şu göz hakkının açıklamasını yapalım da bize zarar vermesin
göz hakkı yalnız bakmaya denir
pastaneye girdiniz diyelim baktınız baktınız, hepsi çok güzel, harikalar hepsinden yemek istiyorsunuz, ama sadece baktınız ve almadan çıktınız ama pastaneci sizden bunun için para almadı.
ama göz hakkı var bey amca diyip yeseydiniz o zaman bey amcada pamuk eller cebe diyecekti.
göz hakkı diye bişey yok bunu aklınızdan çıkarın lütfen sPatz hanım. az az yesin hepsinden bizzat kendi hakkıyla kaydirigubbakcemile3
benim diyete başladığımdan beri defterim var,gün gün saat saat ne yedim yazıyorum.
koçcum ödemiz mi bu .temeeeemm
pastaneye girdiniz diyelim baktınız baktınız, hepsi çok güzel, harikalar hepsinden yemek istiyorsunuz, ama sadece baktınız ve almadan çıktınız ama pastaneci sizden bunun için para almadı.
ama göz hakkı var bey amca diyip yeseydiniz o zaman bey amcada pamuk eller cebe diyecekti.
göz hakkı diye bişey yok bunu aklınızdan çıkarın lütfen sPatz hanım. az az yesin hepsinden bizzat kendi hakkıyla kaydirigubbakcemile3
bu hafta herkes bi defter edinsin
ya da kağıtlara yazın farketmez
o gün neler yediğini not etsin. 1 çekirdek yese bile
en alta yapılan aktiviteler, sporlar yazılsın
buraya yazıyoruz ama hep gözümün önünde olması ne kadar çok yediğimizi bize daha net gösterir.
evet ilk ödev bu
hadi bakalık kağıt kalemler çıksın
yoklama yapıyorum.
Çorbamı 3 te yedi.3. tabağımdı. geriyede ancak 2 tabaklık çorbam kaldı. e bu da akşama kadar biter. detoksumunda 2. günü. şimdi ben akşam yemeğinde normal yemeklerden ama az az yesem olcak mı
? çorbam bitti çünkü. e sadece akşam için de çorbada yapılmaz dimi? bir bilene soruyorum.
sagol canim;
insallah cabucak veririm onu da; soyle 1-2 ayda koruma uygularim.
hepimiz cabucak veririz insallah.
sen de fena gitmiyorsun?
detos yapmadin diy mi sen de benim gibi??
Çorbamı 3 te yedi.3. tabağımdı. geriyede ancak 2 tabaklık çorbam kaldı. e bu da akşama kadar biter. detoksumunda 2. günü. şimdi ben akşam yemeğinde normal yemeklerden ama az az yesem olcak mı
? çorbam bitti çünkü. e sadece akşam için de çorbada yapılmaz dimi? bir bilene soruyorum.
ya klik sen kaytarmaya ne meraklısın kaydirigubbakcemile3
olmaz öyle, hiç bişey yemiceksin bu 2 gün. yarın sabahtan itibaren devam edersin az az herşeyden yemeye. ama bugun olmazzzz sengözlerimebaksanab
koç kim oldu bu arada...
kız allah askına hastalıktı dertti tasaydı derken siz bana koçluk yaptınız...
hepinizi öperim nanaklardanŞeniz
Gördüm :))) Başım dönüyor canım ya... detoks çarptı beni sempatiksalakcinni Birazcık heyecan iyidir kaydirigubbakcemile3
bol c vitamini takviyesi yapıyorsun değilmi
ee peki çorbam bitecek akşama
ben hiçbişey yemeyecekmiyimmmafoldumben
tamam o zaman sıradaki çorbamı 6 da yerim,yani 1 saat gecikmeli.
son kalan tabağıda 8de yerim olurrrrr veeee
detoks işkencesindennnn deeee kurtulurummm.
ama bundan sonra asla karnımı tıka basa doyurmayacağım,tabaklarıma az az alacağım yemeklerden.
akşam yemeğini mecbur 8 den sonra yiyorum ama artık çok az yerim. çünkü akşam yemeğini mecbur yiyorum eşimle beraber.
kendime 1 çay aldım . şekersiz bir şekilde içiyorum. ya ben çayı her zaman tek şekerli içerdim.kupaya bile tek şeker atardım.ama o da bayağı tat veriyormuş demekki.şekersiz çay berbat geldi.
bu hafta herkes bi defter edinsin
ya da kağıtlara yazın farketmez
o gün neler yediğini not etsin. 1 çekirdek yese bile
en alta yapılan aktiviteler, sporlar yazılsın
buraya yazıyoruz ama hep gözümün önünde olması ne kadar çok yediğimizi bize daha net gösterir.
evet ilk ödev bu
hadi bakalık kağıt kalemler çıksın
yoklama yapıyorum.
biliyorum canım. sen örnek öğrencisin zaten. o yüzden sana yıldızlı 5 alkisalkisalkis
tamam o zaman sıradaki çorbamı 6 da yerim,yani 1 saat gecikmeli.
son kalan tabağıda 8de yerim olurrrrr veeee
detoks işkencesindennnn deeee kurtulurummm.
ama bundan sonra asla karnımı tıka basa doyurmayacağım,tabaklarıma az az alacağım yemeklerden.
akşam yemeğini mecbur 8 den sonra yiyorum ama artık çok az yerim. çünkü akşam yemeğini mecbur yiyorum eşimle beraber.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?