne olduunu şaşırdı...

koçluk konusunda da başarılı değildim ama kusura bakmayın artık

geçmiş olsun canım biz kız milletinin dertlerinden biri işte bu dabilmiyorumkismile

bn de seni öpüyorum datlımŞeniz

ayy şakire koptum yaa....kışın neyse de yazın çok pis kokar sarımsak...:sinifsinif:

ya bende sabırsızlıkla bekliyorum aslında. o bölgeyi bende düsünüyodum canım ama evleneceğim insan doğallıgı seviyor, hos bakmıyor kalıcı epilasyona. o yüzden geri duruyorum o bölgeden.ama o bölgeyede lazım ya. her zaman ugrastırıyor insanı .

saç uzatmaya fena takmıstım bende ya.bir sürü seyler arastırdım hatta.benimde kalçalarıma yaklasmıstı ama kırıkları aldıracağımda kat kesim de yaptırınca simdi ancak belimin ortasını geçiyor biraz.

gercekten super olur canım ya dusunsene ne rahatlık

ben de yenı kırıklarımı aldırdım da su formulu deneyecegım ama sarımsaklı olanı yapmayacagım kaydirigubbakcemile3

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html

bu arada detox tabagımı ıcmeye gıdıyım ben bı aklinialirimsmile

trufcum bu arada bebişinin doğum gününü bende kutlarım bir ömür sağlık ve mutluluklar diliyorum... ve bu arada bu hafta kolay gelsın canım...

sağol canım teşekkür ederim
sana da bravo valla
hep 50,5 koruyosun kilonu

ayy truf ben de kutlarim.

daha nize yillara..

koclugun hayirli olsun.

gecen haftaki kocumuza da tsk.lerr

sağol canımmm.

-tatlicadiarzu-

kocummmmmmmmmm benım canımın ıcııı ıcı saka saka yaaa

ben de tesekkur ederım hihoyyyt bu haftakı kocumuza da tesekkur ederım sımdıden gozlerınden operım -tatlicadiarzu-

yesa bu hafta sana yağ yemek, içmek, yakmak yasak. anlaştık mı? ya da sözümü dinlemiyormusun?

geçmiş olsun canım. hava birden soğudu dikkat etmek lazım.

trufcum hadi bakalım,koçluğun hayırlı olsun..

sağol canım.

meraba kızlar ben bu hafta 600 gr cık vermişim, liste yayınlandı mı, burcuhayale bildirsem olur mu ay o kadar çok sayfa yazıyorsunuz ki yetişemiyoruz

bence regl olayını sıkıntı olarak değil bir lütuf olarak görmek lazım.
dün akşamki misafirlarimden üst kat komşumun ünive hazırlanan kızı bütün gece çökmüş bir şekilde oturdu
adet düzensizliği yaşıyormuş dr a gitmiş ve erken menapoz olabilir demiş. ilaç vermiş 6 ay kullan hala olmazsan yine gel demiş. yani mens olmayı 4*4 gözle bekliyor şu anda.

koçluk için teşekkürler cadıcık sancağı aldık bakalım turkbayragi

nohut derkennn:bbo:

kaydirigubbakcemile3 valla yaa bıktım aslında nohuttan ama dürüm yememek için mecburum onu yemeye.Yoksa dayanamayıp indircem valla mideye bir dürümü:bbo:
su an ayni kilodayiz,
hadi bakalim; kim daha once vercek 1,5 kiloyu.;-))

ama ben henuz detoks yapmadim,

+ sinavim var; + regliyim;
1 hafta umut yok yani benden.

mazeretim var diyosun yaniyerimseniben valla detoxla 2 günde verirsin sen enaz 1 kiloyu benden önce.O nedenle ben kendimi kasmayayım hiç:1no2:

trufcum tebrik ederim koçluğunu. etim senin kemiğim senin :roflol:

her ay ne kadar ağrılı olursa olsun regl olmanın lütuf olduğunu en çok düşünenlerden biriyim. çünkü ben 2 yıl önce bir amilyet geçirdim ve üzerine yapışmış olan kistle birlikte bir yumurtalığım alındı. yani tek yumurtalığım kaldı ve ona gözüm gibi bakmaya çalışıyorum, her ay dört gözle bekliyorum regl olmayı. çok şükür şimdiye kadar bir sorun yaşamadım:Saruboceq:

teşekkürler canım.
geçmiş olsun canım. o yüzden işte ben bir hastalık olarak görmüyorum onu.
inşallah hiç bir sorun yaşamazsın ve eviniz boy boy çocuklarla dolar

yesa bu hafta sana yağ yemek, içmek, yakmak yasak. anlaştık mı? ya da sözümü dinlemiyormusun?

söz canım da ne sözü anlayamadım ne yagı bu yaa guclubacismile yaglı yıyecekler mı yemeyım bu hafta yag ıcmek ney bı de yag yaksam ıyı olur aslında olmaz mı kafamçokkarıştı

bilmiomki cnm valla ben bi kilo versem iidir diodum bende çok şaşırdım nasıl oldu inş yarında veririm okadarkaydirigubbakcemile2

Canım geçmiş olsun...a.s.

Allah bundan sonra da bir sıkıntı vermesin iyişallah...:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

bilmiomki cnm valla ben bi kilo versem iidir diodum bende çok şaşırdım nasıl oldu inş yarında veririm okadarkaydirigubbakcemile2

hadı ınsallah bakalım canım yarın da paylasmayı unutma emı canım zemuszemus

ben de mıs corbamı ıctım de geldım kaydirigubbakcemile5

Kilo çizelgemi değiştirmeye elim gitmiyor nedense...bilmiyorumkismile
Hayal mi gerçek mi,kalıcı mı gidici mi bu 51.7 bilemiyorummm:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…