50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

saol hayatım tşk ederım.bı de rica ederimmm

Canım geçmiş olsun...a.s.

Allah bundan sonra da bir sıkıntı vermesin iyişallah...:Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

Kilo çizelgemi değiştirmeye elim gitmiyor nedense...bilmiyorumkismile
Hayal mi gerçek mi,kalıcı mı gidici mi bu 51.7 bilemiyorummm:uhm:

sağol lunapienacığım, Allah hepimize sağlık sıhhat versin öncelikle.kilolar nasılsa gider...

ben de değiştirdim çizelgemi ama ödüm kopuyo yarın sabah daha çok çıkarım diye-tatlicadiarzu-

sağolasın canım bende komsuya çay içmeye gidiyorum
hadi afiyet olsun sana da:) konuya söyle bi göz attım ama iyce inceleyemedim henüz hele havalar biraz daha ısınsın bende saçlarıma da baslıycam ya simdi anca kilolarımla ve günüv bakımımla ugrasabiliyorum.saça bi ara bi 3 ayımı falan vermistim ama süper de olmustu:)

çayın yanında bişey yeme de iç çayını güzel güzel
bi de yeşil çay için birlikte öyle daha kolay alışırsın

afıyet olsun cnaım cayı bos ıcın emı yanında bı seyler yemeyın guzel olmuyor ole -tatlicadiarzu- bakalım artık ben de yapsam ıyı olacak ınsallah şakkıdı

kocum sen deyınce canım cektı kalktım da yesıl cay yaptım da geldım ohhh mıs :)) 1 saat sonra da corbamı ıcecegım ınsallah :)

nilufert; nikals; katrece; klik

merhaba arkadaslar;

bu hafta fazla aktif degilim; tanisamadik dogru durust.

tanistigima memnun oldum hepinizle
)))

meraba tatlım .ben de geçen hafta katıldım aranıza. saolsun arkadaşlarda kabul ettiler sanırım beni.
ama burası bana gerçekten çok iyi geldi.
mesela öğlen arası moralim çok bozuktu. eğer burası olmasaydı kocamla oturur kıymalı pide yerdim.gerçekten beni iyi motive etti burası.

Son düzenleme:
ya kızlar h.sonu için sevdiğim bi arkadaşım yatılı gelecek.ama ben onunlayken diyetimi bozmak istemiyorum.
e illa alasından yemeklerde pişecek şimdi.kesin kısırda ister şimdi bu klava:
ama ben irademe sahip çıkarım dimi. evet evet çıkarım
inşallah

gün içindeki menülerinle oynayarak aradaki fazlalığı kapatabilirsin canım
2 kaşık kısır yiyebilirsin.

:lepi: a.s. :enbuyukkk: Şeniz

canım benım sen yap tabıı kı ama hepsınden azar azar ye bı de yavas yavas yersen az yedıgınde goze batmaz super olur :lepi:

kendi kendine sormuş cevap vermişsin ne güzelkaydirigubbakcemile3
sahip çıkarsın tabi iradene bi kaç çatal tadarsın yaptıklarından, göz hakkınaniknanik

hedef kilomuz aynı canım insallah en kısa zamanda ulaşırız...

bu hafta herkes bi defter edinsin
ya da kağıtlara yazın farketmez
o gün neler yediğini not etsin. 1 çekirdek yese bile
en alta yapılan aktiviteler, sporlar yazılsın
buraya yazıyoruz ama hep gözümün önünde olması ne kadar çok yediğimizi bize daha net gösterir.
evet ilk ödev bu
hadi bakalık kağıt kalemler çıksın
yoklama yapıyorum.

şu göz hakkının açıklamasını yapalım da bize zarar vermesin
göz hakkı yalnız bakmaya denir

pastaneye girdiniz diyelim baktınız baktınız, hepsi çok güzel, harikalar hepsinden yemek istiyorsunuz, ama sadece baktınız ve almadan çıktınız ama pastaneci sizden bunun için para almadı.
ama göz hakkı var bey amca diyip yeseydiniz o zaman bey amcada pamuk eller cebe diyecekti.
göz hakkı diye bişey yok bunu aklınızdan çıkarın lütfen sPatz hanım. az az yesin hepsinden bizzat kendi hakkıyla kaydirigubbakcemile3

benim diyete başladığımdan beri defterim var,gün gün saat saat ne yedim yazıyorum.

ayy inşalah canım.walla ankarada seminer vardı beni yazacaklardı.yazdırmadım ismimi. gidip otellerde yerim düzenim bozulur diye.neme lazım seminer falan sen önce koca göbeğini erit dedim içimden kendimesempatiksalakcinni

koçcum ödemiz mi bu .temeeeemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…