50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

:ecrin_bebek: peki.

benim diyete başladığımdan beri defterim var,gün gün saat saat ne yedim yazıyorum.

biliyorum canım. sen örnek öğrencisin zaten. o yüzden sana yıldızlı 5 alkisalkisalkis

koçcum ödemiz mi bu .temeeeemm

evet ev ödeviniz
istersen buraya da yazabilirsin yorum yaparız şunu yeseydin şunu yemeseydin diye a.s

Çorbamı 3 te yedi.3. tabağımdı. geriyede ancak 2 tabaklık çorbam kaldı. e bu da akşama kadar biter. detoksumunda 2. günü. şimdi ben akşam yemeğinde normal yemeklerden ama az az yesem olcak mı
? çorbam bitti çünkü. e sadece akşam için de çorbada yapılmaz dimi? bir bilene soruyorum.

işte tam aradığım koç.....acıma canım acıma sakınklava:

anammm bu koç çok sert çıktı. tamam koç yaa senin canın sağolsun, göz hakkı yok tamam, defter de tutucaz tamam:içelim:

bence olmaz. bi kere bu detoks .vücudunun temizlenmesi için bugün ideal gün bozma bence.
su iç ayran iç

sagol canim;
insallah cabucak veririm onu da; soyle 1-2 ayda koruma uygularim.

hepimiz cabucak veririz insallah.

sen de fena gitmiyorsun?

detos yapmadin diy mi sen de benim gibi??

canım bir iki ay kilo korumak yetmiyormuş en az 2 sene yani istediğimiz kiloya düşünce iş bitmiyooo

bende yaptım ama çok memnunum vücudumun ihtiyacı varmış böyle bişeye sankii

kendimi çok rahat hisediyorum:lepi:

ya klik sen kaytarmaya ne meraklısın kaydirigubbakcemile3
olmaz öyle, hiç bişey yemiceksin bu 2 gün. yarın sabahtan itibaren devam edersin az az herşeyden yemeye. ama bugun olmazzzz sengözlerimebaksanab

ya klik sen kaytarmaya ne meraklısın kaydirigubbakcemile3
olmaz öyle, hiç bişey yemiceksin bu 2 gün. yarın sabahtan itibaren devam edersin az az herşeyden yemeye. ama bugun olmazzzz sengözlerimebaksanab

ee peki çorbam bitecek akşama
ben hiçbişey yemeyecekmiyimmmafoldumben

tamam o zaman sıradaki çorbamı 6 da yerim,yani 1 saat gecikmeli.
son kalan tabağıda 8de yerim olurrrrr veeee
detoks işkencesindennnn deeee kurtulurummm.
ama bundan sonra asla karnımı tıka basa doyurmayacağım,tabaklarıma az az alacağım yemeklerden.
akşam yemeğini mecbur 8 den sonra yiyorum ama artık çok az yerim. çünkü akşam yemeğini mecbur yiyorum eşimle beraber.

koç kim oldu bu arada...

kız allah askına hastalıktı dertti tasaydı derken siz bana koçluk yaptınız...

hepinizi öperim nanaklardanŞeniz

cadıcım koçluğun için çok saol Şeniz

Gördüm :))) Başım dönüyor canım ya... detoks çarptı beni sempatiksalakcinni Birazcık heyecan iyidir kaydirigubbakcemile3

boncuğum geçmiş olsun şu an nasılsınn:uhm:

bol c vitamini takviyesi yapıyorsun değilmi

turufçum koççuuuum tebrikleerr ve kolay gelsiiiin

acıma bizeeee :1ninca: hele bu detokxtan sonraa

bu arada tavsiyen için sağol gitttim inceden haşladım adamı neymişş öğretiyormuş sizin öğretme anlayışınız buysa sizi kınıyorum dedim ve çıktım raporuda ondan almadım başka dr a gidip aldımboshayallersmile

ee peki çorbam bitecek akşama
ben hiçbişey yemeyecekmiyimmmafoldumben

bak ne güzel çözüm buldun kendine klikcim. 8de yersin son tabağını, sonra da istersen bitki çayı filan içersin. yarın sabah çok seviniceksin kilonu görünce, onu hayal et tut kendinihihoyyyt

truf hayatim;
ben bugun cok kotu bir regl ilk gunu yasiyorum;
yarin da muhtemelen boyle gececek,

cmr-pazar sinavdayim.

ancak pzt. duzene koyabilecem yememi sanirim.

yine de hepten bosvermis degilim ama tatli ihtiyacim cok, bugun her goren beni suratin krec gibi noldu diyor;
oglen bir corba ictim;
arkasindan da tatli yedim. az once de 1 dilim bugday ekmegine bal surup yedim cayla.

isyerindeyim.. yemezsem bayilacak gibiyim.

pzt.den sonra, guzelce diyet yer, yediklerimi de yazarim canim; hem reglim de bitmis olur, sinavim da gecmis olur;
oldu mu cnm ?

kendime 1 çay aldım . şekersiz bir şekilde içiyorum. ya ben çayı her zaman tek şekerli içerdim.kupaya bile tek şeker atardım.ama o da bayağı tat veriyormuş demekki.şekersiz çay berbat geldi.

bir de 16 yasimdan beri kepek ekmegi yerim.
beyaz ekmek yedigim ayda yilda birdir.

ona da bagirsak problemim yuzunden baslamistim.

kendime 1 çay aldım . şekersiz bir şekilde içiyorum. ya ben çayı her zaman tek şekerli içerdim.kupaya bile tek şeker atardım.ama o da bayağı tat veriyormuş demekki.şekersiz çay berbat geldi.

ben de şekersiz çay ve kahveye alışmaya çalışıyorum, zor ama alışmamız lazımboshayallersmile

ben de şu anda yeşil çay içip yanında 2 tane yulaflı biskuvi yiyorumcokacimcoook

-tatlicadiarzu-
amanınnnnn koca bak emrın olur kocam sen ne dersen soz yapacagım bu hafta bu carsamba cok ıddalıyım -tatlicadiarzu- bırebır yarısacak varsa beklerım hatta -tatlicadiarzu-

biliyorum canım. sen örnek öğrencisin zaten. o yüzden sana yıldızlı 5 alkisalkisalkis

neyyyyyyyyyy ben ben :tomato:

canımmmmm aman deyım olmaz oyle kı sen de sonradan karar vermıssın sonra 2 gun cektık ezıyetı sonunu getırelım ya lutfen :lepi: annem de tutturmus su mantarın tadına bı bak fırında kasarlı akannehir ayy yok hıc ısım olmaz dedım kaydirigubbakcemile nasıl kocum cok super demısım demı -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…